Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
手提遊戲機討論版>Monster Hunter P2ndG Vol.4 [已售]
滅龍士 11:03 PM 03-25-08
官網:http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/P2ndG/

MHP2G Wiki:http://www41.atwiki.jp/mhp2g/

上回討論區:http://www.gaforum.org/showthread.php?t=172579

龍雷雙刀>鋼轟霸淚目
kcf1201 11:05 PM 03-25-08
作者: 滅龍士:
龍雷雙刀>鋼轟霸淚目
諗諗下
金銀火都淚目
巨星988 11:07 PM 03-25-08
明日..........殺
滅龍士 11:07 PM 03-25-08
作者: kcf1201:
諗諗下
金銀火都淚目
請去2nd區>金銀無視龍屬
鈴蘭 11:08 PM 03-25-08
作者: kcf1201:
諗諗下
金銀火都淚目
其實都未必
如果佢係真係分開左右刀咁計
雙屬性係變相輸出弱化

就金銀火黎計
佢地食龍唔多
但如果亂舞10刀入面有5分得龍屬無雷屬
咁就應該照理會低輸出左
當然啦,如果佢其實係十刀都有齊雷龍雙屬輸出就唔同咁講法
ambrose35hk 11:10 PM 03-25-08
作者: 鈴蘭:
其實都未必
如果佢係真係分開左右刀咁計
雙屬性係變相輸出弱化

就金銀火黎計
佢地食龍唔多
咁就應該照理會低輸出左
E......又有point bor
姐係雙屬性根本冇用......
TCS_disable 11:13 PM 03-25-08
咁就應該照理會低輸出左
應該會咁,剩係近接異常狀態,都唔係刀刀都有屬性,否則,咩都萌死...麻死先啱
xima 11:13 PM 03-25-08
已入手的朋友
想問問loading time如何?
install game前後分別大嗎?
今集同上集loading time比又如何?
sky9662 11:14 PM 03-25-08
真係好貴,部機連遊戲 ,好想要...
有冇地方低過2800 我冇訂過
風音 11:17 PM 03-25-08
作者: sky9662:
等下就一定有
野良猫 11:17 PM 03-25-08
作者: sky9662:
過一排時間應該會去返2字頭
青魔 11:18 PM 03-25-08
今晚上XLINK, JP 有千幾二千人係度打MHP2nd...
一入去就HANG機囉...
每次RESET都係咁...睇黎我夜晚無得ONLINE打..
風音 11:19 PM 03-25-08
作者: 青魔:
今晚上XLINK, JP 有千幾二千人係度打MHP2nd...
一入去就HANG機囉...
每次RESET都係咁...睇黎我夜晚無得ONLINE打..
不嬲初出/就出都唔建議xlink打架啦,包多人
鈴蘭 11:22 PM 03-25-08
初出邊駛靠Xlink
有朋友果時就靠朋友
無朋友果時就自閉下清訓練所同村長咁應該最唔浪費
真仔 11:23 PM 03-25-08
初出邊駛靠Xlink
有朋友果時就靠朋友
訓練所真係冇乜點打過

因為我冇技術
野良猫 11:30 PM 03-25-08
初出邊駛靠Xlink
有朋友果時就靠朋友
個個都只係諗住升hr,邊會理其他

某君︰「村長任?等我升完hr拎咗啲好防具先打啦」
傻地 11:33 PM 03-25-08
作者: 如月刃:
個個都只係諗住升hr,邊會理其他

某君︰「村長任?等我升完hr拎咗啲好防具先打啦」
我公司有 d 同事都係有咁既諗法 ~
唔知眠
鳥同岩魚有無亞種呢
t-cup 11:40 PM 03-25-08
溫馨提示: 大家記得先 backup 現時的 MHP2nd save 檔落 PC 先, 有咩事都可以囉番個 save 出黎搞過
月牙火介 11:46 PM 03-25-08
今日有fd買左呢set:

信和地庫$299
個面版好靚
個套都正但好大個。

另問個老細幾時有2G,佢好肯定咁話26號,仲話價預300樓下...(聽住先 )
細路翔 11:48 PM 03-25-08
作者: t-cup:
溫馨提示: 大家記得先 backup 現時的 MHP2nd save 檔落 PC 先, 有咩事都可以囉番個 save 出黎搞過
會有咩事?
DevilElvis 11:49 PM 03-25-08
作者: t-cup:
希望件黑狼仲可以砌到高耳,如果唔得......角龍終於歸位喇
DevilElvis 11:50 PM 03-25-08
有冇消息話國民suuss弱化o左?

我套斬+1、業物、眠無效裝破滅!?
kcf1201 11:51 PM 03-25-08
作者: 細路翔:
會有咩事?
例如你轉左性,但發現唔鐘意
就可以砍掉重練了
kcf1201 11:52 PM 03-25-08
作者: DevilElvis:
希望件黑狼仲可以砌到高耳,如果唔得......角龍終於歸位喇
無黑狼
咪用蒼U law
up2u2003 11:52 PM 03-25-08
期望新裝既skill之餘
最期待係有無新healer裝\/
好唔想同我套healerU講再見
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面