Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-04-19, 04:37 PM   #2551
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
台服剩係D圖無俾河蟹已經無得比
日服如果跟陸服一樣應該試都唔會試

okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-19, 04:50 PM   #2552
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
日版應該唔會河蟹既,而家係sony唔知痴左邊條根無啦啦河蟹,搞到夢戰remake都要延幾個月姐

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-19, 04:52 PM   #2553
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
D 儲值同送野感覺台版都唔差

陸伏比SSR波既EVENT 台版就比磨刀石

年尾送D野都係台版多好多

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-19, 05:01 PM   #2554
okabe

https://bbs.nga.cn/read.php?tid=16063201&_fp=2&rand=319

陸服之後既PICKUP同活動
白毛終於再有PICKUP
空軌分二期應該有排出
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-19, 05:09 PM   #2555
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: okabe 查看文章
台服剩係D圖無俾河蟹已經無得比
日服如果跟陸服一樣應該試都唔會試

認真,我覺得修改之後的版本順眼好多囉。
現有版本D衫根本為露而露,一D美感都冇。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-19, 05:27 PM   #2556
ShinDou

空軌活動又係1期搞1個月?兩期搞兩個月都幾誇,平時d game搞合作都係是但出d活動仔1兩星期俾人抽就算

原版都係露咁多架喎,反而唔慣多塊布,塊布又唔係畫得靚

舊 01-04-19, 05:58 PM   #2557
十一月
Game Master

原版大家都係讚佢D女畫的得索,但好似冇聽過人讚講佢D衫好?
舊 01-04-19, 06:28 PM   #2558
ShinDou

唔露就唔係7原啦,你睇下PS4性光版夢戰REMAKE爆唔爆死,個個都買SWITCH版啦 XD

講樣既話我都係鐘意7原畫3,4,5代果種風格,1,2代果D樣太過80年代動畫FEEL
舊 01-04-19, 06:32 PM   #2559
十一月
Game Master

引用:
作者: ShinDou 查看文章
唔露就唔係7原啦,你睇下PS4性光版夢戰REMAKE爆唔爆死,個個都買SWITCH版啦 XD

講樣既話我都係鐘意7原畫3,4,5代果種風格,1,2代果D樣太過80年代動畫FEEL
PS4 REMAKE版一定爆死啦,不過我覺得原因唔係D衫同聖光囉。
睇PV見到個game play畫面已經唔開胃

此篇文章於 01-04-19 06:35 PM 被 十一月 編輯。
舊 01-04-19, 06:33 PM   #2560
ShinDou

咁你睇下SWITCH版係咪會賣多過PS4版好多,就知道大家鐘意多布定少布啦 XD

世界鬥雞超快打完6場上番黃金,毒奶真係太屈了 XD 1630排50,好似多左人打世界鬥雞喎﹖上星期我好似排十幾﹖

而家世界鬥雞頭兩個無啦啦成3千7分咁高 @@ 第3已經係千9

今日俾人洗左十幾場而家已經有7場反唔到,竟然仲排緊20,睇番第1果個都由2千3俾人洗左成1百分得番2千2 @@ 我果區好多人洗3分人 @@

而家先得閒打白龍,唔知點解除左攻智減20%仲上到兩個做成DAM降20%,唔知點解兩個1樣既DEBUFF疊到,應該係BUG﹖

打多次A加1 升埋裸裝炸彈妹公主幾隻炸完再毒奶踩就秒到固傷版了 XD

此篇文章於 01-04-19 08:35 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-04-19, 08:50 PM   #2561
十一月
Game Master

引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家世界鬥雞頭兩個無啦啦成3千7分咁高 @@ 第3已經係千9
我見第一位係5619,名叫「天進」的人,第三位係4707
難道世界係各server分開計的?
舊 01-04-19, 08:54 PM   #2562
ShinDou

暫時鬥雞係分SERVER,天進即係浮空城啦,我舊ACCOUNT有打過浮空城

陸版鬥雞最近合拼左SERVER,到時新區撞到舊區其實都幾唔公平,開始時間唔同,舊區資源1定多好多

估唔到打下打下過到A加4,呢版係最驚既沙漠仲要打完人減攻智60%,好彩有莉亞娜易打好多,同埋光頭露娜暗王子都唔驚佢降 XD 再係咁放MAP砲炸磨下磨下過左 @@ 係拉娜單體完要記得俾莉亞娜解左佢先

A加5用變化使好似神勾咁逐隻換位殺好正喎 @@ 又抄考下條片先,升到25有回旋就夠

此篇文章於 01-04-19 10:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-05-19, 02:35 AM   #2563
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 十一月 查看文章
原版大家都係讚佢D女畫的得索,但好似冇聽過人讚講佢D衫好?
唔係 其實老柒主要係D衫靚 sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-19, 08:38 AM   #2564
ShinDou

起身反完2280上左第1,又等俾人洗,原本個個星期拋離1人地1百分第1果個而家俾人洗到得第4,電腦鬥雞真係好難用到守陣守

S5抄功課學人里昂神跡進擊凸擊逐隻秒完傳番出黎,秒唔到就再動,再回數,好正 XD

磨下磨下SS5了,今星期真係易好多 @@

抄功課成功,第1次過埋SS5了,炸彈妹,安娜光頭放炸彈唔駛打,出隻傳送,炸死4隻之後最尾里昂撞兩野紅帽收工 XD 又派天使之乳,派到凸爆了,升下先 XD

我果區得57人過左SS5 @@

此篇文章於 01-05-19 05:27 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-05-19, 06:24 PM   #2565
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

金瓜子除左每日獎勵打龍會出之外~重有打乜可以攞到呀~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-19, 06:38 PM   #2566
十一月
Game Master

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
團戰啦
冇記錯的話
困難100%有60粒
極難100%有70粒
舊 01-05-19, 06:39 PM   #2567
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
拆冇用既SSR裝

超時空

舊 01-05-19, 08:20 PM   #2568
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

咁咪1星期先得幾百粒~昇武器好慢~

舊 01-05-19, 08:22 PM   #2569
GUSTAV
The One
poor

覺得唔夠 你可以抽裝黎拆

舊 01-05-19, 08:49 PM   #2570
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
覺得唔夠 你可以抽裝黎拆
金劵缺過金瓜子~

舊 01-05-19, 09:01 PM   #2571
ShinDou

原來我都時空全制霸了,384星 XD 排89 @@ 唔知幾時先開時空十章
舊 01-06-19, 12:48 AM   #2572
GUSTAV
The One
poor

過左60鳳凰 睇落又係一個月後65先關我事...

舊 01-06-19, 11:36 AM   #2573
ShinDou

60火雞唔識打,打打下俾佢扣萬幾2萬 @@ 結果全部神電都係龜55算 XD
舊 01-06-19, 09:23 PM   #2574
半島鐵盒
Senior Gamer

剛好好運過左60鳳凰...下次都係打返55算 打死人....
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-19, 10:32 AM   #2575
ShinDou

原來之前俾人狂洗係因為1大清早就反左5場搞到俾前面果堆當我3分人咁洗,而家少左好多人打了,等9點先清鬥雞算,今晚又打下世界鬥雞先

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 06:32 PM

手機版 | APP版