Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後
日本動漫畫討論版>「機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ」10月4日 日5放送開始!!丨 監督:長井龍雪 脚本:岡田麿里
knight-philip 10:10 AM 10-26-15
>10. 三日月同大小姐洗唔洗咁浪漫呀?!(漫天飛葉)

第一下看下去的感想是...."頭髮實被纏到飛起了"
肉羊哩咖 10:57 AM 10-26-15
作者: knight-philip:
>10. 三日月同大小姐洗唔洗咁浪漫呀?!(漫天飛葉)

第一下看下去的感想是...."頭髮實被纏到飛起了"
佢把頭髮唔係一塊嚟嘅咩?

佢「平民」版同「盛裝」版係兩個髮型嚟, 仲有, 佢位待女係眼鏡娘嚟, 不過畫得鬼好怪, 副眼鏡時隱時現~
鈴蘭 12:23 PM 10-26-15
宇宙艦隊戰要打白兵戰
銀河戰國群雄傳!?
風音 12:28 PM 10-26-15
大小姐下集是西裝麗人:0)
到底要換幾多次衫
Rance 02:59 PM 10-26-15
會唔會剪頭髮就真
風音 03:07 PM 10-26-15
美少女高達頭你識條鐵
噹噹dondon 03:12 PM 10-26-15
食字既話我估「厄災」同「厄祭」同音 意思係災難
Tano 03:40 PM 10-26-15
作者: 鈴蘭:
宇宙艦隊戰要打白兵戰
銀河戰國群雄傳!?
兩艦對撞再人拿刀衝入艦橋

模型廣告的確有日本武士刀:0)
肉羊哩咖 05:05 PM 10-26-15
作者: Tano:
兩艦對撞再人拿刀衝入艦橋

模型廣告的確有日本武士刀:0)
好似係人衝入敵艦唔係MS喎~
supermanlady 06:16 PM 10-26-15
「機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ」公式HPを更新!

作者: :
公式サイトにて下記情報を公開しました!

http://g-tekketsu.com/world/index.html
【World】
Character Chart の情報を更新
http://g-tekketsu.com/story/index.html
【Story】
第4話「命の値段」 の情報を追加
http://g-tekketsu.com/character/index.html
【Character】
桜・プレッツェル の情報を追加
クッキー・グリフォン&クラッカ・グリフォン の情報を追加
ノブリス・ゴルドン の情報を追加
http://g-tekketsu.com/products/plamo.html
【Product】
[Plamodel]
HG 1/144 グレイズ改
HG1/144 百錬
HG1/144 百里
HG1/144 MSオプションセット2&CGSモビルワーカー(宇宙用) の情報を追加
作者: :

野良猫 08:24 PM 10-26-15
三日月咁緊張同伴,遲下死件嘅話已經夠佢爆SEED掃對面場

作者: 風音:
大小姐下集是西裝麗人:0)
到底要換幾多次衫
笨大︰唔換多幾套衫我點出FIGURE呀
鈴蘭 09:42 PM 10-26-15
我又覺得未必會發顛喎 ミカ應該亦都明上得戰場就會死人
只係要佢同對面「和解」或者「合作」就好難
肉羊哩咖 10:01 PM 10-26-15
高達鐵孤04(烤魚版):
1. 乜大少姐身邊啲大人多數都係變態,好似個個想佢去死咁,苦命!
2. 要行隠敝航道,係咪會有海盗?
3. 點解監察官唔行多步去CGS基地去望望,爭少少就係真相噃。
4. 因為生活要賣身為奴,時代嘅眼淚!
5. 澳加呢招高,咁就收咗班為佢死心追隨嘅部下。
6. 肚腩大叔,你實冇好死嘅!
鈴蘭 10:03 PM 10-26-15
大叔肯定比奧加陰番轉頭啦 奧加哥一副睇穿晒大叔底牌既感覺
風音 10:20 PM 10-26-15
作者: 鈴蘭:
大叔肯定比奧加陰番轉頭啦 奧加哥一副睇穿晒大叔底牌既感覺
預左佢會出古惑就梗架啦
以肥仔同團長既做事方法
真!DC 10:26 PM 10-26-15
地球勢力分布幾奇怪
點樣會發展成加拿大俄羅斯同一陣線
歐洲又痴埋非洲中東
由手機版發出
尼路 10:34 PM 10-26-15
作者: 真!DC:
地球勢力分布幾奇怪
歐洲又痴埋非洲中東
由手機版發出
打完大戰後,可理解為佔領?
利家 02:22 AM 10-27-15
愈睇愈讚
請繼續真實系及走富野風

ミカ喜歡腦袋空白w,
希望後期唔好成為高達去改變世界,或變成波羅尤問零或五羅答案...

女主畫風好似好唔穩定....定我錯覺?
今集順眼好多

吐嘈一下
櫻井係咪10套有9套都會配イケメンwww
反觀主角團隊冇一個係イケメンww

如果櫻井係ライバル
咁個菜鳥アイン有乜存在價值?
Rance 02:48 AM 10-27-15
10套入面O個一套就係新我係西瓜刨?

ライバル都有勁的ライバル同廢的ライバル O既,櫻井係馬沙,Ein係尊尼咁囉
肉羊哩咖 08:13 AM 10-27-15
地球勢力分布幾奇怪
歐洲又痴埋非洲中東
作者: 尼路:
打完大戰後,可理解為佔領?
兩位監察官傾緊偈, 係有列到災厄戰爭(Calamity War)完咗之後點, 只講咗加拉爾號角有份幫手將地球重組成4個經濟體(好似EU咁上下嘢掛)。係咁多啫, 內容欠奉~ 都係嗰句, 地綠政濟政治在下識條鐵。如果去得到地球, 會清楚啲掛

作者: 利家:
女主畫風好似好唔穩定....定我錯覺?
今集順眼好多
人物作畫唔多穩定, 呢一話好似粟米田場戲, 小妹妹走出嚟迎接三日月個樣~~~
三日月塊面又削咗, 無起初咁圓(角度問題?)
STRIFE 08:34 AM 10-27-15
作者: 利家:
愈睇愈讚
請繼續真實系及走富野風
一d都唔覺有咩富野風
唔好'暫時'做得好就富野風先得架
真!DC 09:13 AM 10-27-15
唔覺富野風+1
富野劇情唔會咁“實在”
由手機版發出
肉羊哩咖 09:20 AM 10-27-15
唔覺富野風+1
富野劇情唔會咁“實在”
唔覺富野風++; 都無咗名物死小孩~
鐵之侍 09:28 AM 10-27-15
何來富野風?都沒有電波對話
J+1 09:47 AM 10-27-15
富野嘅劇情係睇完爆粗的(稱讚意味
由手機版發出
標籤:Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後

返回主題版面