Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-08, 01:21 PM   #151
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
死...SNKP咁鍾意炒冷飯,唔知會唔會將佢D舊GAME高清化再喺PS3/360出多次...
KOF都係2D好玩D..

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 01:43 PM   #152
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
3D 版在街機不錯看
但係少左入機鋪了,又唔想買ps2 版.....

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 02:17 PM   #153
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 司狼神威 查看文章
3D 版在街機不錯看
但係少左入機鋪了,又唔想買ps2 版.....
我對3D版KOF個感覺係唔知做咩, 無左2D嗰份熱血玩法, 同當年街霸3D一樣....

舊 06-24-08, 02:34 PM   #154
kopey
Junior Member

註冊日期: Jun 2007
今日會唔會有得玩呀???
會唔會早兩日就有呢!!
kopey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 02:24 PM   #155
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
昨晚已出 MK 見到仲有貨賣既 GAME SHOP $328 連特典

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 02:56 PM   #156
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
dl番psn隻98算la ,$33 ja ma

舊 06-25-08, 03:12 PM   #157
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
昨晚已出 MK 見到仲有貨賣既 GAME SHOP $328 連特典
死火…咁放工要去睇睇囉

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 03:17 PM   #158
shadowchip
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDshadowchip
XBox Live Gamertagshadowchip
引用:
作者: delkong 查看文章
dl番psn隻98算la ,$33 ja ma
咁不如玩模擬器好過啦!
ps 果隻 cut 哂格 收指令有禁有問題!
shadowchip 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 03:33 PM   #159
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
想問下特典係咩?

舊 06-25-08, 03:47 PM   #160
Frozen Ray
Crazy Gamer

引用:
作者: sunyanzi 查看文章
想問下特典係咩?
花蝶扇ミニ携帯ストラップ

圖片

P.S. 特典在包裝內是已摺疊狀態的

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 03:55 PM   #161
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
花蝶扇ミニ携帯ストラップ

圖片

P.S. 特典在包裝內是已摺疊狀態的
Thanks,已經叫個friend放工幫我買

舊 06-26-08, 02:10 AM   #162
司狼神威
Game Master
我懶故我在

psn 98? ps 版? ps2 版? 定係...?
可以連線對戰嗎?
ps2 時代既連線真係 LAG 到爆廠,可能淨係同日本人玩過既關係
最慘就係屈機向既,玩 xi 可以見到對手用緊3隻boss....
94 remake 就冇人玩....

此篇文章於 06-26-08 11:43 AM 被 司狼神威 編輯。
舊 06-26-08, 02:19 AM   #163
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23

想買呢本野.....唔知值唔值得收藏? (雖知屈錢度都高 )
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 02:48 AM   #164
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
psn 98? ps 版? ps2 版? 定係...?
可以連線對戰嗎?
ps2 時代既連線真係load 到爆廠,可能淨係同日本人玩過既關係
最慘就係屈機向既,玩 xi 可以見到對手用緊3隻boss....
94 remake 就冇人玩....
playstation 1 ver.
don't support online, of cause
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 11:39 AM   #165
木C
Insane Gamer

PSN  IDAndrewoodc2
XBox Live GamertagAndrewoodc
影片轉貼自nico

http://www.nicovideo.jp/watch/sm3767611

loading都算滿意
木C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 11:42 AM   #166
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: tao 查看文章

想買呢本野.....唔知值唔值得收藏? (雖知屈錢度都高 )
當年出98時己經買左本咁既野, 係勁屈錢架, 但如果你班fd係玩開又鍾意研究招式既話就另計...

舊 06-26-08, 11:48 AM   #167
司狼神威
Game Master
我懶故我在

多唔多字的? 定圖解?
突然想起當年game player 時代我本本都有買的
不過去晒邊樹呢?

舊 06-26-08, 11:53 AM   #168
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
係咪有得用暴風+大蛇?

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 03:29 PM   #169
Time
AwAkE~!

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDTime-6RD-
引用:
多唔多字的? 定圖解?
突然想起當年game player 時代我本本都有買的
不過去晒邊樹呢?
上面果本係日本街機誌ARCADIA出既"攻略別冊"來,內裏有角色全技表圖解,設定,出招表同對戰攻略,連技,DATA表等...一般日本書屋或SOGO都會,但價錢一定預左貴少少...

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 03:48 PM   #170
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: Time 查看文章
上面果本係日本街機誌ARCADIA出既"攻略別冊"來,內裏有角色全技表圖解,設定,出招表同對戰攻略,連技,DATA表等...一般日本書屋或SOGO都會,但價錢一定預左貴少少...
我見sogo有,airmail 價錢,標$281!! (1600yen......)
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 03:54 PM   #171
Time
AwAkE~!

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDTime-6RD-
引用:
我見sogo有,airmail 價錢,標$281!! (1600yen......)
咁$281太貴啦...去"X船"入啦,$200內...正價其實$140到...

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 09:16 PM   #172
petit1229
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
想買個大掣...請問有咩推介...
petit1229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 09:21 PM   #173
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
唔上來睇都唔知98um出左.成日以為暑假先出.

我諗短期內都唔會降價見到就買.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 10:11 PM   #174
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Ricky-S 查看文章
係咪有得用暴風+大蛇?
同埋點用狂八神,好心急

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 10:16 PM   #175
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:

引用:
作者: HON HON 查看文章
當年出98時己經買左本咁既野, 係勁屈錢架, 但如果你班fd係玩開又鍾意研究招式既話就另計...
mook不嬲都係fans向item黎啦...
YIUYIU 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 07:48 PM

手機版 | APP版