Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 
攻略及心得交流區>NieR︰Automata.小褲褲齊齊看攻略區
小昭Teddy 02:56 PM 03-20-17
作者: Rance:
我見D攻略Site話offline 無幫手的
冇幫手點玩...佢個判定又怪怪地....
Rance 03:49 AM 03-21-17
NieR:Automata Strategy Guide ニーア オートマタ 攻略設定資料集 ≪第243次降下作戦指令書≫
NieR:Automata World Guide ニーア オートマタ 美術記録集 ≪廃墟都市調査報告書≫

睇設定買邊本好呢?兩本都話有兩篇小說,其實係同一篇來的?
赤兵尉SETH 06:01 AM 03-21-17
作者: Rance:
NieR:Automata Strategy Guide ニーア オートマタ 攻略設定資料集 ≪第243次降下作戦指令書≫
NieR:Automata World Guide ニーア オートマタ 美術記録集 ≪廃墟都市調査報告書≫

睇設定買邊本好呢?兩本都話有兩篇小說,其實係同一篇來的?
Strategy Guide未出, 呢本應該多d好野睇
World Guide得街景同幾頁機械裝備設定
Ishimura 01:55 PM 03-21-17
作者: 小昭Teddy:
冇幫手點玩...佢個判定又怪怪地....
offline有預設data幫手

重有爆E End先知道右stick係控制射擊方向
野良猫 02:26 PM 03-21-17
作者: Ishimura:
offline有預設data幫手

重有爆E End先知道右stick係控制射擊方向
不是吧
9s時全程冇轉過射擊方向去玩?
赤兵尉SETH 07:08 PM 03-21-17
Steam版一出即刻有Source Filmmaker片
空調 08:06 PM 03-21-17
賽跑第三場跟住youtube跑都輸

Sent from my iPhone using Gaforum
Ishimura 08:27 PM 03-21-17
作者: 野良猫:
不是吧
9s時全程冇轉過射擊方向去玩?
Normal有得用Lock其實不會太麻煩的樣子
E End有幫手我以為是Event强制贏
有想到Hard以上無Lock個陣點算時終於發現右stick的功能

ポッド153:ポッド153からプレイヤーへ。調子はどうか?
プレイヤー:恥ずかしい。
野良猫 08:36 PM 03-21-17
作者: 空調:

Sent from my iPhone using Gaforum
我睇另一條片,佢個做法快好多
一開波用最快方法落地然後啪藥就咁跑

我見佢係出招唔知咩招可以斜線咁衝落地
我做唔到,只係單純用直斬落地再跑但都贏到

作者: Ishimura:
Normal有得用Lock其實不會太麻煩的樣子
E End有幫手我以為是Event强制贏
有想到Hard以上無Lock個陣點算時終於發現右stick的功能

ポッド153:ポッド153からプレイヤーへ。調子はどうか?
プレイヤー:恥ずかしい。
唔怪得
我全程HARD所以9S嗰時部份射擊場景真係打到幾想丟制
自己本身又唔慣左移動右射擊哩種美式操作
小昭Teddy 08:58 PM 03-21-17

我反而覺得最易係第3場....食藥跑好easy....
KubrickS 10:02 AM 03-25-17
[PC]
有無人知點解STEAM STORE找不到 NIER AUTOMATA?
係唔係香港未正式發售?
maskrider 02:04 PM 03-25-17
作者: KubrickS:
[PC]
有無人知點解STEAM STORE找不到 NIER AUTOMATA?
係唔係香港未正式發售?
香港未有,官方twitter之前話steam嘅rest of the world要4月先上架。

想玩先可以去Gamesplanet UK買key玩,不過而家要44.9英磅。(我都係同佢買key玩)

https://uk.gamesplanet.com/game/nier...am-key--3192-1
7ming_格鬥苦手 02:57 PM 03-26-17
想問問...emil shop點樣先可以買到武器....次次都係parts.....Orz
小昭Teddy 11:48 PM 03-26-17
岩岩玩完emil end

作者: 7ming_格鬥苦手:
想問問...emil shop點樣先可以買到武器....次次都係parts.....Orz
random.
KubrickS 08:23 AM 03-27-17
作者: maskrider:
香港未有,官方twitter之前話steam嘅rest of the world要4月先上架。

想玩先可以去Gamesplanet UK買key玩,不過而家要44.9英磅。(我都係同佢買key玩)

https://uk.gamesplanet.com/game/nier...am-key--3192-1
Thank you very much.
空調 11:42 AM 03-29-17
A2衝刺紅光有咩特別? 打到爆機都唔明
野良猫 12:30 PM 03-29-17
A2衝刺紅光有咩特別? 打到爆機都唔明
你唔覺迴避距離係長咗咩?
空調 12:48 PM 03-29-17
作者: 野良猫:
你唔覺迴避距離係長咗咩?
就咁? 仲以為會攻UP之類
小昭Teddy 05:21 PM 03-30-17

跟佢冇得輸
赤兵尉SETH 07:16 PM 04-01-17
OST 竟然無コノママジャダメ 同 カミニナッタ
血之淚 07:56 PM 04-02-17
琴日先開始玩
賽跑第一場之後我過咗第2度解任
之後個機械人完全消失咗,開大地圖都搵佢唔到
下次load返入game佢會唔會出返黎?
真十人€ 08:57 PM 04-02-17
作者: 血之淚:
琴日先開始玩
賽跑第一場之後我過咗第2度解任
之後個機械人完全消失咗,開大地圖都搵佢唔到
下次load返入game佢會唔會出返黎?
之前都撞到呢個問題,跑完第一場後走咗去做其他quest後消失咗。
Quit 咗隻game再 start就會出番來,會係番第一次接quest個位出現。
tomhk 09:48 AM 04-03-17
想問下4週目係唔係要由頭玩過架?

tomhk 10:13 AM 04-03-17
作者: tomhk:
想問下4週目係唔係要由頭玩過架?

開左個debug mode 冇得save⋯有冇得off左佢?

tomhk 10:19 AM 04-03-17
作者: tomhk:
開左個debug mode 冇得save⋯有冇得off左佢?

全部已解決

第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 

返回主題版面