Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-02-17, 11:22 AM   #32201
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
其實黑s係故事限定,其他池唔會出某程度上同限定角冇乜分別(因為唔up基本上好難中到)
一咁諗我隻手又開始忍唔住
抽啦抽啦

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 11:44 AM   #32202
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
黑王正野黎架,不過要寶2
寶2的話青王可以番屋企食飯

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 11:49 AM   #32203
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
抽啦抽啦
借本passport 黎至講

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 11:59 AM   #32204
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: axe1292 查看文章
已ADD
ID: AXE
引用:
作者: 天子 查看文章
加左上面幾位大大求抱
All 位掛左餐肉出黎
引用:
作者: 空調 查看文章
加左師兄
added, 謝謝各位, friend位已爆

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
可惜師兄full左,有緣再加
師兄之前加左啦,我應該係你friend list度

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 12:04 PM   #32205
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
已add鵺葭

一出空境ev小弟會即刻入坑add師兄
多謝

我會努力升技
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 12:09 PM   #32206
stcdavidhk

課多pack乜都冇,自己又抵死忍唔到手

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 03-02-17, 12:11 PM   #32207
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 夜貓 查看文章
added, 謝謝各位, friend位已爆
師兄之前加左啦,我應該係你friend list度
系wo夜深頭腦唔清醒,成日用師兄隻船長打qp都唔記得
引用:
作者: Hextor 查看文章
多謝
我會努力升技
不客氣
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 12:32 PM   #32208
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
借本passport 黎至講
引用:
課多pack乜都冇,自己又抵死忍唔到手
你又衝動了

歡迎pm查詢、預約
舊 03-02-17, 12:48 PM   #32209
stcdavidhk

引用:
你又衝動了
比你導左囉

舊 03-02-17, 01:17 PM   #32210
細路翔
The One

引用:
比你導左囉
其實你應該分開時間單抽算

今朝都係無聊j兩野出左張非洲紅茶

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-02-17 01:20 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 01:26 PM   #32211
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實你應該分開時間單抽算

今朝都係無聊j兩野出左張非洲紅茶
歐洲人抽親都有

歡迎pm查詢、預約
舊 03-02-17, 01:28 PM   #32212
細路翔
The One

引用:
歐洲人抽親都有
我見佢出彩光仲以為隻黑王可以寶2 sosad

英國說大家抱團死
舊 03-02-17, 01:29 PM   #32213
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [新宿幻霊事件]滿滿的男人

日站網民:

FGOイベント
2015年
8月 サーヴァント戦
9月 ネロ祭、お団子
10月 ハロウィン
11月 ぐだぐだ本能寺
12月 サンタオルタ
2016年
1月 セイバーウォーズ
2月 バレンタイン、らっきょ
3月 監獄島
4月 贋作英霊、ZERO
5月 羅生門
6月 三蔵ちゃん
7月 鬼ヶ島
8月 水着
9月 プリヤ、ネロ祭
10月 ハロウィン
11月 オルタ
12月
2017年
1月 
2月
これはさすがに酷いと思うの…

諗諗下
佢無數D復刻活動?

此篇文章於 03-02-17 01:35 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 01:31 PM   #32214
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我見佢出彩光仲以為隻黑王可以寶2 sosad
金光定彩光

歡迎pm查詢、預約
舊 03-02-17, 01:33 PM   #32215
細路翔
The One

引用:
金光定彩光
原來有兩種?

我剩係見佢爆左下光以為有得將隻黑王實用化

點知個卡背係弓
都好既,非洲紅茶個skill望落起碼實用過隻貓耳

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-02-17 01:36 PM 被 細路翔 編輯。
舊 03-02-17, 01:34 PM   #32216
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
原來有兩種?

我剩係見佢爆左下光以為有得將隻黑王實用化
金光=4星或以上
彩光=5星
黑王餵2隻杯就好實用

歡迎pm查詢、預約
舊 03-02-17, 01:35 PM   #32217
細路翔
The One

引用:
金光=4星或以上
彩光=5星
黑王餵2隻杯就好實用
樓上話要寶2喎

我又唔似你依d歐盟抽一野就寶2

英國說大家抱團死
舊 03-02-17, 01:38 PM   #32218
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
樓上話要寶2喎

我又唔似你依d歐盟抽一野就寶2
我蒸發左4pack

歡迎pm查詢、預約
舊 03-02-17, 01:39 PM   #32219
細路翔
The One

引用:
我蒸發左4pack
呀...咁我用左1 pack而已

隻非洲紅茶係用今個月派果兩張綠磚符撞返黎

我都係忍手由得隻黑王廢廢地用堆廁所石黎撞黑j算

英國說大家抱團死
舊 03-02-17, 01:41 PM   #32220
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
呀...咁我用左1 pack而已

隻非洲紅茶係用今個月派果兩張符撞返黎

我都係忍手由得隻黑王廢廢地用堆廁所石黎撞黑j算
所以咪話你歐lor

歡迎pm查詢、預約
舊 03-02-17, 01:44 PM   #32221
細路翔
The One

一樣係黑傻點解社長畫果隻好打過bunbun畫果隻咁多,後者仲要係5星黎

有無官方人員出黎解釋下

英國說大家抱團死
舊 03-02-17, 01:45 PM   #32222
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

其實就算唔寶2
大家都lv90的話,黑王大力過青王
就算黑王80都唔係差好多
同埋黑王點都易寶2過青王

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 03-02-17, 01:48 PM   #32223
stcdavidhk

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
其實就算唔寶2
大家都lv90的話,黑王大力過青王
就算黑王80都唔係差好多
同埋黑王點都易寶2過青王
問題係我隻青呆本身寶3,除非黑王寶1都勁過佢
如果唔係就算同火力,青呆都重贏魅力b同血

舊 03-02-17, 01:50 PM   #32224
細路翔
The One

引用:
問題係我隻青呆本身寶3,除非黑王寶1都勁過佢
如果唔係就算同火力,青呆都重贏魅力b同血
黑色果隻剩係最終靈基再臨件衫就已經贏左藍色果隻張被啦

議題結案....(拖走

英國說大家抱團死
舊 03-02-17, 01:51 PM   #32225
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

青王3
咁梗係用青王

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:32 AM

手機版 | APP版