Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-11-05, 02:00 AM   #1
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
gundam war 2 -EXTENSION BOOSTER-

offical hp
http://www.carddas.com/cdmasters/gundamwar/

前thread
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=104373

card list
http://www.diana.dti.ne.jp/~hos/

gw link
http://sumeshi.client.jp/index.html

中文
http://gw.reloadsr.com/list/index.htm

此篇文章於 11-21-06 07:40 PM 被 sugihara 編輯。
sugihara 目前離線  
舊 11-11-05, 02:14 AM   #2
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
入呀~~~~~~~

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線  
舊 11-11-05, 05:25 AM   #3
jamsquare
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
add 埋呢個丫

中文, 又有圖
http://gw.reloadsr.com/list/index.htm

抽左兩包
算lu

今set最標青我覺得點都係火急啦
推又得, 守又得, 抽又得
得左

可惜唔arm我個deck用

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已

此篇文章於 11-11-05 06:05 AM 被 jamsquare 編輯。
jamsquare 目前離線  
舊 11-11-05, 08:32 PM   #4
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: jamsquare
add 埋呢個丫

中文, 又有圖

抽左兩包
算lu

得左

冇最新..........

舊 11-11-05, 10:51 PM   #5
葉月健

今日買左兩盒
中左一張SR><
雖然唔係咁勁
但係咁難中都中到,真係好彩

舊 11-11-05, 11:20 PM   #6
美堂蠻
蛇夫座的使者

開左兩盒加兩包,中左一張SR,兩盒重複左露沙美,重高達,ZETA,火急的措施,古拉娜達爆破

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

美堂蠻 目前離線  
舊 11-11-05, 11:29 PM   #7
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 美堂蠻
開左兩盒加兩包,中左一張SR,兩盒重複左露沙美,重高達,ZETA,火急的措施,古拉娜達爆破
想問今集爆一盒齊到一set嗎?
Hoffman 目前離線  
舊 11-11-05, 11:33 PM   #8
葉月健

引用:
作者: Hoffman
想問今集爆一盒齊到一set嗎?
一盒有可能唔齊RARE的

舊 11-11-05, 11:37 PM   #9
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

引用:
作者: 葉月健
一盒有可能唔齊RARE的
全套幾多張Rare?
舊 11-11-05, 11:41 PM   #10
葉月健

引用:
全套幾多張Rare?
12張RARE+1張SR
我知有人開一盒冇中過百式=.=

舊 11-12-05, 01:10 AM   #11
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
得左

阿寶力奇,0係邊邊都要返屋企...

點解睇其他網話可以out張坐住架機0既character走0既?

舊 11-12-05, 01:24 AM   #12
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

引用:
咁邪惡!? 一盒有成15張RARE都齊唔到基本SET!?
舊 11-12-05, 02:46 AM   #13
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
作者: sugihara
阿寶力奇,0係邊邊都要返屋企...

點解睇其他網話可以out張坐住架機0既character走0既?
冇SET咭既咭一枚
同大加農既原理,係一樣既

美堂蠻 目前離線  
舊 11-12-05, 02:47 AM   #14
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
咁邪惡!? 一盒有成15張RARE都齊唔到基本SET!?
正常黎講,一盒一定齊
唔齊既話係因為佢好彩得濟,見到神盒

美堂蠻 目前離線  
舊 11-12-05, 09:09 AM   #15
jamsquare

引用:
作者: com1010hkjp
冇最新..........
眠羊既copy黎ja ma
眠羊都收左皮喇

我才沒偷懶,
舊 11-12-05, 01:29 PM   #16
shamanking
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
他那盒應有sr ?
shamanking 目前離線  
舊 11-12-05, 10:47 PM   #17
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
冇SET咭既咭一枚
同大加農既原理,係一樣既
但係我地問過日本offical,周大福(睇下張咭就知 )係插唔爆set card架播

舊 11-13-05, 12:15 AM   #18
shamanking

引用:
但係我地問過日本offical,周大福(睇下張咭就知 )係插唔爆set card架播
周大福邊支?
舊 11-13-05, 12:58 AM   #19
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
邊個日本offical呀.........BBS入面D人唔係offical既人黎架喎.........

佢係寫冇被SET咭既咭一枚,如果一個SETGROUP有一部機同一個人,個人就係隻機既SET咭,而個人係SET左落部機度但冇野SET係個人上面,道理就係咁簡單

美堂蠻 目前離線  
舊 11-13-05, 01:39 AM   #20
jamsquare

想問下

個target無寫明自軍or敵軍既情況
係咪兩面都得?

即係宿命娜娜 
(3)
(自動A):「」持全自軍、「」+1得。
(配備):《R》「NT」持X枚。場合、全本鷍yX回復。
係咪可以tap人地既newtype又得
type自己既newtype又得
同一個phase tap完敵人再tap自己人都得
(諗緊要佢定要女神娜娜)

bb1加美尤, 同宿命寶個d唔受乜乜, 唔受物物既人
係咪連d 搞全台既野都唔食嫁
咩咩破終, 咩咩女退個d搞事卡好煩

我才沒偷懶,
舊 11-13-05, 01:45 AM   #21
shamanking

引用:
邊個日本offical呀.........BBS入面D人唔係offical既人黎架喎.........

佢係寫冇被SET咭既咭一枚,如果一個SETGROUP有一部機同一個人,個人就係隻機既SET咭,而個人係SET左落部機度但冇野SET係個人上面,道理就係咁簡單
之前大加農係可以爆有人機上的人
bbs 也有人咁答

所以今次應可以彈

此篇文章於 11-13-05 01:58 AM 被 shamanking 編輯。
舊 11-13-05, 01:52 AM   #22
shamanking

引用:
想問下

個target無寫明自軍or敵軍既情況
係咪兩面都得?

即係宿命娜娜 
(3)
(自動A):「」持全自軍、「」+1得。
(配備):《R》「NT」持X枚。場合、全本鷍yX回復。
係咪可以tap人地既newtype又得
type自己既newtype又得
同一個phase tap完敵人再tap自己人都得
(諗緊要佢定要女神娜娜)

bb1加美尤, 同宿命寶個d唔受乜乜, 唔受物物既人
係咪連d 搞全台既野都唔食嫁
咩咩破終, 咩咩女退個d搞事卡好煩
tap人地既newtype得呀......
防command 加美尤 當然任何command 不食
宿命寶不食 破終,女退 但會被duel 死
舊 11-13-05, 03:15 AM   #23
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
作者: shamanking
之前大加農係可以爆有人機上的人
bbs 也有人咁答

所以今次應可以彈
我剛剛去BBS睇過,有一個係問大加農既,個日本人都係答如果個人冇SET咭SET住就可以爆

美堂蠻 目前離線  
舊 11-13-05, 03:17 AM   #24
美堂蠻
蛇夫座的使者

隻力奇坐BB1阿寶簡直係絕配~~~~
如果對面D機有人,防禦力奇彈走個人,判定阿寶彈埋部機,超一流

美堂蠻 目前離線  
舊 11-13-05, 03:37 AM   #25
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

咩offical?咪我做野0個度send信去問日本offical囉

關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 08:09 PM

手機版 | APP版