Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-16, 09:00 PM   #2451
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
佢個短時間CLEAR其實好長,我D拳機都係慢慢磨都夠快,係唔小心燒死左隻M1
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 09:02 PM   #2452
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: clie 查看文章
咁前線用拳定盾?佢唔俾珠吓吓等艦派其實都唔夠短時間CLEAR喎

2-19-3有咩特別
用放血最強同最厚甲機, 想再安心啲就用有根性嘅機.

此篇文章於 03-15-16 09:04 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 09:12 PM   #2453
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
差兩部先突爆的話 抽唔抽埋佢好 送戈d用哂。打又得戈幾張

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 09:16 PM   #2454
Crazy Gamer

引用:
作者: GN00508771 查看文章
差兩部先突爆的話 抽唔抽埋佢好 送戈d用哂。打又得戈幾張
至少打埋齊箱先喇!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 10:08 PM   #2455
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
活動關全部s全部齊箱, 波露二號突爆技爆
未試過打活動咁爽,

last果版刷關用兩只 4突指揮2強沙, 全体buff魯魯, 強運宗介, 回血自帶拳珠阿花, 指揮2藤堂, 信賴c愛美神, 10級裝甲艦
全程高速自動, last wave爆精神爆必殺, 一陣就有十抽
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 10:16 PM   #2456
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟都S唔到最後果關,好難一隻都唔死
已經強アク+アスカ開ド根性
オルドリン開信念,唔使中燃燒
クシャトリヤ就開閃き加スメラギ加強化parts迴避

有冇版友S到可以比d tips?

小弟中左4隻,希望拎埋呢50卷拎埋佢
快d繼續打2-19-3刷rank,唔想浪費左個ap減半機會
主力用5拳 (推介兩只突爆強沙, ssr阿花, eva系列等自帶拳珠機, 有閒情的話可加強運宗介), 後備用信賴射/盾, 艦用裝甲up
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 11:15 PM   #2457
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
感謝幾位版友,S了,小弟最後用左
オルドリン 信賴
クシャトリヤ 閃き
強アク ド根性
貮号機 ド根性
Cビューナス 信賴+
C M1 信賴+
Sazabi同藤堂都冇用到,冇用過必殺技,全程Auto倍速,所以火力可能唔太重要,最緊要回到血
真系唔知點解下午打左4次都S唔到
最後埋單中左6隻,必殺食左100隻都冇升過,有排搞:(

引用:
2-19-3有咩特別
刷rank最快,因為得1wave所以1關一次大約只需1mins,好彩的話仲有300改造資材賺
本來ap減半期間系最適合用黎刷rank exp,但原來campaign去到今日
依家就真系變返冇乜特別

舊 03-15-16, 11:21 PM   #2458
ShinDou

岩岩夠40AP打多次用番拳隊S左最尾版了

80弱沙,80強創,80亡國主角,70GGG,40維納斯,40M1

岩岩抽多30下先中1隻波雷2世

此篇文章於 03-15-16 11:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-16-16, 12:01 PM   #2459
clie

註冊日期: Dec 2001
我都用5拳S咗,原來不斷根性信賴AUTO就得
180抽啱啱4凸,週五啲技肥又有機可用
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 05:15 PM   #2460
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
50票取不到orz
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 07:38 PM   #2461
Crazy Gamer

終於齊晒箱, 紅卡都MAX埋技, 活動正式完成.
用最後齊箱啲卷, 中第七隻紅卡......
舊 03-16-16, 08:13 PM   #2462
clie

多出咗既紅卡除咗賣可以點用?
舊 03-16-16, 08:17 PM   #2463
Crazy Gamer

引用:
多出咗既紅卡除咗賣可以點用?
當肥......
舊 03-16-16, 11:03 PM   #2464
ShinDou

岩岩29抽先中第2隻
舊 03-17-16, 01:35 PM   #2465
ShinDou

而家先齊箱,仲有7下今晚抽,我應該係最黑果個,次次都咁難抽

但cc就好易抽
舊 03-17-16, 07:03 PM   #2466
clie

頭先終於開到白箱,點知斷SERVER,無埋40AP
最近成日都係咁
舊 03-17-16, 07:35 PM   #2467
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
頭先終於開到白箱,點知斷SERVER,無埋40AP
最近成日都係咁
你出咩error?10000000個個?
試下backup重裝,
記住引繼先
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-16, 08:21 PM   #2468
clie

引用:
作者: yorkyork 查看文章
你出咩error?10000000個個?
試下backup重裝,
記住引繼先
無CAP低,重裝好牙煙有陰影,我以為係死SERVER全世界都係咁
舊 03-17-16, 08:29 PM   #2469
yorkyork

註冊日期: May 2010
因為我對上次斷到出error都係宇宙怪獸個時
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-16, 08:51 PM   #2470
Crazy Gamer

聴日開始一連三日又有送石關卡, 而且香港時間2000-2200會有只打一回嘅特別關.
舊 03-18-16, 10:59 PM   #2471
ShinDou

20抽又再中多隻紅卡,爭2隻
舊 03-19-16, 12:42 AM   #2472
Crazy Gamer

見佢派石心血來潮抽佢三石,中咗貳號機!
舊 03-19-16, 11:43 AM   #2473
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
今次allin又炒車
明日香叫我死左條心
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 07:13 PM   #2474
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

只刷25cost...終於抽夠5隻紅卡,,,,不過值唔值練呢...我都已經有nu地圖炮....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 08:39 PM   #2475
clie

尾箱好難跌,好明顯係平衡返呢幾日送嗰啲資材

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:59 AM

手機版 | APP版