Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-02-17, 02:22 PM   #7501
怪人怪人
God of Gamer
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
wii 老任online service 完左幾年

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線  
舊 06-02-17, 02:33 PM   #7502
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
MHXX公佈出NS版幾日香港代理又封盤,出面又唔夠機
準備埋錢準備買機果日咁岩公佈
結果呢刻都買唔到機,諗住貴啲都算⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線  
舊 06-02-17, 02:36 PM   #7503
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
MHXX公佈出NS版幾日香港代理又封盤,出面又唔夠機
好在上星期公佈前衝左吉吉島

舊 06-02-17, 02:45 PM   #7504
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
分分鐘- -
任天堂有比機出黎, 係二首批發唔比機者......你知香港有得炒實炒架啦....

舊 06-02-17, 02:47 PM   #7505
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
準備埋錢準備買機果日咁岩公佈
結果呢刻都買唔到機,諗住貴啲都算⋯
由手機版發出
星期一二重見好多人係188出機.....

舊 06-02-17, 02:50 PM   #7506
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
其實7月漆彈8月芒亨,歐美日都肯定唔夠機,就算將D貨批去外國/飢餓行銷都吹佢唔漲

脷伸:公佈825芒亨後第2日份手
qwe 目前離線  
舊 06-02-17, 02:50 PM   #7507
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
原來咁缺貨架咩
早幾日仲見game舖一箱箱咁搬入舖⋯ 都係正價加幾十到百幾⋯
煲機小王子 目前離線  
舊 06-02-17, 03:23 PM   #7508
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
原來咁缺貨架咩
早幾日仲見game舖一箱箱咁搬入舖⋯ 都係正價加幾十到百幾⋯
所以唔係堅缺貨,只係批發收埋d貨慢慢炒啫

舊 06-02-17, 03:43 PM   #7509
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
所以唔係堅缺貨,只係批發收埋d貨慢慢炒啫
其實都真係幾缺
因為唔多夠料生產

舊 06-02-17, 03:49 PM   #7510
Eking

其實香港係冇可能缺貨, 香港買NS人唔係想像咁多, 就算X源偷賣部份貨源俾內地都好, 香港本身都冇可能去到冇貨呢個階段, 但係零售方點樣賣先係重點~

舊 06-02-17, 04:25 PM   #7511
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: Strider 查看文章
其實都真係幾缺
因為唔多夠料生產
如果全球計就的確唔夠

但單計香港,其實夠供應有餘
(唔係某批發兼零售點可以日日都車仔補貨咁開心?)

舊 06-02-17, 04:32 PM   #7512
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
如果全球計就的確唔夠

但單計香港,其實夠供應有餘
(唔係某批發兼零售點可以日日都車仔補貨咁開心?)
同埋, 要買的, 一早都買左, 有幾多個真係仲等GAME出....
有的, 不過相信唔會食得晒HK而家現存的貨的=W+ (指HOLD起左個D)

舊 06-02-17, 04:51 PM   #7513
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: DMRevolution 查看文章
分分鐘- -
任天堂有比機出黎, 係二首批發唔比機者......你知香港有得炒實炒架啦....
尋日先見成車成車貨入寶源(批發嗰邊,不是門市)。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線  
舊 06-02-17, 05:26 PM   #7514
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: 八仙果 查看文章
尋日先見成車成車貨入寶源(批發嗰邊,不是門市)。
所以咪話.....代理商可恥....
一係拿D野黎炒, 一係就唔做野, 投訴又唔理.....(指其他=W=

舊 06-02-17, 05:37 PM   #7515
柚原このみ

上個星期羅貨都唔駛食Game
今個星期要幫手食PS3幾年前果d倉底貨

柚原このみ 目前離線  
舊 06-02-17, 05:41 PM   #7516
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
上個星期羅貨都唔駛食Game
今個星期要幫手食PS3幾年前果d倉底貨
買ns食ps3 game咁搞笑?
野良猫 目前離線  
舊 06-02-17, 05:43 PM   #7517
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: Eking 查看文章
其實香港係冇可能缺貨, 香港買NS人唔係想像咁多, 就算X源偷賣部份貨源俾內地都好, 香港本身都冇可能去到冇貨呢個階段, 但係零售方點樣賣先係重點~
但批發自己都做埋門市
新月 目前離線  
舊 06-02-17, 05:57 PM   #7518
Eking

引用:
作者: 新月 查看文章
但批發自己都做埋門市
佢唔做門市, 我都冇可能靠個FRIEND低過2340入機啦XD

舊 06-02-17, 06:05 PM   #7519
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
MK8D都唔聲唔聲升番價
跟機買應該都差唔多變番去大鋪買平啲
leungky1 目前離線  
舊 06-02-17, 08:05 PM   #7520
新月
Game Master

引用:
作者: Eking 查看文章
佢唔做門市, 我都冇可能靠個FRIEND低過2340入機啦XD
平幾十囉

我講緊佢批發又有開門市
新月 目前離線  
舊 06-02-17, 11:17 PM   #7521
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1384455

如果唔係 remake, E3 應該有 VC 公佈
由手機版發出
enishi 目前離線  
舊 06-03-17, 03:24 AM   #7522
新月
Game Master

試左換底殼,比想像中多野搞
又要貼返隔塵網,換 game card 蓋,stand都要搞
新月 目前離線  
舊 06-03-17, 11:46 AM   #7523
yaya
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 新月 查看文章
平幾十囉

我講緊佢批發又有開門市
你指金源同Misonin

因為我認人樣多, 唔太考究佢哋店名有無改過或者開分店
yaya 目前離線  
舊 06-03-17, 11:48 AM   #7524
ayacalip
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
睇其他forum,好似唔少人 report 話,新機買返來TV mode 出事,駁TV即hang、無訊號....之類

點解QC咁差?
由手機版發出
ayacalip 目前離線  
舊 06-03-17, 11:53 AM   #7525
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: ayacalip 查看文章
睇其他forum,好似唔少人 report 話,新機買返來TV mode 出事,駁TV即hang、無訊號....之類

點解QC咁差?
由手機版發出
咩forum ?想了解下

信長 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5813 04-25-24 02:33 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 04:16 PM

手機版 | APP版