Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-23-09, 02:45 PM   #1
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
男/女朋友同其他異性單獨活動

大家可以接受1on1的程度係...?

食飯, 睇戲, 行街, 唱K, 游水, 蒲吧 ,上對方屋企, 過夜...(其他請補充)

又有無試過因為咁而嘈交呢

此篇文章於 09-23-09 02:48 PM 被 c_fu 編輯。
c_fu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-09, 03:34 PM   #2
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
1)唔會去管,佢心係你度既,佢自己會知分寸
2)無知是幸福的

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-09, 03:49 PM   #3
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
1) 一定要預先講底幾時+去邊+做咩野!!!
2) 1 on 1 既, 游水, ,上對方屋企, 過夜 = NO~
其他O係公眾場所既, 普通食飯打機等等既活動就OK
3) 其實都會信佢既, 佢知分寸既

其實我最prefer 一班人lor.......

舊 09-23-09, 08:24 PM   #4
kimiko
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
過夜NO梗喇!!
我吾會鐘意自己男朋友單獨同人一齊...
吾鐘意同現實兩樣野...

只要佢認為啱咪去做~
kimiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-09, 10:02 PM   #5
c_fu
Game Master
3陪達人

我都講下自己啦

上對方/俾對方上屋企, 過夜, 游水係一定唔得

單對單唱K都唔係好OK

其他...
如果係開放既公眾場所
如食飯睇戲行街打機就就唔太大問題

舊 09-23-09, 10:06 PM   #6
c_fu
Game Master
3陪達人

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
1)唔會去管,佢心係你度既,佢自己會知分寸
問題係我信得過女友
但信唔過人地姐

此篇文章於 09-24-09 02:08 PM 被 c_fu 編輯。
c_fu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-09, 10:26 PM   #7
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
我以前試過、當時女朋友同佢ex 去外國自由行兩個月,
係接受唔到、好難受,
但當時無錢陪佢去,無法~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-09, 12:29 AM   #8
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
所有都基於信~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-09, 01:22 AM   #9
liverwan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
都無得點阻止,最好就公平d,你去就唔好唔比我去
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-09, 02:20 AM   #10
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
大部都可以
不過有時都睇下對方係邊個

舊 09-24-09, 02:07 PM   #11
c_fu
Game Master
3陪達人

引用:
作者: Middle 查看文章
係接受唔到、好難受,

仲要係ex
俾我應該反枱...

舊 09-24-09, 03:02 PM   #12
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: c_fu 查看文章

仲要係ex
俾我應該反枱...
x2!!
聽到我都覺得好嬲啦
分明就冇顧另一半感受

舊 09-24-09, 03:37 PM   #13
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: c_fu 查看文章

仲要係ex
俾我應該反枱...

引用:
作者: Seppie 查看文章
x2!!
聽到我都覺得好嬲啦
分明就冇顧另一半感受
咁去之前幾個月都有商量過、傾過o既,
又唔係瞞住無通知;
而且人地個ex 自己又識、又唔係d 咩危險人物,
更可能真係比自己更適合當旅伴 : p

舊 09-24-09, 04:20 PM   #14
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
游水、唱k、過夜、睇戲、蒲吧、上佢屋企 = no
特別呢幾個好易出事
雖然話都係一個<信>字
但有d野真係可免則免
就算事先預警都係咁話

一大群人就例外...就算自己出席唔到
都有幾位<好>朋友同佢一齊都叫放心

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-09, 05:09 PM   #15
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
我會好不安

舊 09-24-09, 06:01 PM   #16
Diana
Insane Gamer

1 to 1 玩咩都得,不過自己要顧後果,玩前唸下自己(成)唔(成)受得起個結果
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-09, 12:37 AM   #17
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
係接受唔到、好難受,

好佩服你嘅包容力

唔好話佢ex, 就算係我地都識嘅fd, 最fd都好,
都接受唔到2個人一齊去外國旅行成2個月

最多都係食下飯咁......

當然最好就成班人啦

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-09, 08:30 PM   #18
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
咁去之前幾個月都有商量過、傾過o既,
又唔係瞞住無通知;
而且人地個ex 自己又識、又唔係d 咩危險人物,
更可能真係比自己更適合當旅伴 : p
我反而想知道佢地有冇做左D 乜野?
你之後有冇因為呢件事比人FAY? (ASSUME 佢地舊情復CHI)

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-09, 08:55 PM   #19
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: singsingjai 查看文章
我反而想知道佢地有冇做左D 乜野?
你之後有冇因為呢件事比人FAY? (ASSUME 佢地舊情復CHI)
又無,
之後去完大家都係咁,
其實佢果時同ex 一向都係有keep 住聯絡,
舊情復熾呢回事到最後都係無發生過(都好多年前喇)

舊 10-01-09, 06:29 AM   #20
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
最主要都係睇自己另一半性格同約佢哥個
多少都會feel到約佢哥個想點
如果係前度約的話---NO WAY

正常都無咩問題:
食飯, 睇戲, 行街

唔覺得要1 on 1:
唱K, 游水, 蒲吧(除非失戀)

無 可 能
上對方屋企, 過夜

舊 10-06-09, 08:51 AM   #21
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
1 to 1 玩咩都得,不過自己要顧後果,玩前唸下自己(成)唔(成)受得起個結果
都聽過唔少人咁睇1 on 1
底線可能set 低d鬆d, 但一掂到即死!

舊 10-06-09, 09:28 AM   #22
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
係接受唔到、好難受,
E D咁既女,飛o左佢啦\

以我來說: 唱K, 游水, 蒲吧 ,上對方屋企, 過夜 都是不行的

食飯, 睇戲, 行街 就case by case,無理由佢約以前阿sir食飯、行下街都唔比

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-09, 10:09 AM   #23
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
E D咁既女,飛o左佢啦\

以我來說: 唱K, 游水, 蒲吧 ,上對方屋企, 過夜 都是不行的

食飯, 睇戲, 行街 就case by case,無理由佢約以前阿sir食飯、行下街都唔比
人人觀點唔同ja ,學你講,case by case 嘛

舊 10-06-09, 10:28 AM   #24
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
不是信不過她,我相不過的是人的本性....

以上..

什麼會引起人本性行為都不會容許!!
當然...佢要做...無理由唔比,我自己識做而已。
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-09, 10:28 AM   #25
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
人人觀點唔同ja ,學你講,case by case 嘛
其實,我想講就係點解佢唔可以等到你儲夠錢先去?同個前度去又有乜意思?

就咁睇,我會認為佢係拜金主義,所以我會叫你飛o左佢

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:05 PM

手機版 | APP版