Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-18, 08:48 PM   #1576
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
打咩﹖佢地出咩﹖

我都係打兄貴開自動多,不過我51LV都係AUTO刷35兄貴 XD 除非要彩書先會手動打45

打水既話都係手動打最難果版啦,龍同基絆AUTO應該都好易死
打今日水關LV45, 打協力真係好脫力
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 08:52 PM   #1577
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
今日帶FD打過1次,正常都係自己打好D,下面自己3隻主力打,右上是但兩隻BONUS人由佢地死就得

除非協力戰1定要同人打,其他真係單打好過 XD

終於凸爆件SR甲了,有44防

原來射程弓係全隊加1射程喎,咁弓露娜帶埋飛兵打2格咪好屈 @@ 冇咁驚俾近戰撞喎同極限魔弓差唔多,不過弓露娜自己1格打人會減攻

此篇文章於 11-17-18 09:48 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 10:09 PM   #1578
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
今日帶FD打過1次,正常都係自己打好D,下面自己3隻主力打,右上是但兩隻BONUS人由佢地死就得

除非協力戰1定要同人打,其他真係單打好過 XD

終於凸爆件SR甲了,有44防

原來射程弓係全隊加1射程喎,咁弓露娜帶埋飛兵打2格咪好屈 @@ 冇咁驚俾近戰撞喎同極限魔弓差唔多,不過弓露娜自己1格打人會減攻
我見大陸係講弓露娜帶天琴護衛

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 10:17 PM   #1579
ShinDou

天琴都得既,走得遠就扣多D,不過打唔到槍,好似用番飛兵凡用D咩都打得 XD
舊 11-17-18, 10:23 PM   #1580
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
六星都代表重覆到爆開我4星雷丁前已經5星 2/3莉亞娜

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-18, 09:01 AM   #1581
ShinDou

原來粉毛終極吐糟扣得多過龍卷成倍喎,打怪扣到3千幾,龍卷得千幾,爭成倍,但寫住又兩招都係0.3倍,可能5TURN冷卻既大魔法有修正係勁好多﹖

原來已經打到50暗龍了,十TURN殺,好似11TURN開始狂暴﹖應該打唔到55暗龍了

50暗龍派D野好似同45冇咩分別,都係刷下45算易打D XD

粉毛真係好堅,而家主線糟遇戰係船度俾成堆屈機又冇得走,靠佢DEBUFF光頭頂6隻5 6百攻卒都唔駛復活 @@

主線31章超難喎,俾人屈晒係船度冇得走,1開波已經7格隕石炸,又話殺海魔過版,殺完2隻出4隻,再殺晒先出真大佬 @@

搵唔到片,網得1個講到好易,佢LV58先走去打LV52既主線梗係易啦,咩都秒啦 XD

盡刷45暗龍算數了

此篇文章於 11-18-18 02:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-18-18, 06:43 PM   #1582
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
原來粉毛終極吐糟扣得多過龍卷成倍喎,打怪扣到3千幾,龍卷得千幾,爭成倍,但寫住又兩招都係0.3倍,可能5TURN冷卻既大魔法有修正係勁好多﹖

原來已經打到50暗龍了,十TURN殺,好似11TURN開始狂暴﹖應該打唔到55暗龍了

50暗龍派D野好似同45冇咩分別,都係刷下45算易打D XD

粉毛真係好堅,而家主線糟遇戰係船度俾成堆屈機又冇得走,靠佢DEBUFF光頭頂6隻5 6百攻卒都唔駛復活 @@

主線31章超難喎,俾人屈晒係船度冇得走,1開波已經7格隕石炸,又話殺海魔過版,殺完2隻出4隻,再殺晒先出真大佬 @@

搵唔到片,網得1個講到好易,佢LV58先走去打LV52既主線梗係易啦,咩都秒啦 XD

盡刷45暗龍算數了
50龍啦 每日兩次多十紅種
粉毛打雷龍都有用
最難打我都係覺冰龍 海恩同克莉絲唔夠血頂

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 11-18-18 06:49 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-18, 09:14 PM   #1583
ShinDou

紅瓜子爭少少由佢算,我主要想打槌,槌好似跌既差唔多咁

龍最難應該都係雷龍冰龍

嘩頭先協力爭D中伏,打38,有條友47,1P出雪莉同劍主角死晒兩隻 @@ 好彩過得切去打,佢隻雪莉LV47但攻得350 @@ 雖然食唔到超絕,好似仲廢過我隻蘭斯 @@

此篇文章於 11-18-18 09:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-18-18, 09:38 PM   #1584
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
以為出射程弓點知係第把OTZ

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-18, 11:05 PM   #1585
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
打38lv協力有個47lv入來開auto都送哂兩個頭
好憎d人又唔係勁又開auto
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-18, 11:24 PM   #1586
ShinDou

我果個同你LV1樣,又係打38,不過佢係手動死晒兩個 XD
舊 11-19-18, 02:37 AM   #1587
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

打50龍唔夠火力....爭3萬血

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 11-19-18, 06:23 AM   #1588
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
佢隻雪莉LV47但攻得350 @@ 雖然食唔到超絕,好似仲廢過我隻蘭斯 @@
我48最高先得325攻~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-18, 07:54 AM   #1589
ShinDou

抽到兩把冰箱劍,咁易凸爆唔用又好晒,本身都高攻,都係拎出黎用,附魔怒濤1野出攻8%同攻8,好正,真係要用了,遲d夠肥食埋粒波凸爆佢先

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 11-19-18, 09:34 AM   #1590
GUSTAV
The One
poor

今個星期抽武人品爆發 暈杖加極限魔弓

舊 11-19-18, 09:41 AM   #1591
ShinDou

有極限魔弓玩得刺客啦

舊 11-19-18, 09:44 AM   #1592
GUSTAV
The One
poor

冇資源練....等白毛出左先

但白毛好似唔係太使用魔弓

今個星期唔好手痕打咁多龍
要一邊刷下升職料一邊打下兄貴 希望可以過到超時空A級個200瓜子...

此篇文章於 11-19-18 09:47 AM 被 GUSTAV 編輯。
舊 11-19-18, 10:07 AM   #1593
ShinDou

14turn先殺到50火龍@@

舊 11-19-18, 10:52 AM   #1594
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
14turn先殺到50火龍@@

求構成同裝備參考
我係隻粉毛唔夠防一出場就食噴火死左無理到 但照計都係爭果個不定時既減防無理由爭30000咁多

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-19-18, 11:15 AM   #1595
ShinDou

少1個爭好遠架,我奶騎又帶神跡冇帶群補,少隻粉毛都驚補唔切

我主要靠里昂打,騎精7百幾攻,蘭斯超絕機成場冇打過人咁濟,光頭幫里昂擋招,里昂進3退3企第4格打,粉毛有龍卷同終極就上去開1開下turn落番黎,奶騎都係進擊神跡咁

舊 11-19-18, 11:15 AM   #1596
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
求構成同裝備參考
我係隻粉毛唔夠防一出場就食噴火死左無理到 但照計都係爭果個不定時既減防無理由爭30000咁多
50火龍其實好少血 30000差好多下

你前面D兵清左幾多回合

舊 11-19-18, 11:16 AM   #1597
ShinDou

裝備岩岩換左40既冰箱劍,之前用40強襲魔光劍,裝飾用攻裝飾

舊 11-19-18, 11:26 AM   #1598
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
50火龍其實好少血 30000差好多下

你前面D兵清左幾多回合
大概7T
8T開始摸到條龍
不過我隻補唔敢出手打驚反擊比人打死 可能係呢度有差別
同埋無進擊加護 Leon哥得600攻

都係認真升下粉毛D裝先 同埋仲爭少少料未囉終極吐糟

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-19-18, 11:31 AM   #1599
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
大概7T
8T開始摸到條龍
不過我隻補唔敢出手打驚反擊比人打死 可能係呢度有差別
同埋無進擊加護 Leon哥得600攻

都係認真升下粉毛D裝先 同埋仲爭少少料未囉終極吐糟
如果騎精左600攻就流左少少

攪附魔啦

粉毛其實企第4格FING D 裝唔係咁緊要 裝血袍血頭點都頂到下AOE

終吐其實唔夠龍卷丟好用

舊 11-19-18, 11:31 AM   #1600
ShinDou

我粉毛開map砲咋,俾人反都會死,我粉毛都係40幾lv又冇裝

可能殺卒唔夠快,我進擊千騎都打左2萬幾,平時撞1野萬幾

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 03:33 AM

手機版 | APP版