Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-16-14, 07:46 AM   #1526
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kain 查看文章
老金:(
由手機版發出
金先生的確不負金先生之名,屈到呢

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 11:44 AM   #1527
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
佢比會長打左一拳咪識得用觀音
剩係個天賦已經咁屈機

果然Jump系既老豆都係怪物

舊 07-16-14, 11:51 AM   #1528
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
佢比會長打左一拳咪識得用觀音
剩係個天賦已經咁屈機

果然Jump系既老豆都係怪物
只有形沒有實的招可能一成力都冇....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 12:08 PM   #1529
Sar8
The One

個實係佢自己既實力來,學到個形既話打出來可能比原使用者厲害

只係觀音係咪只係打一拳就學到.....

舊 07-16-14, 12:10 PM   #1530
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
老金好廚。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 12:23 PM   #1531
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
老金真係好鬼幽助

舊 07-16-14, 12:49 PM   #1532
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: SunSunny 查看文章
老金真係好鬼幽助
我以為你一開始打地下個連環拳係想出靈光彈

舊 07-16-14, 01:01 PM   #1533
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我覺得佢用番超聲波果招比里昂里奧睇 里昂里奧會無諗過招野可以咁用

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 01:24 PM   #1534
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
但係要中一次先學到都幾高風險。

一個唔好彩重傷,念能力被封,即死。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 01:56 PM   #1535
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實佢呢個唔算咩特技 只係佢天分太高所以學習能力高咁
而幽助當然亦唔可能係果D走去特登食人地D招黎學既人....

我覺得只係同佢上集玩果D野差唔多
全部都係「做到不過其實無咩實際用途」既普通技能佢無聊地玩到好勁咁
其實好多強者都唔係做唔到呢D野,但佢地唔做咁解姐
好似比絲姬咁都一講已經知爆彈魔Little Flower點樣做出黎、點樣做先炸到人而自己隻手無事
只係比絲姬唔會去練咁解,而幽助就係個中左招之後會無聊學黎玩既人sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 04:11 PM   #1536
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
都唔知富力士家族咁高天分係咪因為 _ _ 大隔世遺傳...hee

舊 07-16-14, 04:55 PM   #1537
Sar8
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章

全部都係「做到不過其實無咩實際用途」既普通技能佢無聊地玩到好勁咁
好似比絲姬咁都一講已經知爆彈魔Little Flower點樣做出黎、點樣做先炸到人而自己隻手無事
只係比絲姬唔會去練咁解,而幽助就係個中左招之後會無聊學黎玩既人sosad
因為這樣才有趣

舊 07-16-14, 04:56 PM   #1538
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章

唔好唔記得學招要晒SLOT位
亦都講左唔係佢既能力,只係"學識左"
同其他人長時間修練番黎無分別,只不過佢係一學即成
佢應該無限技能儲存格
剩係呢點已經夠BUG
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-14, 05:18 PM   #1539
紅蓮

註冊日期: Jan 2005
由手機版發出
紅蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 04:03 AM   #1540
言吾矢口

註冊日期: Aug 2009
究極基本功x無限知識x關聯可塑性=一理通百理明
言吾矢口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-14, 05:20 AM   #1541
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
念醫學個度可以無限大

舊 07-17-14, 07:08 PM   #1542
s3b21

註冊日期: Dec 2003
西裝男真係xx到極點
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-14, 02:33 PM   #1543
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
OP度見返銀仔哥

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-14, 02:40 PM   #1544
Sar8
The One

而家唔出以後冇機會架啦

舊 07-19-14, 03:25 PM   #1545
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
有sailormoon既值入廣告

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 03:23 AM   #1546
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
重睇一問
漫畫204回
果個前NGL首領走左去之後
係咪未再出返場?
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-14, 03:30 AM   #1547
leo1988
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
重睇一問
漫畫204回
果個前NGL首領走左去之後
係咪未再出返場?

佢既原部下維爾芬(狼)同比哲夫係蟻篇完結時交代左出發去流星街搵NGL首領
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-14, 05:15 PM   #1548
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
又休

次の月曜発売のやつにはちゃんと掲載されてるよ。
その次が一回だけ休載な

舊 07-23-14, 05:19 PM   #1549
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
即係咁
穩定地雙週點都好過你走去打機丫

舊 07-23-14, 05:21 PM   #1550
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
夠出一期自然慢手腳
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 08:52 PM

手機版 | APP版