Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後
日本動漫畫討論版>尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.15
clie 11:13 PM 12-15-11
路飛贏過幾多個七武海?
dragonwing84 11:19 PM 12-15-11
作者: LUFFY420:
我的推測:

E.S凶藥的來源
http://luffy420.blog.fc2.com/blog-entry-116.html

BINGO

其實隻ES藥令我諗起果陣沙漠城
王國果4 個定5個手下食左D唔知咩話會好勁但又會好快死既野去打"顎"魚
結果"顎"魚打都唔打由得佢地自己死..
唔知係唔係同ES藥有關既野泥
只係魚人體格強D所以唔會咁快死 但都傷身
魚伕 11:33 PM 12-15-11
作者: clie:
路飛贏過幾多個七武海?
沙鱷同莫利亞兩個
clie 11:45 PM 12-15-11
作者: 魚伕:
沙鱷同莫利亞兩個
沙鱷憑實力戰勝
莫利亞如果無人餵佢食100個影應該唔夠打
頂上o個陣路飛完全無力同大人物對打
而家吹到佢勁左好多,其實可能去到正常七武海水平
宇智波佐助 11:55 PM 12-15-11
黑胡 仲可以 吸收 其他能力者d能力-.-...
咁似sylar-.-....
NEAR 12:17 AM 12-16-11
睇hero已經覺得同op似,
點知依家op又似返hero,
last boss仲要一樣能力

可惜係。。。hero爛尾
yeah yeah 08:56 AM 12-27-11
路飛開始要地盤..
Eking 09:06 AM 12-27-11
作者: clie:
沙鱷憑實力戰勝
莫利亞如果無人餵佢食100個影應該唔夠打
頂上o個陣路飛完全無力同大人物對打
而家吹到佢勁左好多,其實可能去到正常七武海水平
贏左就係贏左.......
比卡SP 09:49 AM 12-27-11
作者: 魚伕:
沙鱷同莫利亞兩個
仲有一個不戰而勝
神秘過客 08:17 PM 12-27-11
路飛佢地搶返 D 寶物就算, 留泥漿人活口好有危險喎

尾田係唔係畫 D 樣衰生物畫上癮?!
Big MAMA 同佢 D 隊員都咁鬼樣衰
拓飛 08:19 PM 12-27-11
作者: 神秘過客:
尾田係唔係畫 D 樣衰生物畫上癮?!
Big MAMA 同佢 D 隊員都咁鬼樣衰
最留意個3眼女
加瑪 08:40 PM 12-27-11
見到dr. eggman囉
滅龍士 09:11 PM 12-27-11
作者: 拓飛:
最留意個3眼女
起碼冇10成都有9成9係大媽個親生女

唔止白鬍子,連大媽都睇得起呢個老虎頭上釘虱(也母)o既路飛,尾田你想點?m9
火兵 10:44 PM 12-27-11
如果大媽真係羅拉阿媽的話,都唔會係敵人掛
埃及使者 10:02 AM 12-28-11
大媽睇上路飛
宇智波佐助 11:24 AM 12-28-11
咁快 打 四皇-.-.......
小白熊 11:27 AM 12-28-11
作者: 宇智波佐助:
點會.... 攪得來最快都一年半載之後既事
魚伕 11:30 AM 12-28-11
睇大媽語氣....應該係識得卡普....

有排啦....新世界都未入....
到真正見到大媽時都可能係幾十話之後....
三刀流路飛 03:34 PM 12-28-11
我都覺得佢地係話遲下先碰頭
柴崎幸 03:48 PM 12-29-11
用左兩個多月時間,終於由頭睇到前進號完成使命。
先前覺得雪花石膏王國篇寫得好感人,尤其比比決定與路飛等人道別一幕,真係睇到好感動。
其後直落空島篇,可能開頭太多周邊人事、歷史因素要交代,起初覺得有點悶,不過最感人既環節,竟然係交代羅蘭度同大戰士卡爾加拉既過去,以及後人韋柏拼死完成先祖既心願,呢度又係睇到眼濕濕。唯一不快係點解艾尼路可以唔駛死。...
之後睇到芬奇出場時,起初係好笑成份多D,但作者交代魯賓黑暗既過去,寫得好細緻。(當然,我自己仍然對歷史正文嗰堆野有好多問號) 最意想不到係,前進號竟然用盡最後的生命力拯救路飛一行人。最後路飛逼不得已將前進號火葬,相信好多人都會睇到好傷感。
暫時睇到44期,真係無後悔買哂返黎睇。
不過大家講到其後魚人島篇咁悶,希望只係作者一時失手啦。作為讀者,真係唔想呢個咁偉大既故事會爛尾收場。
vov430 04:00 PM 12-29-11
作者: 柴崎幸:
skip
不過大家講到其後魚人島篇咁悶,希望只係作者一時失手啦。作為讀者,真係唔想呢個咁偉大既故事會爛尾收場。
當初,空島編大把人話悶,但成編睇感覺會唔同晒,
HON HON 04:11 PM 12-29-11
唔奇, 打1隻先, 跟住拖到1年半載至再講...
メソウサ 05:52 PM 12-29-11
老母又唔響度
依家頂多味打卒仔
神秘過客 06:52 PM 12-29-11
作者: 柴崎幸:
用左兩個多月時間,終於由頭睇到前進號完成使命。
先前覺得雪花石膏王國篇寫得好感人,尤其比比決定與路飛等人道別一幕,真係睇到好感動。
其後直落空島篇,可能開頭太多周邊人事、歷史因素要交代,起初覺得有點悶,不過最感人既環節,竟然係交代羅蘭度同大戰士卡爾加拉既過去,以及後人韋柏拼死完成先祖既心願,呢度又係睇到眼濕濕。唯一不快係點解艾尼路可以唔駛死。...
之後睇到芬奇出場時,起初係好笑成份多D,但作者交代魯賓黑暗既過去,寫得好細緻。(當然,我自己仍然對歷史正文嗰堆野有好多問號) 最意想不到係,前進號竟然用盡最後的生命力拯救路飛一行人。最後路飛逼不得已將前進號火葬,相信好多人都會睇到好傷感。
暫時睇到44期,真係無後悔買哂返黎睇。
我第一次覺得感動o既章節係奈美篇, 最尾個紋身都好有意思
燒船個幕建議睇埋動畫版, 氣氛凝造不錯的
stcdavidhk 10:17 PM 12-29-11
最先感動到我眼濕濕ge係索柏放櫻花煙火個幕
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後

返回主題版面