Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
PC電腦遊戲討論版>STEAM DOTA2
古手神主 11:59 AM 07-01-12
岩岩抽中左

唔知哩度有冇人玩?

頹廢人辨 02:20 PM 07-01-12
d3出之前成日玩, 之後就好日都唔玩一次
keijoey 10:31 PM 07-03-12
我都收到, 不過唔知佢玩咩, 所以未開黎玩 (其實我都唔知佢玩咩)
古手神主 09:58 AM 07-04-12
其實我想問有邊隻champ 係新玩易新上手? 打慣lol個d 好勁0既turret 同超容易0既last hit, 打dota2 唔慣lol
古手神主 11:27 PM 07-19-12
話說有冇人有extra key 可以俾我?_? 我有個friend 都想玩不過仲未抽到
343-GuiltySpark 04:44 PM 07-20-12
作者: 古手神主:
其實我想問有邊隻champ 係新玩易新上手? 打慣lol個d 好勁0既turret 同超容易0既last hit, 打dota2 唔慣lol
以dota1黎講
tide hunter,跳到敵人中心放大你既使命就完成一半
skeleton king,大部分都係被動技能,走好位同a英雄就得
morphling,技能組超好玩,可惜我lol玩太耐而家掂返dota2發覺自己連兵都補唔到...
ursa,超級前中後期英雄,唯一缺點係怕被風箏,同udyr有d相似,不過破壞力完全無得比

...突然發覺自己另一個郵箱都收到mail
等我之前仲冒住被ban風險註冊左條泰國key
而且基本無點玩過,打左鋪電腦就被d電腦補兵反補得心灰意冷
死.屍神 11:51 PM 08-02-12
請問仲有冇人有BETA KEY/INVITE GIFT

返回主題版面