Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>バイオハザード 7 ︱Biohazard 7 (VR 完全對應)(兩DLC 及Gold Edition,發售中)
rokuna 05:17 PM 01-23-17
作者: tylau:
你地估BIO7後... 會唔會有VR拋售潮?

我自己就試完BIO7 VR後賣了. 我頂唔順.
又係暈??
tylau 05:19 PM 01-23-17
作者: rokuna:
又係暈??

好暈 樹林未入屋已經想嘔

定角度轉又好無引

其實有冇pro優化到?我pro機了

二來VR太恐怖

Sent from my iPhone using Gaforum
bearkat 05:27 PM 01-23-17

定角度轉又好無引

二來VR太恐怖

Sent from my iPhone using Gaforum

入左屋先帶黎玩,條路無咁直。。。
起我玩初有小小不適。。。之後都玩左半小時。。都ok無事。。。

但個恐怖感。。。係恐怖過啲所謂海洋公園鬼屋。。
Aqours 05:32 PM 01-23-17
暫時打到後期 非常滿意
不過其實就子彈黎講...
normal好多彈
絕對夠清場制壓
SunSunny 05:40 PM 01-23-17

定角度轉又好無引

二來VR太恐怖

定角度轉好無引? 有得取消固定角度轉動方向架ma 用左比15mins習慣就完全溶入隻game, 不過太恐怖係事實黎
tylau 05:41 PM 01-23-17
作者: SunSunny:
定角度轉好無引? 有得取消固定角度轉動方向架ma 用左比15mins習慣就完全溶入隻game, 不過太恐怖係事實黎

取消左咪暈
rokuna 05:45 PM 01-23-17
取消左咪暈
X2

取消左仲易暈

一格格轉向又好無feel
rokuna 05:44 PM 01-23-17

定角度轉又好無引

二來VR太恐怖

剛剛開機 有patch

以為有改善 玩左5分鐘 頂唔順

已經feel到再玩落去就嘔

我放棄VR
tylau 05:46 PM 01-23-17
作者: rokuna:
剛剛開機 有patch

以為有改善 玩左5分鐘 頂唔順

已經feel到再玩落去就嘔

我放棄VR

Yeah. 一齊暈

我拎返四千蚊過年等switch算

VR下代機先諗

標籤:Biohazard 7, Resident Evil 7, バイオハザード 7, 惡靈古堡7, 生化危機7

返回主題版面