Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41
體育版>NBA 討論區 VOL. 43
Penny仔 07:08 PM 03-28-19
我實在搞不懂, 讓Booker刷分意義何在?
上場對Jazz 肉酸到呢.......
6eo 10:17 AM 03-29-19
作者: Penny仔:
我實在搞不懂, 讓Booker刷分意義何在?
上場對Jazz 肉酸到呢.......
創造神話
Sar8 01:39 PM 03-30-19
本來係Curry's night
輸9分剩30秒入3粒3分
中間夾硬食左KD個3+1
最尾咁樣判一個犯規

Curry都少有同記者講你地去問個裁判
搖搖 01:51 PM 03-30-19
裁判垃圾都唔係第一日, 最慘係唔批評得
講多句都多謝2萬5
6eo 11:26 AM 03-31-19
其實個判決都係Right call黎既, 但比人個感覺真係好差好有主場雞感覺

最後KD個下又拉得明顯左少少, 拉下鬆下咪算, 雖然平時好多時最後個幾秒殺人都無罪
KD之前個球3分又係吹得好差, 個波都入埋咁濟先黎吹, late whistle得好過份...

咁就浪費左咖哩仔逆天既一場
半人馬-RigiL- 11:48 AM 03-31-19
但係吹罰唔一致,足球同籃球都無得玩。例如對方輕推對手其實都係犯規但唔吹,己方輕推對手就right call,咁樣球員唔會知道個執法尺度。而球証咁做一個原因可能係咁啱e下睇到,之前果d睇唔到XDDD,又可能勇士球員太串得罪佢,最後可能就係$$$$$。。。

------
sorry 推左舊post
由手機版發出
6eo 10:07 AM 04-01-19
作者: 半人馬-RigiL-:
但係吹罰唔一致,足球同籃球都無得玩。例如對方輕推對手其實都係犯規但唔吹,己方輕推對手就right call,咁樣球員唔會知道個執法尺度。而球証咁做一個原因可能係咁啱e下睇到,之前果d睇唔到XDDD,又可能勇士球員太串得罪佢,最後可能就係$$$$$。。。

------
sorry 推左舊post
由手機版發出
無睇哂全場唔知個場把呎係點
不過近年D球證把呎都係鬼影變幻球架啦

D人都講笑話係咖哩指住球證黎笑累事
(其實個下球證應該無留意到)
Sar8 11:48 AM 04-01-19
唔好再推43
唔好再推43
唔好再推43
唔好再推43
唔好再推43
唔好再推43
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41

返回主題版面