Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-16, 03:09 PM   #3426
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
5卷5抽,100卷10抽必中ssr....我儲400卷好了 ....(有一隻ev任會派..)
由手機版發出

此篇文章於 06-15-16 03:34 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 03:13 PM   #3427
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
5卷一抽,100卷10抽必中ssr....我儲400卷好了 ....(有一隻ev任會派..)
由手機版發出
我都咁想,但可惜今天送的SSR人,我這個平民用不上,只有等課長用了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 03:32 PM   #3428
yorkyork

註冊日期: May 2010
抽飛有補底咁就差唔多...
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 03:43 PM   #3429
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
打晒初回同S有成一百張飛,而且今次打最易一關都有得跌~~~~

此篇文章於 06-15-16 03:47 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 04:04 PM   #3430
Crazy Gamer

疊埋心水儲400卷得喇.....
啱啱射咗75卷0隻,但見報告人人一百抽都有兩三隻.......
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 04:13 PM   #3431
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
疊埋心水儲400卷得喇.....
啱啱射咗75卷0隻,但見報告人人一百抽都有兩三隻.......
我剛剛100抽,只中保底的1隻,看來我真的好無運

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 05:15 PM   #3432
J+1
望過黎呀!!!!!!

90難都好易咁

尤其有射nu地圖炮埋都埋唔到
由手機版發出
舊 06-15-16, 05:17 PM   #3433
Crazy Gamer

引用:
90難都好易咁

尤其有射nu地圖炮埋都埋唔到
由手機版發出
唔記得留珠結果比兩隻BOSS斬死咗.......
舊 06-15-16, 06:30 PM   #3434
J+1
望過黎呀!!!!!!

越打越似打太空保衛者

睇番兩隻霸d技都唔錯,射霸有全體回血,拳霸有減一珠技...
由手機版發出

此篇文章於 06-15-16 07:07 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-15-16, 07:27 PM   #3435
Crazy Gamer

引用:
越打越似打太空保衛者

睇番兩隻霸d技都唔錯,射霸有全體回血,拳霸有減一珠技...
由手機版發出
的確似打太空保衛者~~~~

啲人品去晒其他GAME度~~~
FGO十抽中兩隻4星, 戰鬥女子高中又係兩張新4星咭,GBF跌埋光SSR獸~~~~

此篇文章於 06-15-16 07:32 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 06-15-16, 09:33 PM   #3436
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
冇特效,我D射機太廢,同埋禁左AUTO同加速D電腦亂咁郁,90難得B,下次手動唔加速睇下S唔S到先

今次好似冇人抽特效
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 10:13 PM   #3437
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有個oo拉沙o既朋友....果然會自動行去敵陣自殺..以突擊射角度佢完全脆皮

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 10:15 PM   #3438
ShinDou

唔明點解會出D得1半距離既射機,又唔係好避過人

個100飛10抽POOL係幾易中,中左2隻翼霸

隻翼霸應該幾勁,1珠大DAM,分身就應該唔高機會
舊 06-15-16, 10:17 PM   #3439
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

只要一日儲40張以上ev完前都夠10抽4次,連水都唔駛飲

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-15-16, 11:03 PM   #3440
clie

玩全射兼AUTO真係需要啲短射程射機,唔會喺後方塞死亂咁走
如果射STRIKE係呢個特性就唔駛雪啦,PS甲好捱得

我刪除左兩隻弱沙,營運而家先話可以用黎凸射沙,係咪癲架,還返俾我。。。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 11:06 PM   #3441
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

早d開多幾個位咪好囉

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-15-16, 11:09 PM   #3442
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

[i feel i am European]剛剛一石中oo拉沙 (之前2突oo唔通又要廢左....?)

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-15-16, 11:09 PM   #3443
ShinDou

刪除弱沙﹖賣左戒﹖我果隻凸爆仲用緊,不過強沙0凸,邊度講可以凸﹖

我覺得強沙凸唔爆既話都係用番弱沙好
舊 06-15-16, 11:16 PM   #3444
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ShinDou 查看文章
刪除弱沙﹖賣左戒﹖我果隻凸爆仲用緊,不過強沙0凸,邊度講可以凸﹖

我覺得強沙凸唔爆既話都係用番弱沙好
中間有合成可能表....
http://dengekionline.com/elem/000/001/295/1295652/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-15-16, 11:21 PM   #3445
ShinDou

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
R+の入手方法を教えてください。

新規プレイヤーのみなさんにはチュートリアルクリア時、すでにプレイされているみなさんにはアップデート後に無条件でR+と交換できる専用の”R+チップ”を1枚配布予定です。また、R+からSSRまで覚醒させると、次の”R+チップ”が手に入ります。なおR+はガシャやSチップ交換などでは入手できません。

即係現有R機可以全賣﹖唔會直接轉R+﹖
舊 06-15-16, 11:55 PM   #3446
Crazy Gamer

引用:
R+の入手方法を教えてください。

新規プレイヤーのみなさんにはチュートリアルクリア時、すでにプレイされているみなさんにはアップデート後に無条件でR+と交換できる専用の”R+チップ”を1枚配布予定です。また、R+からSSRまで覚醒させると、次の”R+チップ”が手に入ります。なおR+はガシャやSチップ交換などでは入手できません。

即係現有R機可以全賣﹖唔會直接轉R+﹖
唔係,係比個目標你升到佢變ssr,啲r+機同舊機冇撞到。
舊 06-16-16, 12:11 AM   #3447
J+1
望過黎呀!!!!!!

R+應該都係少數機體有得咁玩,應該之後依然仲有普通r/sr機嘔出....

由手機版發出
舊 06-16-16, 12:48 AM   #3448
Crazy Gamer

引用:
R+應該都係少數機體有得咁玩,應該之後依然仲有普通r/sr機嘔出....

由手機版發出
講明全部新機,同全部係主角級
舊 06-16-16, 07:04 AM   #3449
ShinDou

甲兒有拳R,即係遲D會出隻R+拳甲兒﹖
舊 06-16-16, 07:59 AM   #3450
Crazy Gamer

引用:
甲兒有拳R,即係遲D會出隻R+拳甲兒﹖
照訪談睇就應該係

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:24 PM

手機版 | APP版