Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-21-17, 12:41 AM   #7901
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
桂井老師的本子看太多?
本子呢家野就算啦,睇得多會傷身

而且無腦幻想實在太多
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 11:03 AM   #7902
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
咁原圖真係性感(エロかわいい?)的
但未到下海咁嚴重

雖然本子我都照睇

引用:
作者: lineage19 查看文章
係唔錯
可惜冇一套衫襯個mv, 係叫1.0有小小組合感

Sent from my iPhone using Gaforum
兩周年件衫幾襯

此篇文章於 10-21-17 11:23 AM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 12:51 PM   #7903
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo

都唔係好下海feel 啫a

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 10-21-17, 12:56 PM   #7904
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
原來泳衣黎
咁無野啦wwwwww
見到又長襪又有裙點估到會係泳衣
正路都覺得係underwear 啦
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 01:05 PM   #7905
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
灰模出來個效果係下奶裝?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 01:22 PM   #7906
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: J+1 查看文章
灰模出來個效果係下奶裝?
由手機版發出
Alter 就是懂
下乳prpr
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 04:07 PM   #7907
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
係唔錯
可惜冇一套衫襯個mv, 係叫1.0有小小組合感

Sent from my iPhone using Gaforum
我兔用2.0, 感覺啱呢D黑夜場景
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 08:48 PM   #7908
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
多左SMART MODE好似多左掛機選擇
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 11:30 PM   #7909
sd03021
Crazy Gamer

想問下有無人會用藍牙耳機打?

試過幾次都嚴重聲音唔同步 (而且會延誤三秒以上)
又唔想額外帶多個有線耳機出街..
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 11:45 PM   #7910
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: sd03021 查看文章
想問下有無人會用藍牙耳機打?

試過幾次都嚴重聲音唔同步 (而且會延誤三秒以上)
又唔想額外帶多個有線耳機出街..
用藍芽果時個DELAY會大左,
唯有用藍芽果時改番個時間

我個人係平時+24, 藍芽時+47~48
舊 10-22-17, 07:52 AM   #7911
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔同藍牙都會有唔同delay, 所以我用死一隻去打...,至少set好個delay time就唔會有浮動....
由手機版發出
舊 10-22-17, 12:12 PM   #7912
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
from applestore
ios 第3方app+任何藍芽耳機 都會有巨大delay
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-17, 12:14 PM   #7913
axe1292
Game Master
AXE

不過用藍芽的其中一個問題就係有時忘記左改番DELAY TIME
舊 10-23-17, 12:00 AM   #7914
lineage19
Crazy Gamer

Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
我O係街玩都有用無線耳筒(用緊AIR PORT)
係會有D DELAY, 但係冇SET到延遲, 因為總覺得改來改去會好煩 (我一定會唔記得教返正常
反正都習慣左了
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 12:17 AM   #7915
axe1292
Game Master
AXE

引用:
我O係街玩都有用無線耳筒(用緊AIR PORT)
係會有D DELAY, 但係冇SET到延遲, 因為總覺得改來改去會好煩 (我一定會唔記得教返正常
反正都習慣左了
忘記左果時有機會就靜音,
否則就直接將歌同按掣分開,
反正都早已習慣MUTE純睇畫面打
舊 10-23-17, 09:03 AM   #7916
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
有菜菜
要努力打EVENT

舊 10-23-17, 02:33 PM   #7917
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲未有ののの聖域
由手機版發出
舊 10-25-17, 02:39 PM   #7918
J+1
望過黎呀!!!!!!

大量柴犬出沒ww

https://twitter.com/hashtag/%E3%83%A...%E3%82%8B?s=09
由手機版發出
舊 10-25-17, 03:19 PM   #7919
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
引用:
大量柴犬出沒ww

https://twitter.com/hashtag/%E3%83%A...%E3%82%8B?s=09
由手機版發出

幾正講緊隻狗

舊 10-26-17, 07:13 PM   #7920
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
10月28復刻限藍子

舊 10-26-17, 11:18 PM   #7921
搖搖
永遠的毛毛王子↓

今次event 25k果張超得券又係超第一批SR?

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 10-26-17, 11:23 PM   #7922
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 搖搖 查看文章
今次event 25k果張超得券又係超第一批SR?

張卷暫時都係無限期 我諗應該會遲下換第二批SR 所以留住先
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-17, 11:24 PM   #7923
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
張卷暫時都係無限期 我諗應該會遲下換第二批SR 所以留住先

thx
早知上期果兩張留起唔用住
以為會轉pool

舊 10-27-17, 08:50 PM   #7924
J+1
望過黎呀!!!!!!

走路工嗰邊...唔知呢邊有冇著數呢...

...已經過5萬佢個target全唔會太低
https://twitter.com/imascg_chihiro/s...91638169731077
由手機版發出
舊 10-27-17, 11:58 PM   #7925
lineage19
Crazy Gamer

引用:
走路工嗰邊...唔知呢邊有冇著數呢...

...已經過5萬佢個target全唔會太低
https://twitter.com/imascg_chihiro/s...91638169731077
由手機版發出
呢家睇已經68K
唔知會唔會有EXTRA BOUNS呢(諗多左

***睇錯原來係無印, 冇野了

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 07:49 PM

手機版 | APP版