Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-28-14, 04:00 AM   #351
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
↑新英國9180yen 訂HKD598@船仔只係6.5算

所以你話7.5算貴唔貴先(逃

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 08:02 AM   #352
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: :bface: 查看文章

咁你係有心有能力想買,自然會比錢,負擔唔起就唔駛諗佢,最怕果D自怨自艾嘅縮骨人士。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 09:12 AM   #353
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
現貨價同預訂價比?
仲要唔同時期出.

此篇文章於 03-28-14 10:32 AM 被 Gallardo 編輯。
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 10:00 AM   #354
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
引用:
作者: teealpha 查看文章
貓店FB POST左圖,到左MS少女獨角$455
收工先過去應該冇曬貨
琴日出左旺角冇去信和今日先落去會唔會冇晒

閣下
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 12:02 PM   #355
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:

玩具既野,寧願買貴後悔都好過買唔到後悔

另外,既然你見到新英國咁平,咁要訂就好去訂左先,因為可能一兩日後佢知價就會收起張紙訂都冇得訂
上次隻日本我先試過,佢SET個價平人地一成,過兩日之後我想訂時連張訂價紙都冇埋
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 12:16 PM   #356
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
玩具既野,寧願買貴後悔都好過買唔到後悔

另外,既然你見到新英國咁平,咁要訂就好去訂左先,因為可能一兩日後佢知價就會收起張紙訂都冇得訂
上次隻日本我先試過,佢SET個價平人地一成,過兩日之後我想訂時連張訂價紙都冇埋
日笠都找不返正常價=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 03:12 PM   #357
teealpha

引用:
作者: ouki 查看文章
日笠都找不返正常價=.=
正常價你係指$798?

日本我都唔見點解可以推到上九百,當然英國標價$2780既舖我都見過,但係搵鬼買咩~
$1280果時我就真係見過有個半唐番買,仲連埋隻$870德國一炮過潻
舊 03-28-14, 03:46 PM   #358
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
日本竟然炒得起
748入手////

舊 03-28-14, 03:58 PM   #359
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
正常價你係指$798?

日本我都唔見點解可以推到上九百,當然英國標價$2780既舖我都見過,但係搵鬼買咩~
$1280果時我就真係見過有個半唐番買,仲連埋隻$870德國一炮過潻
不是7百頭的嗎?日本條腰搞成禁真令人唔禁買=.=

E家有不少人都冇埋價去買野
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-14, 10:57 AM   #360
gerbera
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
新舊英國
8190>9180

gerbera 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-14, 11:48 AM   #361
lan
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: gerbera 查看文章
新舊英國
8190>9180

舊版繼續上升…
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-14, 11:54 AM   #362
teealpha

每次出英國,我都好驚笨大會拎返最初期超樣衰果SET人頭出黎翻用
舊 03-29-14, 05:22 PM   #363
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:

某海賊?

佢FB唔見有得訂
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-14, 05:25 PM   #364
Game Master

引用:
作者: axe1292 查看文章
某海賊?

佢FB唔見有得訂
提示:Y拍

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
舊 03-29-14, 08:31 PM   #365
axe1292
Game Master
AXE

打AGP找不到XD
舊 03-29-14, 10:39 PM   #366
Game Master

引用:
打AGP找不到XD
因為頭先比人bid左:遺跡

不過之後應該會再放返出來

BD版白毛、各種天魔
舊 03-29-14, 10:52 PM   #367
axe1292
Game Master
AXE

引用:
因為頭先比人bid左:遺跡

不過之後應該會再放返出來
FB完全唔見有貼過
舊 03-29-14, 11:14 PM   #368
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
FB完全唔見有貼過
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

?

舊 03-30-14, 06:01 PM   #369
axe1292
Game Master
AXE

見唔到=.=

今日去問佢話已經滿左......
舊 04-03-14, 04:49 PM   #370
hiyoko
Crazy Gamer

想問下R魂FA獨角器堆件到底可否直接裝上去?
如果可以的話呢隻就慳返,對支爪炮無乜性趣
hiyoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 04:50 PM   #371
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: hiyoko 查看文章

想問下R魂FA獨角器堆件到底可否直接裝上去?
如果可以的話呢隻就慳返,對支爪炮無乜性趣
是可以裝上去的

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 08:21 PM   #372
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-14, 02:40 PM   #373
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
アーマーガールズプロジェクト ラファール・リヴァイヴ×山田真耶

販売価格 :9,180円(税込)
獲得ポイント :91P
予約受付開始 :2014年4月25日 16時
お届け日 :2014年9月発送予定
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000085761/

舊 04-24-14, 03:14 PM   #374
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
竟然係魂限

舊 04-24-14, 03:18 PM   #375
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
唔魂限我諗會死得慘過中國

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
換agp卡一問? 27149 手機資訊/電腦軟硬討論 4 03-08-07 08:53 PM
[NEWS] Delkin updates Archival Gold media with Scratch Armor KKH 照相館 0 02-25-06 09:25 AM
[GBA]配件: Protect Armor SP ~Thunder Dragon~ neo2046 手提遊戲機討論版 12 11-12-04 08:10 PM
Jam Project AM Project 3rd.LIVE「震撼~Return to the Chaos~」預覽! macross7ra Neo Entertainment TREND 2 11-21-03 07:12 PM
AGP 8X hina 手機資訊/電腦軟硬討論 5 04-11-03 10:18 PM

現在的時間是 08:03 PM

手機版 | APP版