Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 07-20-06, 03:22 PM   #176
MΛkubeX
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2003
b印D野 又貴又難買
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 03:55 PM   #177
van仔仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 元氣小MAXMAX
b印D野 又貴又難買
下星期直踩代官山
不難
個袋ok大
都係2萬6千幾yen
幾抵
van仔仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:00 PM   #178
MΛkubeX

註冊日期: Apr 2003
你直踩又唔同XD

之前想要果個

ーDEL-

此篇文章於 07-20-06 04:17 PM 被 MΛkubeX 編輯。
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-06, 01:50 AM   #179
kingtin1
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
請問大家知唔知Sogo賣梗$1980果個Tanker斜"咩"袋係咩Size??
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-06, 11:25 PM   #180
mkman
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Strider
終於都入左個公事包喇

係邊度有得買ga ??
mkman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-06, 01:21 AM   #181
safishhy
Game Master

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDKennyFish86
XBox Live GamertagKennyFish86

想問呢d質料可以點清潔?

因為我個porter 唔知點解hi左 d白色野 好似灰既野咁…
safishhy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-06, 01:23 AM   #182
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: mkman
係邊度有得買ga ??
上野o個間0101
好多款

舊 07-27-06, 11:34 AM   #183
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
上野o個間0101
好多款
呢個要40000yen嗎?

舊 07-27-06, 11:51 AM   #184
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: Norm
呢個要40000yen嗎?
唔駛, 退左稅34000yen

舊 07-30-06, 08:05 PM   #185
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
小弟第一個名牌袋
買完返屋企俾人鬧到媽媽聲
其實我呢隻叫咩款, 係吾係好舊架啦...我見網上都找不到圖...
同埋點解間野叫咩kura chika?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 04:43 AM   #186
mkl
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: oogami
急問...
番工用(載folder多)可以斜"咩"型, 黑色... 有什麼選擇?
(我叫我個friend幫我嚮香港買, 之後帶番加拿大俾我)

感謝.
http://www.head-porter.org/merge/waybagm.htm

舊 08-02-06, 11:20 AM   #187
safishhy
Game Master

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDKennyFish86
XBox Live GamertagKennyFish86
引用:
作者: 斯羅
小弟第一個名牌袋
其實我呢隻叫咩款, 係吾係好舊架啦...我見網上都找不到圖...
我都係買左呢個,在sogo
safishhy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-06, 10:39 PM   #188
realpeople
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 斯羅
小弟第一個名牌袋
你個個係咪牛仔皮料?$1100(冇記錯既話)?
如果係既你個個係Smoky既系列~~
其實Porter一向強調實用,根本佢真係好少會出一個新既Series…
網上係一定找到圖的~
間野叫kura chika,因為佢既創辦人既關係…

掛…

舊 08-05-06, 10:33 PM   #189
rikiando

註冊日期: Aug 2006
各位好,我是新人。想請問有無人換到Milk5周年 Sillything x Head porter GR digital bag?我在先達見到賣$1780,會不會是假?謝謝回答!
http://www.think-silly.com/tk/?p=188
rikiando 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-06, 10:38 PM   #190
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
先達which store ar?
this one...i also don't know how to answer haha~

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-06, 04:52 PM   #191
rikiando

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: HuGo_達之礦工
先達which store ar?
this one...i also don't know how to answer haha~
先達2樓,近樓梯,是新舖,我唔知咩名。
rikiando 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-06, 08:32 PM   #192
zwqqq375
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
我想問下,一個L or XL size嘅tanker要幾錢啊?去邊買比較好?

但,該如何審視呢?而且,究竟“肉體”是什麼?“精神”是什麼?“生命”是什麼?“自我”又是什麼呢??
zwqqq375 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-06, 10:38 PM   #193
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
問一問本地official賣porter的係sogo幾樓
除左sogo,係咪仲有一間

想買公事包

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-06, 11:34 PM   #194
Strider
初段

引用:
作者: 雪舟等楊
問一問本地official賣porter的係sogo幾樓
除左sogo,係咪仲有一間

想買公事包
3樓

park lane酒店商場

舊 08-07-06, 11:48 PM   #195
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
3樓

park lane酒店商場

有無咩款可以推介一下

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 08-08-06, 11:03 PM   #196
雪舟等楊
●  ω  ●

買左個舊款,不過間隔夠多
方便我放0野

TENSION系列

入到去,見到呢個已覺得0岩

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 08-09-06, 06:29 PM   #197
Strider
初段

引用:
方便我放0野

TENSION系列

果然心動立即行動

舊 08-09-06, 06:35 PM   #198
alexc

註冊日期: Oct 2003
請問香港有無依個款既銀包買未 ?

http://esearch.rakuten.co.jp/rms/sd/...=ARTESANIA&x=0
http://item.rakuten.co.jp/ace-web/10001002/
alexc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-06, 06:40 PM   #199
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: alexc
未有!!this one quite good wor haha~

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-06, 06:43 PM   #200
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
方便我放0野

TENSION系列

http://ace-company.net/~coolcat/port...case/index.htm
你買邊隻??
2way定3way??
111 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2,XB]OutRun 2006 Coast 2 Coast圖片,美版預定3月31日發售! 神祕人1號 電視遊戲討論版 67 04-26-06 05:14 PM
[News Copy From 台灣網網友] 台灣PORTER竟然查扣日本PORTER及藤原浩(HEAD PORTER),真是讓人打抱不平! Minga 潮流版 9 02-10-06 01:33 AM

現在的時間是 02:20 AM

手機版 | APP版