Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-21-22, 06:47 PM   #1
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
Madame Web 蜘蛛夫人

擁有知名女星 Dakota Johnson 和《Euphoria》女星 Sydney Sweeney 加持的衍生獨立電影《蜘蛛夫人 Madame Web》在 2023 年 7 月 7 日上映
https://hypebeast.com/zh/2022/4/spid...b-release-date

此篇文章於 04-21-22 09:35 PM 被 Heaven 編輯。
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-22, 09:23 PM   #2
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
唔該生生性性,唔好好似 Morbius 咁衰法

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-22, 10:29 PM   #3
王小虎

註冊日期: Apr 2002
睇Morbius夾硬連落MCU的做法,佢哋根本冇心自己做一個cinematic universe,算把啦。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-23, 07:42 PM   #4
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-23, 05:09 AM   #5
肉羊哩咖
griffin611

希望佢到時能夠執返好啲特價,好鬼有電視感。

舊 02-14-24, 08:18 AM   #6
肉羊哩咖
griffin611

啲影評⋯⋯可以慳返,一心等 Dune Part 2

舊 02-14-24, 08:30 PM   #7
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

而家已經17%.....
睇來可以向Morbius講聲你都唔係咁差

[情報] 《蜘蛛夫人》爛番茄開盤23%

https://www.ptt.cc/bbs/movie/M.1707840027.A.2F2.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-14-24 08:32 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 02-15-24, 09:30 PM   #8
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
本來打算平平地早場睇左佢算,點知一睇d評分,嘩!重低過d港產片…

舊 02-15-24, 11:04 PM   #9
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
試伏睇完,又唔係太差,不過唔好用爆谷英雄片嘅期望去睇,完全係前傳形式故事,夫人係由未有能力寫到佢大致上掌握到運用予知能力,另外三件GG女直頭未有能力,係睇夫人點逐步開啟佢能力去救3位GG女避免被奸角殺害,算係緊張逃走懸疑片? 差評多應該都係被fake咗係爆谷片罷

Build up 下 GG宇宙又唔係套套一樣套路其實都幾好

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-24, 09:25 PM   #10
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

睇左....可能以睇垃圾眼光去睇竟然覺得還可,至少可以合格,冇得多.....
不過故事邏輯完全唔得,堆囡完全無表現又係一個大問題,明知夫人唔打得就應該比3條囡覺醒一兩條去打丫...唔係諗住咁既質素可以出2吧.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-19-24, 03:39 PM   #11
肉羊哩咖
griffin611

當你睇咗負皮仲好笑嘅時候,就知有幾爛⋯⋯

推介 Angry Joe,The Critical Drinker 同 Thorias Unlimited,除咗部份鬧得過咗少少火,真係笑到上 Netflix 都唔願嘥時間⋯⋯

仲有,想睇 Sydney Sweeney (三跟班中金髮嗰個)身裁嘅話,唔洗旨意;想睇都係麻煩移師去 Amazon 套 The Voyeurs ⋯⋯

女主角 Dakota Johnson 傳拍完呢片,即炒咗佢嗰間經理人公司~
https://insidethemagic.net/2024/01/m...-protest-aml1/

標籤
蜘蛛夫人

論壇跳轉

現在的時間是 03:52 PM

手機版 | APP版