Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-16-16, 09:46 PM   #1751
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
50隻0花瓣
邊個話易打的?

此篇文章於 09-17-16 06:11 PM 被 十一月 編輯。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 07:46 PM   #1752
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 十一月 查看文章
50隻0花瓣
邊個話易打的?
機率既野
人地50隻已max倒支杖
我仲係lv3
119隻8花弁

認真,的錢開始唔夠洗
強化6星突武要洗好多錢
加上最近突爆左兩把4星狀態武做5星
淨返100萬
的花弁極有可能用黎換錢

此篇文章於 09-17-16 07:55 PM 被 minazuki 編輯。
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 08:18 PM   #1753
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
而家72隻,花我好似有4塊,錢就駛剩6百萬

不過我覺得D卒改勁左,開頭好似冇咁大力,好似俾佢打千零2千度,而家好似2千起跳,1回合冇6,7千血
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 08:37 PM   #1754
minazuki

引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家72隻,花我好似有4塊,錢就駛剩6百萬

不過我覺得D卒改勁左,開頭好似冇咁大力,好似俾佢打千零2千度,而家好似2千起跳,1回合冇6,7千血
一時時
我用緊的垃圾冰火人打
有時第一戰完左已經可以剩返3-4000血
有時又可以剩返成萬血
舊 09-17-16, 08:44 PM   #1755
ShinDou

我用緊 羅利神30幾LV+劍豪70幾LV+那智40幾LV+雷弓40幾LV,基本上要自己控打夠20HIT先AUTO,如果唔係唔識回血連卒都打唔贏,有2個都係20HIT先補血
舊 09-17-16, 09:41 PM   #1756
minazuki

用緊
劍乙女lv44
王弟lv44
冰大劍lv37
探索佬lv58
第一戰全auto
第二戰一開波放buff後auto
第三戰一開波放buff+技後auto
7-8成時間都夠打,係有時要用補血弓回下血,未死過一場
舊 09-17-16, 11:24 PM   #1757
十一月
Game Master

有D野想確認一下。
花瓣係唔係金箱出?
and有冇人試過第7關的第一隻紅怪打到花瓣?

因為反正冰杖都係多數抽唔中,我想試下loop第7關的第一隻紅怪,打唔到花瓣就retire

此篇文章於 09-17-16 11:33 PM 被 十一月 編輯。
舊 09-17-16, 11:33 PM   #1758
ShinDou

我好似冇見過我有金箱,應該係銀,同埋我估係普通卒跌花反,邊隻卒跌就真係冇乜印象,平時都唔係好睇住佢跌箱,通常打完先知有 XD

此篇文章於 09-17-16 11:35 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-18-16, 12:18 AM   #1759
minazuki

引用:
作者: 十一月 查看文章
有D野想確認一下。
花瓣係唔係金箱出?
and有冇人試過第7關的第一隻紅怪打到花瓣?

因為反正冰杖都係多數抽唔中,我想試下loop第7關的第一隻紅怪,打唔到花瓣就retire
全銀箱
要亡靈同boss先會跌
舊 09-18-16, 10:58 PM   #1760
ShinDou

支杖未用凸石既話唔好用,用過FD果支超廢

佢隻神羅利85LV,有3千6魔力,支野技5,打大佬每下得2萬,根本完全唔係特大既攻擊力黎,似係大囉

我自己支技4神弓都每下萬幾仲打成十幾HIT,我都係得3千4魔力那智

我都食左粒凸石,蝕左

下次字面都係信唔過,都係要用過先凸

此篇文章於 09-18-16 11:00 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-19-16, 12:37 AM   #1761
minazuki

引用:
作者: ShinDou 查看文章
支杖未用凸石既話唔好用,用過FD果支超廢

佢隻神羅利85LV,有3千6魔力,支野技5,打大佬每下得2萬,根本完全唔係特大既攻擊力黎,似係大囉

我自己支技4神弓都每下萬幾仲打成十幾HIT,我都係得3千4魔力那智

我都食左粒凸石,蝕左

下次字面都係信唔過,都係要用過先凸
那智有action skill加成,用fd乜加成都冇好難直接比較
不如你用你果枝lv5試下啦

我就用緊火法2499魔,冰杖lv3 buff完打2萬幾一下
王弟2949攻,煌劍lv5,buff完暗字都打2萬尾
不過隻野似物防差,用fd果招lv5黃昏の焦熱勁到抽筋
一野10萬以上
舊 09-19-16, 07:13 AM   #1762
ShinDou

神羅利都有技加ACTION SKILL,我隻神羅利LV30幾,2千幾魔力,冰杖技5,都係打2萬,我本身以為我低LV魔力低先打咁少,但人地隻85神羅利都係打咁少,好明顯1係SET錯公式1係特登陰人既

我冇落加神劍,我淨係用把降神劍

神弓同冰杖都係冰屬魔力特大,如果公式1樣冇理由差咁多

應該唔關隻野物魔防事,我把神弓係打 萬幾乘15HIT,技仲未MAX

此篇文章於 09-19-16 07:16 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-19-16, 09:26 AM   #1763
minazuki

我估倒點解喇
支野特大應該冇錯
但佢升lv可能唔會加攻
只會加次數

已完200隻總共有15花弁
只係爆左過百枝細水,冇爆過石
仲有九千幾珠慢慢抽垃圾
舊 09-19-16, 01:02 PM   #1764
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: minazuki 查看文章
我估倒點解喇
支野特大應該冇錯
但佢升lv可能唔會加攻
只會加次數

已完200隻總共有15花弁
只係爆左過百枝細水,冇爆過石
仲有九千幾珠慢慢抽垃圾
開EVENT已經講咗係加次數,不過在下連完凸都唔夠數…
點會俾你唔俾錢就有支真LV5特大

舊 09-19-16, 04:38 PM   #1765
minazuki

上星期冇送過人
岩岩入去睇降返第5級喎
又可以farm五星突石
舊 09-19-16, 05:04 PM   #1766
minazuki

新event個人設發生乜事
真係出冰劍喇
不過又玩3step
唔知要幾多石
舊 09-19-16, 05:43 PM   #1767
神人ではない!新人だ

引用:
新event個人設發生乜事
真係出冰劍喇
不過又玩3step
唔知要幾多石
會唔會最後真係同你講正價30抽就保你中

舊 09-19-16, 06:33 PM   #1768
ShinDou

俾佢呃左幾次6星確定,仲邊有石抽

不過必中既角以呢個智將營運黎講肯定廢過其他冇必中要抽番黎既角啦
舊 09-19-16, 10:36 PM   #1769
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
http://dengekionline.com/elem/000/001/368/1368733/

TGS發表,女神,奧丁等立繪會刷新(找CYGAMES的人畫過...)

11月 VP1代合作活動

各種系統調整:廢除敵方先制攻擊(某些特別敵有例外),auto時都可以用技,戰鬥bouns追加
會有季節event

此篇文章於 09-19-16 10:41 PM 被 fantasy俊仔 編輯。
fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-16, 11:42 PM   #1770
minazuki

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
http://dengekionline.com/elem/000/001/368/1368733/

TGS發表,女神,奧丁等立繪會刷新(找CYGAMES的人畫過...)

11月 VP1代合作活動

各種系統調整:廢除敵方先制攻擊(某些特別敵有例外),auto時都可以用技,戰鬥bouns追加
會有季節event
幾時先吸夠金出VP3
舊 09-20-16, 11:26 AM   #1771
神人ではない!新人だ

引用:
幾時先吸夠金出VP3
趕咗咁多次客,收支平衡到已經好勁,真係吸到金…?
何況,又整隻PSV SAGA咁續作出黎真係可以同個系列收皮

舊 09-20-16, 05:00 PM   #1772
神人ではない!新人だ

真係33抽

舊 09-20-16, 05:12 PM   #1773
minazuki

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
真係33抽
2STEP把獄剣好似幾勁

抽完
1Step 全3-4星垃圾
2Step 2把獄剣 (1把係確定)
3Step 2把倭國之刀 (1把係確定)

此篇文章於 09-20-16 05:21 PM 被 minazuki 編輯。
舊 09-20-16, 05:33 PM   #1774
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
真係無 13000粒石. 但有都唔捨得抽
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-16, 05:39 PM   #1775
十一月
Game Master

算啦
而且其實我已經覺得呢隻game,除了有回血skill那幾個角色之外,其他角色基本上都唔會想用。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 03:56 PM

手機版 | APP版