Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
攻略及心得交流區>高達VERSUS 動物園
小昭Teddy 02:05 PM 08-10-17
我呢個rank有幾可遇到勁人
自己唔衝太前,隊友正正常常就贏到
對面最後果兩隻落黎個位唔靚,岩岩俾我果邊兩部分開左。成場見隊友壓到場,所以最後尾刀我轉左去射部Z唔俾佢搞隊友
下次試下打返近少少
安安 06:07 PM 08-10-17
https://www.youtube.com/watch?v=CxtJ7z-IYR8 バウンド・ドック
https://www.youtube.com/watch?v=hChWciU-JO0 ペイルライダー(陸戦重装仕様)
小昭Teddy 06:30 PM 08-10-17
有能登
kimtch 10:04 PM 08-10-17
604羊+稅:0)... 大家努力,
我連買左果3000yen都唔想入落去ps plus度
打左咁既game :0)...
LonelyBlue 12:06 AM 08-11-17
Set game 個個點set
獵犬招擴散範圍咁窄?
我諗住買黎屠魚
叫我點用錢買你?
ai. 12:15 AM 08-11-17
想問下,有無人試左share ac買dlc未?
11281984 01:47 PM 08-11-17
作者: ai.:
想問下,有無人試左share ac買dlc未?
只可以share比一個
Set做常用ps4 ok
ai. 02:01 PM 08-11-17
作者: 11281984:
只可以share比一個
Set做常用ps4 ok
M夠兩個人用就ok,thanks
STRIFE 03:03 PM 08-11-17
作者: 小昭Teddy:
我呢個rank有幾可遇到勁人
自己唔衝太前,隊友正正常常就贏到
對面最後果兩隻落黎個位唔靚,岩岩俾我果邊兩部分開左。成場見隊友壓到場,所以最後尾刀我轉左去射部Z唔俾佢搞隊友
下次試下打返近少少
300用強人搭一拳渣好好玩,推薦你用
LonelyBlue 07:07 PM 08-11-17
作者: STRIFE:
300用強人搭一拳渣好好玩,推薦你用
一拳搭咩都正 只要無被人射窒
Sar8 09:18 AM 08-12-17
原來姐姐要買perfect pack
HakiK 10:00 AM 08-12-17
出左perfect pack之後場場都係打P-G-SELF,
隻野D平衡又係離哂罩
打佢仲辛苦過打X1FC同名人
想谷DLC都唔係咁谷so9sad
ist 10:32 AM 08-12-17
作者: HakiK:
出左perfect pack之後場場都係打P-G-SELF,
隻野D平衡又係離哂罩
其實無咩問題,比錢買屈機好正常,那有人想比錢買廢機
過一個月,人人買曬就會下修,新出的機又係屈機,上集以經係
HakiK 10:42 AM 08-12-17
作者: ist:
咁比鉉買win數咪仲快
Sar8 10:56 AM 08-12-17
LOL,HOS果D咪又係新英勁到離哂罩
Sar8 12:43 PM 08-12-17
開左個日psn去打
仲順過香港
KENSNAKE 02:25 PM 08-12-17
作者: ist:
我比較想癈機向上修正。
赤兵尉SETH 12:52 AM 08-13-17
隻野D平衡又係離哂罩
我都打過唔少perfect pack, d武裝唔算特別惡, 對住GP-03同有爆風武器機好似惡唔出
只係覺隻野要走好難追
都係拉打名人黑人憎d
TURN-A 03:18 PM 08-13-17
G-SELF唔平衡?
咁X1FC叫咩?
STRIFE 09:08 PM 08-13-17
隻野D平衡又係離哂罩
X1 幫到你,橫sub佢,就算佢出橫特都照fit死佢
阿魚 09:39 PM 08-13-17
P Self 個人覺得只係中上位
同廚機暫時未能掛勾

Sent from my iPhone using Gaforum
GUSTAV 10:37 PM 08-13-17
好廚 好q多人唔識用比人秒/完全打唔到人 攪到
單人rank 比以前更糞
赤兵尉SETH 03:15 PM 08-16-17
其實籃色id名同紅色軍階係咩意思?
Sar8 05:34 PM 08-16-17
軍階好似player match到一定場數就有

紅字係成日cut線,咁藍線應該係紀錄良好既 player
赤兵尉SETH 06:17 PM 08-16-17
唔係個紅字, 係個軍階底紅色
紅,橙字打房見過, 反而rank未見過
今集軍階好似唔會輸到降級, 防止d鯊魚掛機降級食魚?

第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面