Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-27-12, 09:32 PM   #76
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: jos 查看文章
佢賣晒啦
你去佢FB睇吓啦
真係wo......咁快.....唉....但如果係賊船$799買左的話我呢一個星期都唔使食
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 10:27 PM   #77
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
in's point都到咗
$6XX

賊船果D水貨等崇尚'日本貨'嘅人買啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 10:53 PM   #78
flpchoho

引用:
作者: mikemike 查看文章
$6XX

邊間?我7點幾行過又唔係好見有..........
舊 04-27-12, 11:06 PM   #79
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

2樓小文
9:30才派到

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 04-27-12, 11:17 PM   #80
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
明明我六點幾行信和賊船見到係$748

不過個盒真係同隻METAL BUILD FREEDOM差唔多一樣大
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 11:50 PM   #81
flpchoho

引用:
作者: teealpha 查看文章
明明我六點幾行信和賊船見到係$748

不過個盒真係同隻METAL BUILD FREEDOM差唔多一樣大
我大約7點行過賊船就標緊$799......
以為樓上精品和另一間會有,點之行過2間都冇,然後7點半係in's point行完都唔見有...
6百幾個價就ok,$799就免了......
舊 04-28-12, 12:09 AM   #82
teealpha

引用:
作者: flpchoho 查看文章
我大約7點行過賊船就標緊$799......
以為樓上精品和另一間會有,點之行過2間都冇,然後7點半係in's point行完都唔見有...
6百幾個價就ok,$799就免了......
呢隻實物真係同改樣後官圖差唔多,笨大今次算係厚道
感覺上有升值潛力
舊 04-28-12, 04:21 PM   #83
flpchoho

引用:
2樓小文
9:30才派到
問左,賣晒……
算,去左下層某shop買算……來緊一星期真係飯都冇得開……
舊 04-28-12, 04:23 PM   #84
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

玩上手隻野真係唔錯

舊 04-28-12, 04:25 PM   #85
flpchoho

引用:
$6XX

引用:
玩上手隻野真係唔錯
賊船個隻都係行來,而家有貨的都賣緊8字頭
舊 04-28-12, 04:28 PM   #86
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

咁站在商業角度
求過於供而加價又無話可說的

舊 04-28-12, 04:39 PM   #87
flpchoho

引用:
咁站在商業角度
求過於供而加價又無話可說的
呢樣我覺得係冇辦法…8字頭我就覺得偏貴左少少,我就7xx個時就快快入左手先,一賣完我個隻佢地都話得返幾隻係手
Btw,整體係唔錯
舊 04-28-12, 07:24 PM   #88
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 04-28-12, 07:28 PM   #89
野良猫
肥倫

笨大吸水功
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-12, 07:51 PM   #90
flpchoho

引用:
作者: Gallardo 查看文章
咁樣玩法,你玩晒...........
舊 04-28-12, 08:37 PM   #91
Gallardo
最強(最凶)アイドル

2012年5月中旬受注開始予定!!

http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/news-1000006431/

舊 04-28-12, 08:42 PM   #92
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

唔識郁的制服ver.?

舊 04-30-12, 04:09 PM   #93
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

一扭有現貨$828

舊 04-30-12, 04:13 PM   #94
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
問題係制服ver都入依個系列? a

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 04:20 PM   #95
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
188見698…
快D出德國…

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-12, 06:55 PM   #96
Gallardo
最強(最凶)アイドル

德國....

舊 04-30-12, 08:12 PM   #97
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 04-30-12, 11:54 PM   #98
teealpha

引用:
8月下旬出,係咪真係得嫁佢…
雖然個樣望落唔差(可能因為張圖模糊美左)都係等多D圖望下先算,官圖無限好呢家野真嫁
舊 05-01-12, 02:47 AM   #99
flpchoho

引用:
快快手出齊5隻一set
舊 05-01-12, 03:49 AM   #100
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我超在意上面紅蓮騎士獸的圖-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
換agp卡一問? 27149 手機資訊/電腦軟硬討論 4 03-08-07 08:53 PM
[NEWS] Delkin updates Archival Gold media with Scratch Armor KKH 照相館 0 02-25-06 09:25 AM
[GBA]配件: Protect Armor SP ~Thunder Dragon~ neo2046 手提遊戲機討論版 12 11-12-04 08:10 PM
Jam Project AM Project 3rd.LIVE「震撼~Return to the Chaos~」預覽! macross7ra Neo Entertainment TREND 2 11-21-03 07:12 PM
AGP 8X hina 手機資訊/電腦軟硬討論 5 04-11-03 10:18 PM

現在的時間是 08:19 PM

手機版 | APP版