Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-16-17, 03:14 PM   #11076
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
75萬PT擺左粒4星肩俾一件唔係一套,小氣到
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 03:16 PM   #11077
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
睇落唔係好屈咋喎3子,係超兵屈D,我唔夠機過精26B先焗射,但1隻都唔中

應該驚周街4星V PART所以淨係派咁少,課長成SET4星V PART到時仲難打 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 04:27 PM   #11078
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
分開睇梗係普通料,4隻疊埋就唔同講法
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 04:58 PM   #11079
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
單隻睇都已經幾頭痛喎,兩隻兩珠map,一隻自回兩珠....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 05:09 PM   #11080
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一隻LOCK OFF =N30既通行卷

AUTO輕鬆過@@

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 05:18 PM   #11081
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

一堆企左o係N26好憤怒咁望緊你

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-16-17, 05:41 PM   #11082
ShinDou

有4隻疊BUFF咩﹖唔係淨係放左3隻抽咩﹖好似都唔見古鐵純白果種BUFF,就咁睇呢3隻組埋都殺唔到GB
舊 12-16-17, 05:48 PM   #11083
dragonar226

睇多次部超兵之後再諗真D
舊 12-16-17, 06:24 PM   #11084
ShinDou

超兵D技係勁,但少血喎,就算減半應該GB都係1隻臭腳就秒架喇喎,佢避先BUFF,你見打唔中都唔會掂佢,寧願打第2邊啦﹖
舊 12-16-17, 06:45 PM   #11085
clie

超兵精神封印後LOCK OFF 300%攻擊?
但點睇成隊人都係好易死
係隻瘦仔德5000罩硬啲,但呢個年代無超迴避超硬甲HP回,就算GGGG都係好快死
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 06:52 PM   #11086
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
超兵D技係勁,但少血喎,就算減半應該GB都係1隻臭腳就秒架喇喎,佢避先BUFF,你見打唔中都唔會掂佢,寧願打第2邊啦﹖
佢普攻消你BUFF, 即係GB比佢打中就唔使行...

唔食狀態又點, 而家有消BUFF, 破到特甲防禦同罩又點, 而家玩減傷沒得比你破

此篇文章於 12-16-17 06:55 PM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 06:57 PM   #11087
ShinDou

要普攻CRI先解效果,GB前面棟隻盾閣下已經打佢唔到啦﹖同埋真係1隻臭腳就秒,根本都唔會去到俾人消BUFF既情況 @@
舊 12-16-17, 08:14 PM   #11088
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
GB出必前行得慢, 要殺前面D機唔難, 真係殺唔到仲有30石果隻交響詩篇機AOE消你BUFF, 你睇下D配置就知呢部機係打GB面
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 08:16 PM   #11089
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

原來又來一set有償50石限突set.....細奸真係想一次性揸乾班課長........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-16-17, 08:45 PM   #11090
clie

真金300買粒限凸緊係唔制啦

敵の必殺、精神の効果を解除 <-- 呢句點解?我一直理解為解除自己必殺同精神封印
舊 12-16-17, 08:59 PM   #11091
ShinDou

3子D必好細力,分分鐘連盾閣下都殺唔到喎,3隻都少血又唔係難殺,俾盾閣下斬都半條人命啦

GB其實只要郁第1次應該已經3隻1齊踢死,真係唔存在咩消唔消BUFF @@

我平時打D 風歌 絕唱 DESTROY GB 大激勵哥陣,佢地郁得夠晒快啦,打落GB度都係R痕,等一兩TURN就踢1腳秒淨GB 絕唱

我都想試下3子係咪真係咁勁,而家完全冇人擺3子,1樣係成街上面個複制陣

即係消左人地既精神OR必殺既效果

此篇文章於 12-16-17 09:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-16-17, 09:02 PM   #11092
dragonar226

我都覺得3子唔難打,只係我唔會用GB去打
舊 12-16-17, 09:03 PM   #11093
ShinDou

可能3神速甚至90號都可以1野秒到 XD
舊 12-16-17, 09:04 PM   #11094
clie

即係如果對方開咗鉄壁直感之類,中招後會無咗鉄壁直感?必殺加行動力既就會斷咗無得加?

其實我糾結緊爬唔爬,對二子有愛但睇唔出勁乜,月末9成係穴馬但無贊卡可以SKIP

此篇文章於 12-16-17 09:10 PM 被 clie 編輯。
舊 12-16-17, 09:07 PM   #11095
dragonar226

例如destory同gb必殺完加既行動buff,tran-sm之類強化型必殺 同 希望,兇惡,天然之類既精神所帶來的效果全部解除
舊 12-16-17, 09:14 PM   #11096
clie

謝謝~~但太間接,直接給予大傷害同打不死實制得多
舊 12-16-17, 09:21 PM   #11097
ShinDou

3子鬥雞D技又唔係話廢,但係以而家鬥雞環境,成街都樓上個複制陣,就算我當你殺到GB都殺唔到DESTROY,都係俾DESTROY疾燒秒殺,而家D高分人有幾可唔係乜機都有﹖放出黎應該都係俾人洗,我係唔夠貫機過唔到精26B所以先射左不過唔中,平時我應該唔會射了,就算射都只係會為左隻超兵玩死BUFF
舊 12-16-17, 09:21 PM   #11098
dragonar226

而家似係新type初出大器試緊水溫
呢幾部係強機但都唔似GB destory akito呢d咁性能係自己一部完整晒既
應該過多一排先黎料
舊 12-16-17, 09:32 PM   #11099
ShinDou

超兵招必都接近亡國主角既進攻方面,但唔補血就真係爭好遠,亡國主角我仲係避緊 XD

紫白我諗都幾難用,尤其係守陣,成隊紫白BUFF既話,大器D招1定用多D珠,咁D珠又俾D廢機射晒

攻既話除非真係本身D招SET到超大力,如果唔係打落拳盾射都冇相克,好難大力得去邊,唔夠大力秒唔到人既話真係好多機都殺唔到,打打下又食防衛技
舊 12-17-17, 07:59 AM   #11100
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
昨天手機ios崩潰了,岩岩先復原,蝕足大半日AP......

剎那竟然是獎品唔係抽,肯定有陰謀,下次出隻超破格既

如果一次過有齊今次4隻滿突,都幾勁既,不過要幾有錢、幾好運先抽得齊呢
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:05 AM

手機版 | APP版