Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-02-15, 09:25 PM   #7076
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
e? 原來突滿有+60%?!

今日主號趺第3張, total有6張
係呀~~
但突滿左個效果好似朋友享受唔到~
得自己可以有60%

我都突滿左張黎用

舊 12-02-15, 09:37 PM   #7077
psidef

註冊日期: Apr 2007
今日開返劍40AP一打就跌第4張, 連茶碗都慳返就突爆

舊 12-02-15, 09:44 PM   #7078
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
e? 原來突滿有+60%?!

今日主號趺第3張, total有6張
係架
有人巴哈講過可以多過470% 就係咁解
但大家都回歸問題:平蜘蛛 先最缺
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 09:58 PM   #7079
飛機車
Crazy Gamer
あんたバカ(゚Д゚)

註冊日期: Apr 2009
有冇師兄知道Event 40ap d王可唔可以用即死寶具KO?

ザクとは

FGO 021 272 741
飛機車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 09:59 PM   #7080
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
噢,副賬跌左張

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 10:21 PM   #7081
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
一張都未出過........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 10:24 PM   #7082
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 飛機車 查看文章
有冇師兄知道Event 40ap d王可唔可以用即死寶具KO?
理論上係得
問題係 一個要周回既Quest你咁博真係蚊訓

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 10:27 PM   #7083
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

60萬分 未見過會跌

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-02-15, 10:39 PM   #7084
T.K.
很黃很暴力

櫻巴最大出力
寶具>q crt>q crt>ex
np97
比人打多下,上返100
星數50

再黎下回合
寶具>b crt>q crt>ex
np55

死剩一隻時,理論上係未永續寶具加星數50

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 12-02-15 10:59 PM 被 T.K. 編輯。
舊 12-02-15, 11:12 PM   #7085
a08216
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: T.K. 查看文章
櫻巴最大出力
np97
比人打多下,上返100
星數50

再黎下回合
np55

1套幾傷?
岩岩係youtube見到沖田寶具5…
https://m.youtube.com/watch?v=Ga9XCfBaSpc
a08216 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 11:13 PM   #7086
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
櫻巴最大出力
np97
比人打多下,上返100
星數50

再黎下回合
np55

櫻呆其實配禮裝我認為比團子禮裝,或者Q卡加25%既櫻禮裝都係一流
但我無櫻呆,只能FF同期待咁多位比我抱下大腿
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 11:20 PM   #7087
T.K.
很黃很暴力

有個四日無上剷左
寶石突爆,應該都係櫻巴大爆死

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-02-15, 11:29 PM   #7088
hyakki

引用:
有個四日無上剷左
寶石突爆,應該都係櫻巴大爆死

ADDED
不過我驚活動完左之後D人會換返地圖炮+寶石翁做LEADER比人打種火打道場
果陣就難抱度櫻呆大腿啦
舊 12-02-15, 11:33 PM   #7089
T.K.
很黃很暴力

黑吾?
無野做時,打地圖砲正常

我打龍牙都黑吾青吾搭多一隻啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-02-15, 11:42 PM   #7090
hyakki

引用:
黑吾?
無野做時,打地圖砲正常

我打龍牙都黑吾青吾搭多一隻啦
而家應掛緊紅A或者卡密拉

今次活動之後起碼比10個以上既人DEL左我
喊出黎
舊 12-02-15, 11:43 PM   #7091
T.K.
很黃很暴力

咩名呀?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-02-15, 11:47 PM   #7092
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: hyakki 查看文章
而家應掛緊紅A或者卡密拉

今次活動之後起碼比10個以上既人DEL左我
喊出黎
唔係掛

舊 12-02-15, 11:51 PM   #7093
T.K.
很黃很暴力

有咩出奇,好似最強幻象果種掛隻滿等殺大姐,又唔裝禮裝
唔係識既殺左啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-03-15, 12:28 AM   #7094
蛋撻王子
功德完滿

好大段

全文連結: http://typemoon.com/news/2015/66oz2h

なお、追加調査の結果、現時点で不正行為が行われた可能性が高いと思われるアカウント、あるいは実際に不正行為が確認できたアカウントに関しましては、現在も停止措置を継続しております。

↑根據佢地既深入調查, 現時點有高可能性做不正行為既帳號, 更甚係確認左有做不正行為既帳號, 現在會繼續停止帳號處理的。

今後の調査の妨げとなる可能性があるため、全ての調査内容の詳細はお知らせしておりませんが、通常にプレイいただいているお客様につきましては、措置の対象とはなりませんので、ご安心ください。

↑如果將運營的調查內容太過公開或會影響他們調查的情況, 故此他們不能夠將調查的內容清晰告知給我們, 但一般通常遊玩的玩家, 不會是他們處理的對象, 請大家安心。

此篇文章於 12-03-15 12:33 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-15, 12:52 AM   #7095
a08216
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
e幾日星數顯示有d唔正常
你地有無中招?
a08216 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-15, 12:55 AM   #7096
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: a08216 查看文章
e幾日星數顯示有d唔正常
你地有無中招?
唔止呢幾日的事
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-15, 01:00 AM   #7097
雷切爾

註冊日期: Mar 2013
曜変天目茶碗 同 九十九髪茄子 係咪打20AP 最效率?

我想 呢兩個盡快500個 然後狂追分 同 刷平蜻蜓 。
雷切爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-15, 01:01 AM   #7098
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 雷切爾 查看文章

你可以打20AP打夠茶碗先 再打10AP儲茄子

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-03-15, 01:03 AM   #7099
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷切爾 查看文章

其實早D處理左呢兩個都係好事
因為只會黎愈愈少人掛呢兩項既相關禮裝
而且之後開既任務都係以平蜘蛛為主

話說我覺得個SERVER LAG LAG地..
比人攻擊緊

舊 12-03-15, 05:55 AM   #7100
蛋撻王子
功德完滿

最近忙住刷素材
少左去日站爬文
不過其實佢地最近傾D話題都同我地呢D其實好類似ww

不過拾到呢張圖
我覺得有興趣可以望一眼咁啦~~w
整合左fate系列既英靈

又另外有一個話題覺得幾有趣

本能寺前:はよイベントやれ (快點開event啦)
 ↓
現在:もうイベントやるな (不想打event了)

>>834
ほんとこれwwww (真的這樣ww)

クリスマスの俺ら「本能寺の方がまだマシだった」 (本能寺還比較好呢)

>>882
「本能寺はよかったよな…林檎使って周回さえすれば集められたし…」 (本能寺真好呢..只要吃蘋果就可以周回收集了..)

>>882
クリスマス俺ら「本能寺? 周回すりゃ素材集まるだけマシだろ、ノッブもいたし」 (本能寺? 只要周回就可以獲得素材比較好吧, 而且還有信長呢)

覺得好有機會係以上情況wwww

話說剛好跑完活動了
154萬分 所有野全換光
(最主要目標係邊刷素材邊打平蜘蛛同本能寺分)
接下來就係睇下有冇邊關d素材比較好跌..
有機會法師關要刷少少心臟..如果好跌既話..

簡單總結就
自身1張看板娘
154萬分
3張本能寺分數禮裝
37張禮裝EXP (無計40張跟分數既)

今晚跌左4次龍麟..
活動加加埋埋應該都打左有8~12塊左右
爪應該都有7~10左右
都算唔錯既收鑊~

不過係刷左幾晚黎講
今日既凌晨出現左大批1LV既盾妹..
有可能又有一大批大陸人報復..喪開ACC..

之後要搵街客去拎禮裝加素材既效果又更難一步了..

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:13 PM

手機版 | APP版