Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-19-17, 01:50 PM   #9251
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
好彩冇賣,但SR唔會好易死咩﹖@@
睇你有咩機坦, 企位放好少少沒機打到就ok

前2 wave我主要用sf同射巨靈神打
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-17, 01:52 PM   #9252
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
一隻特效都冇真係打慘過食c....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-17, 01:54 PM   #9253
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
過左了THANKS XD 第1次過到晒精VS @@

HACKER1,偽馬沙,SR真31

空,白平板,空

空,空,大神氣流

真係1隻偽馬沙都鎖得死DEVIL,隻真31出完1次封回之後每打1下送彩珠都好正,大神氣流降完防真係痛好多,好彩白平板WAVE2擋得住隻紫機,不過好似係佢命中低招必雖然奇襲左但有幾下斬唔中,不過因為我冇大力大器岩用磨左好耐,打DEVIL都食左2次防衛技,好彩佢讓賽淨係出單體廢骨卒招 XD

而家進擊我都係28萬分排1934,岩岩先換左隻拳黑妹番黎,諗住HEA刷算

此篇文章於 08-19-17 01:57 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-17, 02:48 PM   #9254
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

上次我睇錯完結時間用sr特效刷佐98萬分....今次唔刷了
舊 08-19-17, 09:04 PM   #9255
ShinDou

打到40萬分凸爆,STEP8又黎垃圾盾泰坦 @@
舊 08-19-17, 10:04 PM   #9256
ShinDou

乜原來盾EXIA上修左加左EX技反擊俾佢 @@ 不過而家D機太勁,佢開左TRANSAM都係加得50%回,集中埋都係80%,應該都係乜都避唔到 @@ 又薄甲,俾射大器打應該都係秒,唔凸黎試了 XD
舊 08-19-17, 11:49 PM   #9257
ShinDou

好似鬥雞又冇人打﹖1518已經排138 @@
舊 08-20-17, 03:16 AM   #9258
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

得14XX比人打到飛起....你咩防陣上到1518?
舊 08-20-17, 07:12 AM   #9259
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
要不是剛剛lvl up多左10粒...我呢個禮拜都係1300左右
重點依然係上唔到1700有乜好衝? 重有我真係唔識拆d陣
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-17, 08:22 AM   #9260
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: J+1 查看文章
要不是剛剛lvl up多左10粒...我呢個禮拜都係1300左右
重點依然係上唔到1700有乜好衝? 重有我真係唔識拆d陣
由手機版發出
line群班戰神玩到可以用射隊殺盾ks~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-17, 08:46 AM   #9261
ShinDou

引用:
作者: ryvius123 查看文章
得14XX比人打到飛起....你咩防陣上到1518?
都係白平板大神氣流拳健1大介HACKER1呢D狂補血/硬野/BUFF,間中都會守贏,主要俾千5,6分既人打我,不過都少左人打,唔知係咪成日俾我反贏十幾分蝕左見到我就唔打,不過可能臨尾果個鐘爆水既話先會俾人洗

射機點樣可以打到KS 3分2血﹖@@ 諗唔到有邊隻係打單體大力

岩岩入去鬥雞原來尋晚俾人洗左成板,得2場守贏,有D唔知點解千2分都打到我,太低分唔反了,而家留5珠等反擊算,暫時1492排190

此篇文章於 08-20-17 10:52 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-20-17, 10:02 PM   #9262
ShinDou

原來失手幫KS開左個罩都磨得死佢,頭先中左輪回但我有激勵熱血,試下秒唔秒到佢,點知CRI扣左成4萬2都殺唔死佢打剩少少,唔知佢裝咩咁多血,又俾其他機幫佢補下血咁

KS開左罩之後拳健1出1次必扣7千幾,大介扣2千幾 XD

此篇文章於 08-20-17 10:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-20-17, 10:21 PM   #9263
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

見落雙hp就要事前磨到接近2/3先好必佢....試過殺到條hp連紅色都冇但係死唔去

話時話而家13號用咩打好?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-20-17 10:26 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-20-17, 10:42 PM   #9264
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
都係巨靈神架啦
而家要預食SF一炮,盾混射打最穩定,拎拳隊打太玩命
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-17, 10:56 PM   #9265
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇巨0神 拳又要磨,射又係唔覺有邊隻殺得快....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-20-17, 11:08 PM   #9266
ShinDou

大介都要磨,1下飛標頂龍扣1兩萬架咋,成日飛3次先秒到,已經好過打巨靈女神,得1隻攻又1招秒唔到而其他冇力既話分分鐘殺佢唔到 XD

而家覺得果3隻大器反擊機最勁係盾黑兔

此篇文章於 08-20-17 11:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-20-17, 11:13 PM   #9267
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

盾黑兔同巨靈女只要有13號就一下噢啦噢啦噢啦噢啦噢啦噢啦掉的 所以先諗有咩機剋死13號.....當ks都有拳健一之流秒到......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-20-17 11:15 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-20-17, 11:21 PM   #9268
ShinDou

13號機秒唔到架喇慢慢磨啦,1隻白平板都鎖死佢,想快D咪大神氣流降甲,應該扣多好多

盾黑兔最屈係佢先手狂送珠俾對面爆晒珠狂開MAP砲,佢自己都可以1招隻1隻咁秒,識擺既都唔會擺最前俾你13號機秒啦,通常前面就係擺隻13號機 XD

我冇13號機打呢2隻好煩,巨靈女神有拳健1係度都秒得到,唔好彩死左既話大介飛兩3下標都秒到,但可能要其他機爆左一兩隻先,如果唔係又俾佢反擊補番晒血,盾黑兔呢D有D陣我真係唔敢打,頂又頂唔住,除左佢之外另外擺果4隻通常都係煩野

此篇文章於 08-20-17 11:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-20-17, 11:22 PM   #9269
dragonar226

殺得最快應該都係巨靈神同藍骨
要一下秒既話射豹馬都應該唔得吧
舊 08-20-17, 11:24 PM   #9270
ShinDou

豹馬我好似試過唔係扣多過大介好多,好似都係兩3萬度,但要4珠,計效率應該大介最快,3珠又郁超快
舊 08-20-17, 11:35 PM   #9271
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

黑兔唔識用佢, 上直感就破唔到罩, 上突擊又唔夠命中(已經帶2隻命中指), 帶佢就要帶少隻指揮拖慢全隊, 得物無所用
舊 08-20-17, 11:40 PM   #9272
dragonar226

引用:
作者: ShinDou 查看文章
13號機秒唔到架喇慢慢磨啦,1隻白平板都鎖死佢,想快D咪大神氣流降甲,應該扣多好多

盾黑兔最屈係佢先手狂送珠俾對面爆晒珠狂開MAP砲,佢自己都可以1招隻1隻咁秒,識擺既都唔會擺最前俾你13號機秒啦,通常前面就係擺隻13號機 XD

我冇13號機打呢2隻好煩,巨靈女神有拳健1係度都秒得到,唔好彩死左既話大介飛兩3下標都秒到,但可能要其他機爆左一兩隻先,如果唔係又俾佢反擊補番晒血,盾黑兔呢D有D陣我真係唔敢打,頂又頂唔住,除左佢之外另外擺果4隻通常都係煩野
OOQ/MAS拳隊一下秒佢又得,ARX8先手直感等佢打空送珠又得
太多辦法廢佢武功啦

我而家剩係覺得SF先手牛油封必封精神好麻煩,好想要部超高速共嗚盾BUFF機
舊 08-21-17, 07:09 AM   #9273
ShinDou

引用:
作者: dragonar226 查看文章
OOQ/MAS拳隊一下秒佢又得,ARX8先手直感等佢打空送珠又得
太多辦法廢佢武功啦

我而家剩係覺得SF先手牛油封必封精神好麻煩,好想要部超高速共嗚盾BUFF機

冇00Q同ARX8,師傻應該未出手已經俾對面D胸鳥/大SF射爆 XD

通常對面落得盾黑兔唔會得佢1隻,通常同時會有13號機同巨靈女神,好難用拳隊打,用拳隊真係胸鳥郁1次就玩完 @@

反而我最鐘意打大SF,佢封必封精我咪慢慢打,反正大介命中高又破擋罩,白平板又冇乜陣係頂唔住,除左某D盾黑兔陣,或者成條線乜招都擋冇效

此篇文章於 08-21-17 07:13 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-21-17, 07:47 AM   #9274
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

未開過GF呢刻先30萬....刷多10萬突爆今次部機算.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-21-17, 12:00 PM   #9275
ShinDou

第1次打上1百萬,最尾張飛中左v2,諗緊凸唔凸黎用好,有3粒,但未諗到點用, 唔知凸爆打ks扣得多唔多,如果秒唔到都好似冇乜用,不過cri高可能同大介1樣大力?又擋分身冇效

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:54 AM

手機版 | APP版