Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.020
代官 03:51 PM 12-01-16
無石熊拳又抽唔中今次張12星又無得腦死光屬
表示壓力很大
Thaws 04:07 PM 12-01-16
そこにACあるんだろう?
由手機版發出
Squall-Lucifer 11:44 PM 12-07-16
EP4-7,這根本就是EP2-5吧......?
Blur 12:05 AM 12-08-16
作者: 代官:
無石熊拳又抽唔中今次張12星又無得腦死光屬
表示壓力很大
っSORO
Cly 09:38 AM 12-08-16
又多把模擬體因子
Cly 07:31 PM 12-14-16
又上位boost 邊有咁多錢玩
代官 08:31 PM 12-14-16
仲要好鬼難抽
係禁出大成功100%
Cly 08:40 PM 12-14-16
作者: 代官:
仲要好鬼難抽
係禁出大成功100%
等出多幾套12星再慢慢搞...

可能好似上年咁推完一次強化item之後變常設loop
Squall-Lucifer 08:53 PM 12-14-16
花了2千SG只抽到一件マトイ櫻in、一件マトイ海ba、兩件マトイou(一紅一白)、一件マトイcv和マトイ把多用途迷彩一把.....
我要原色兩套啊ORZ
Cly 10:50 PM 12-14-16
我得件海BA同黑色OU冇IN
Squall-Lucifer 10:57 PM 12-14-16
作者: Cly:
我得件海BA同黑色OU冇IN
件櫻in好難看.....我都是轉成smart in好過
Cly 10:50 AM 12-16-16
話說星魂ステ盛り呢個坑跳左真係上5返黎,依家換新裝都想整返星魂150 有HP有PP新boost再多10攻
Squall-Lucifer 04:46 PM 12-17-16
下年終於開LV80.....

代官 10:30 AM 12-19-16
開80lv條件係過solo緊急任
無啦啦話厳し
Noble6 12:07 AM 12-20-16
ジェネ抱枕已開訂~
Squall-Lucifer 07:23 PM 12-21-16
緊急的マザー比故事裡的難打最少5倍........
前面重點是追的貼成的少,後半要複數WBマン去阻止HMAPW....
gsw 07:46 PM 12-21-16
作者: Squall-Lucifer:
緊急的マザー比故事裡的難打最少5倍........
前面重點是追的貼成的少,後半要複數WBマン去阻止HMAPW....
前後加埋死左20次以上
Squall-Lucifer 09:18 PM 12-21-16
第二場輕鬆的多了,雖然都打了近20分鐘,但S勝利,前後半都沒死過(`・ω・´)v
gsw 09:51 PM 12-21-16
第二場輕鬆的多了,雖然都打了近20分鐘,但S勝利,前後半都沒死過(`・ω・´)v
前半點計分
第一次狂死S 第二次死7次反而B
Squall-Lucifer 09:59 PM 12-21-16
作者: gsw:
前半點計分
第一次狂死S 第二次死7次反而B
前半未死過的情況下一直貼著マザー打它,在它未到幻創之柱時便扣到足夠的HP開劇情直接入後半戰......
gsw 10:09 PM 12-21-16
前半未死過的情況下一直貼著マザー打它,在它未到幻創之柱時便扣到足夠的HP開劇情直接入後半戰......
我第一場肯定是沒到幻創之柱便進入

但第二場應該是沒進去,沒出現快進幻創之柱警告,但奇怪反而拿B.
Cly 06:06 PM 12-22-16
es緊急點打...一中shock就出5到手係咁訓低
Blur 06:27 PM 12-22-16
っレイディアント

近戰一定苦戰
一係龜エルダー
一係龜天罰落雷
代官 06:38 PM 12-22-16
都係繼續雙小新PA插
Cly 07:13 PM 12-22-16
作者: Blur:
っレイディアント

近戰一定苦戰
一係龜エルダー
一係龜天罰落雷
明知會中感電都一定係用雙小....好彩既可以打到50m左右
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面