Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  ... 最後
吹水專區>吹水專區 VOL 2738 《林家和債主大聯盟vol.2- 債主15人突破》
oogami 08:18 AM 12-11-17
hello, 大家好... long time no see... XD
廢人 09:06 AM 12-11-17
唔係好耐姐
幾年之嘛
oogami 09:36 AM 12-11-17
作者: 廢人:
唔係好耐姐
幾年之嘛
依到冷清左.
Yakumo Fujii 10:16 PM 12-12-17
潛晒水
T.K. 11:15 PM 12-12-17
唔係因為無水係度?
( ゚ω゚)? 01:37 AM 12-13-17
證監會暫時吊銷林家和的牌照三年

2013年5月20日

證券及期貨事務監察委員會(證監會)暫時吊銷林家和 (男) 的牌照,為期三年,由2013年5月18日起至2016年5月17日止(註1)。
證監會經調查後決定採取上述紀律處分行動。調查發現林於2009年9月至11月期間:
(a) 未獲適當授權而容許第三方:
(i) 以他人名義開立及操作一個於大華繼顯(香港)有限公司(大華繼顯)的客戶帳戶;及
(ii) 將該大華繼顯帳戶內的證券轉移至同一客戶在另一間經紀行的帳戶;
(b) 没有採取步驟以識別最終負責該帳戶及最終透過該帳戶操作的交易獲得利益的人士,亦没有備存該名人士的紀錄;及
(c) 在客戶的開戶文件中向大華繼顯提供虛假及具誤導性的資料。
證監會認為,林的行為極不誠實及嚴重缺乏誠信,令人質疑其作為持牌人的適當人選資格。證監會在決定上述紀律處分時,已考慮到︰

備註:

最後更新日期 : 2013年5月20日
柚原このみ 01:58 AM 12-13-17

D.K. 02:06 AM 12-13-17
連消息都慢左幾年((
Thaws 08:13 AM 12-13-17
有牌買賣期貨洗鬼走水貨咩
鈴蘭 12:18 PM 12-16-17
玩未成年少女既山本都未必係果個山本啦
林家和都可以唔一定係比人釘牌既林家和既
歌絲˙暮斯 04:23 PM 12-16-17
FB 已經無晒大波鬼妹 ADD 我, 佢地 E+ 去晒 flickr
滅龍士 12:16 AM 01-01-18
2018合皮扭耳
T.K. 12:16 AM 01-01-18
新年快樂
Tano 12:26 AM 01-01-18
新年快樂
Rance 03:07 AM 01-01-18
個FORUM年年年尾都有O既野終於無左了
定係上年年尾都已經無左,唔記得了
T.K. 03:11 AM 01-01-18
大事回顧上年仲有既
Orage 03:16 AM 01-01-18
新年快樂
Shirley Sheila 03:25 AM 01-01-18
新~年~快~樂~
強化人間ですの~★ 09:22 AM 01-01-18
8102年架啦?
陸奧 貴志 11:35 AM 01-01-18
あけましておめでとうございます~
T.K. 08:27 PM 01-12-18
一壽司2月3日執笠(dog face)
廢人 09:54 PM 01-14-18
全港定mk?
mikemike 10:34 PM 01-14-18
作者: 廢人:
全港定mk?
死剩MK一間
T.K. 10:34 PM 02-03-18
結果尋晚邊幾個去左一壽司食?
廢人 11:18 PM 02-03-18
我支團龍鐵
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  ... 最後

返回主題版面