Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-07-09, 07:27 PM   #26
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
發覺佢好鐘意久唔久問我出唔出黎

佢: 喂~幾時出黎食飯呀
我: 睇你幾時得閒囉~次次都係你有事嘛
佢: 我睇下個期先
我: 你得閒先再約啦
佢: 下星期你邊日得?
我: 睇你頭啦
佢: 咁我下星期先搵你啦

(就咁失去聯絡,再開時又係loop

舊 07-07-09, 07:40 PM   #27
X.X.X
Senior Gamer
風車男高智

註冊日期: Jul 2005
給一個確定日期如何?
(雖然若我是樓主也會這様回應啦.......)
X.X.X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-09, 02:59 AM   #28
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: X.X.X 查看文章
給一個確定日期如何?
(雖然若我是樓主也會這様回應啦.......)
無啦,灰到震
都係抱著順便既態度進行~

想問下大家

假若有人係msn都唔開,face book 有acc都少上
一星期都唔見蹤影,可以話同電腦脫節既人
你地會點約保持關係/建立關係?

我就遇上這重大難題

舊 07-10-09, 07:50 AM   #29
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
無啦,灰到震
都係抱著順便既態度進行~

想問下大家

假若有人係msn都唔開,face book 有acc都少上
一星期都唔見蹤影,可以話同電腦脫節既人
你地會點約保持關係/建立關係?

我就遇上這重大難題
如果平時唔會係返工/學見到的話 唯有用返電話..........

此篇文章於 07-10-09 08:04 AM 被 Kami 編輯。
Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 03:41 PM   #30
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: Kami 查看文章
如果平時唔會係返工/學見到的話 唯有用返電話..........
係喎!
點解我醒唔起有電話

舊 07-15-09, 05:10 PM   #31
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:

攝時間?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 07:12 PM   #32
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:

超級敷衍
不如試下MSN度唔睬佢1,2次睇下點

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-09, 01:04 AM   #33
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
超級敷衍
不如試下MSN度唔睬佢1,2次睇下點
模擬試驗:

樓主: 吓~唔得閒喎呢排~
佢: 哦? 咁呀? 遲下再約~ 你得閒搵我啦~

如果根據個女仔一向反應
好有機會都係上面咁喎

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-09, 01:08 AM   #34
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: irismong 查看文章
模擬試驗:

如果根據個女仔一向反應
好有機會都係上面咁喎
YES!
Then, file closed

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-09, 11:01 PM   #35
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: irismong 查看文章
模擬試驗:

如果根據個女仔一向反應
好有機會都係上面咁喎
咁我趁未踩得深,縮腳先

舊 07-20-09, 03:31 PM   #36
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
引用:
咁我趁未踩得深,縮腳先
無嘅,可能縮下縮下慢慢又變左約到special event期呢~
例如中秋,聖誕等

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-09, 03:46 PM   #37
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 安東尼さん 查看文章
無嘅,可能縮下縮下慢慢又變左約到special event期呢~
例如中秋,聖誕等
平日都唔會出
special event就更加唔會同樓主佢地出啦 @"@

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-09, 12:46 AM   #38
咩Feel
Game Master
脫線一族

佢搵返出黎
"但叫順道先食飯果隻

唔放心機落去啦~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:14 AM

手機版 | APP版