Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 189 239 279 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 299 339  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
IDGAF 11:55 AM 05-26-17
作者: 信長:
Capcom thinking out Switch support, talks about Capcom's future and IP revivals
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1379973

睇泠飯反應,先投入幾多NS支持...
搞到Ultra Street Fighter II: The Final Challengers變咗綁架金額咁,
收唔足錢唔會"放人"…

其實隻Monster Hunter XX Nintendo Switch Ver.都係移植作,
我諗有排都唔會見到CAPCOM有新作出係NS度,
但我都想佢移植XBOX 360/Wii版隻Dead Rising 1去NS度。

Capcom to Assess Support for Switch Based on Ultra Street Fighter 2 Performance - IGN News

Capcom will assess how much it will support the Nintendo Switch based on sales of Ultra Street Fighter II: The Final Challengers, according to its COO.

https://www.youtube.com/watch?v=e8-p2xGgJeM

holsety 12:02 PM 05-26-17
好彩未買mh xx ww
MultiPASS 12:06 PM 05-26-17
作者: LEGOCAPTOR:
搞到Ultra Street Fighter II: The Final Challengers變咗綁架金額咁,
收唔足錢唔會"放人"…

其實隻Monster Hunter XX Nintendo Switch Ver.都係移植作,
我諗有排都唔會見到CAPCOM有新作出係NS度,
但我都想佢移植XBOX 360/Wii版隻Dead Rising 1去NS度。

Capcom to Assess Support for Switch Based on Ultra Street Fighter 2 Performance - IGN News

Capcom will assess how much it will support the Nintendo Switch based on sales of Ultra Street Fighter II: The Final Challengers, according to its COO.

https://www.youtube.com/watch?v=e8-p2xGgJeM

MH for switch應該一早plan好,否則任記唔會乖乖咁聽Capcom話將RAM升到4GB,至於USFII就係試炒冷飯水溫,如果掂就一大堆上一代家用機版IP強化內容移植搵真銀。
Rance 12:39 PM 05-26-17
成日諗埋移D咩咩咩舊作上新機到你都唔可以怪CAPCOM成日係到返炒,炒到部部機都係O個堆舊GAME
因為佢返抄極都有一堆人仆到去買,等住又O係SWITCH度又出多次O個堆BIO HAZARD啦,好多人又仆去買架啦...
sugoteam 12:47 PM 05-26-17

剛剛在黃埔出job, 走過去望望,好少人,正

Ho Ho, 任務完成

Sent from my iPhone using Gaforum
outlineman2003 12:55 PM 05-26-17
我冇買到全包。。。。。
Gundam MK-2 01:14 PM 05-26-17
終於出機
AEON買灰機+馬車
可以分埋期爽YY
lineage19 01:16 PM 05-26-17
作者: DMRevolution:
所以就要睇PSV 後繼做成點, SONY 有技術 不過次次頭啖湯都比任記食左先...有時都覺得她真係幾唔抵....
不過兩隻機都唔同定位, 有時又真係好難比較
學上面CHING 話齋 PSV 都死左一半啦...PSP 都仲話可以玩H GAME, PSV 真係唸唔到咩理由開叉番電去買GAME玩....
不過...就算有...又有幾多GAME會買PSV版....PS4自己都打死左她....成日都同平台....差100蚊左右, 我都買PS4版啦

講真果句
Sony係有技術,但係冇想法
特別對遊戲方面,20幾年黎,大大話話6部主機,只見到一個方針:人有我有。

好似ps, 個制跟sfc到足一足(後面仲加埋joystick)
Ps2就跟人地dc的network card
Ps3跟xbox的live同成就,仲有move等

Sent from my iPhone using Gaforum
草薙さん 01:19 PM 05-26-17
等睇biohazard 4 誇世代制霸
貓太部 01:19 PM 05-26-17
作者: sugoteam:
[IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170526/63e9e94d3a27a291ca70983242

剛剛在黃埔出job, 走過去望望,好少人,正

[IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170526/aa59d88511cd1da8d7e1a2bd58

Ho Ho, 任務完成

今早開門我買咗八件,點解我冇呢個袋嘅?
DMRevolution 01:50 PM 05-26-17
作者: lineage19:
講真果句
特別對遊戲方面,20幾年黎,大大話話6部主機,只見到一個方針:人有我有。

好似ps, 個制跟sfc到足一足(後面仲加埋joystick)

係架, 不過就算有想法
D GAME 出埋黎.....都用唔到部機的機能都係一樣...

你望望PSV個背面TOUCH PANEL...有幾何用....
有時都唔知係SONY 自己整死部機, 定係D GAME 用唔足D機能...引唔到人買...

衰D講, 妳一堆H GAME, 你整個掃背的MODE 都好呀
而家咪又係文字篤篤篤....

------------------------------------------------------------------------

Switchは2画面ハードじゃないけれど、3DS系モンハン特有の下画面ボタンはどうなる?
モンハン持ち復権?

我知我知....跟GAME送多個PARTS....雷達!
MultiPASS 01:51 PM 05-26-17
講真果句

始終SONY都係廠家出身,PS一直都係以家電定位所以自家遊戲比較少,一直都係靠外力。近年因PS3初期嘅低潮先多左自家有品質遊戲,希望佢可以越做越好。

任天堂一直以遊戲為主,見到今時今日啲人玩game多數on the go所以先引發Switch概念,亦希望佢搵到一個新市場,咁我地就多啲好game玩。
sugoteam 01:57 PM 05-26-17
作者: 貓太部:
今早開門我買咗八件,點解我冇呢個袋嘅?
應該全線商鋪都有, 我見Cashier位都有放, 個Shop售貨員仲好好禮貌, 問我要唔要多個袋, 我冇買咁多, 只買咗六件
野良猫 03:02 PM 05-26-17
收工先去買
反正只想要魷魚,應該唔會冇哂呱
DMRevolution 03:03 PM 05-26-17
作者: 野良猫:
收工先去買
反正只想要魷魚,應該唔會冇哂呱
我只係想要鯉魚王, 唔會冇哂呱+1
信長 03:05 PM 05-26-17
買左6件,其中兩件魷魚
DMRevolution 07:16 PM 05-26-17
最後鯉魚王同尤魚各1
IDGAF 07:18 PM 05-26-17
我都係U服裝店買咗兩件任天堂T-shirt,
可能撞正Y百貨公司大減價極多人…

http://www.uniqlo.com/utgp2017/hk/

款方面,好多上網睇圖就好靚,
但拎實物上手就覺得好多都係大大個燙畫,
覺得好膠好焗身未必啱盛夏著。
最後買咗兩件繡花+印花的款式。

個印滿任天堂人物的紅色紙袋店員話要收$0.5/個,
考慮到最後都只會變成屋企的垃圾袋就無買到。

信長 07:43 PM 05-26-17
紅DK 個袋位係fake... 不過都照入手
千格線mario ,實物又係幾靚,都即入手
lineage19 07:57 PM 05-26-17
作者: DMRevolution:
係架, 不過就算有想法

D GAME 出埋黎.....都用唔到部機的機能都係一樣...

你望望PSV個背面TOUCH PANEL...有幾何用....

有時都唔知係SONY 自己整死部機, 定係D GAME 用唔足D機能...引唔到人買...

衰D講, 妳一堆H GAME, 你整個掃背的MODE 都好呀

而家咪又係文字篤篤篤....

------------------------------------------------------------------------

Switchは2画面ハードじゃないけれど、3DS系モンハン特有の下画面ボタンはどうなる?

モンハン持ち復権?

我知我知....跟GAME送多個PARTS....雷達!

Vita果個touch...唔好話back touch,
根本就係見到ds的touch gen做得好,smartphone又開始流行而加上去...仲要比個double, 根本冇諗過可以點活用

信長 08:04 PM 05-26-17
Vita果個touch...唔好話back touch,
根本就係見到ds的touch gen做得好,smartphone又開始流行而加上去...仲要比個double, 根本冇諗過可以點活用

PS4 個Pad 又係,只係個大面積的制
Rance 08:05 PM 05-26-17
Nds 後期d game d touch咪又係可有可無,3ds又有幾多game要你去touxh啫,有d野放係度有就更好無亦無用亦無所謂嘅

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
IDGAF 08:05 PM 05-26-17
作者: 信長:
紅DK 個袋位係fake... 不過都照入手
千格線mario ,實物又係幾靚,都即入手

點解呢件ZELDA款得童裝…

按照慣例,U服裝店定價$99的東西,
係會$99>$79>$59>$39慢慢咁減價散貨的,
我相信以下呢幾個款好大機會會加入成為我屋企的睡衣系列…

信長 08:10 PM 05-26-17
mario 幾款太正路....
菇仔,yoshi ,Bowser 父子都無
貓太部 08:10 PM 05-26-17
冠軍嗰件反而唔掂,因為燙畫物料太差,黐住嘅.......
最靚其實女裝嗰幾件,pikmin 嗰件都得意,但比較低調~
銀河戰士同star fox真係麻麻~
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 189 239 279 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 299 339  ... 最後

返回主題版面