Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
Neo Entertainment TREND>無記黃金時段倉底及B級劇集總合評論/吐槽區 Vol.2
martinnitram 10:53 AM 07-04-16
作者: 信長:
我係上帝
潛力圖
Busconcamp 01:22 PM 07-04-16
作者: martinnitram:
無睇開, 不死人為咩要幫自己個女個養父母做假意外?
同埋成套劇有無咩特別劇情要有個不死人?
去睇返第16集,基本上可俾到答案你
作者: martinnitram:
潛力圖
老虎仔傷心中
teealpha 02:40 PM 07-04-16
其實我唔明點解吳啟華俾人掟佢雪櫃唔死,之後D警察要上佢屋企搜証
喂,家陣乜事呀,受害者仲要俾差佬抄家
大破人間 02:47 PM 07-04-16
不過有D唔明最後單新聞想表達D咩意思

想暗示JM未死返去車房製造意外滅口?(但C貝連屍都認埋好難假死吧)

定想表達惡有惡報, 車房工同的士佬真係意外炸死自己?

作者: teealpha:
其實我唔明點解吳啟華俾人掟佢雪櫃唔死,之後D警察要上佢屋企搜証
可能捉佢去研究啩

所以最後都香港都唔返, 同B仔去左外國玩鬼妹
Busconcamp 02:54 PM 07-04-16
作者: teealpha:
俾人掟佢雪櫃唔死<--皆因神之MJ就係要佢當衆重傷仍唔死得...
否則重手d掟巨型五門雪櫃

ps.不死身...之前劇情講過佢自拮毒針尋死,結果入左殮房都自己復活起返身
Busconcamp 03:57 PM 07-04-16
作者: 大破人間:
不過有D唔明最後單新聞想表達D咩意思

想暗示JM未死返去車房製造意外滅口?(但C貝連屍都認埋好難假死吧)
連B仔都可以咁容易搵2條屍頂C貝養父養母既屍首...重有乜難到神之MJ~
作者: :
定想表達惡有惡報, 車房工同的士佬真係意外炸死自己?
影射上次單新聞...a

作者: :
可能捉佢去研究啩

所以最後都香港都唔返, 同B仔去左外國玩鬼妹
抄九五至尊...結局去左地球村
鐵之侍 10:29 PM 07-31-16
一屋最後真是收得好好,大團圓但不覺得老套硬來又感動,難怪會收得啦
信長 09:58 PM 08-01-16
咩都猛虎硬爬山.. C9 明唔明同 霸王硬上弓 有咩分別??
暗黑騎士 12:39 AM 08-02-16
佢一講我就諗起結城晶
鐵之侍 10:01 AM 08-02-16
飲酒都要賴做場面

看來可以這時段轉去英文或其他台了
小草 10:50 AM 08-02-16
作者: 鐵之侍:
一屋最後真是收得好好,大團圓但不覺得老套硬來又感動,難怪會收得啦
話說呢套高收視劇我地一個post 都無討論過
pet3 01:37 PM 08-02-16
作者: 小草:
話說呢套高收視劇我地一個post 都無討論過
因為不用討論
歐陽的劇大多都是沒有問題的開心片
Busconcamp 10:33 PM 08-03-16
原本無諗住睇既城寨...
黎到第3集開始想追
鐵之侍 10:36 PM 08-03-16
作者: Busconcamp:
原本無諗住睇既城寨...
黎到第3集開始想追
第1集是想放棄的,但第3 集真是打得不錯,而且又真是有點熱血
暗黑騎士 10:54 PM 08-03-16
我都追緊,武打場面值得一讚,暫時所有角色都做得好好
Busconcamp 12:02 AM 08-04-16
第1集是想放棄的,但第3 集真是打得不錯,而且又真是有點熱血
未播第3集前,睇宣傳片就係想睇吳家樂爆門拋句“嘈醒我訓教...請問有乜貴幹果幕”
點知全集有驚喜~
小草 12:10 AM 08-04-16
我以為得我一個追緊
pierrekwok 12:11 PM 08-04-16
未播第3集前,睇宣傳片就係想睇吳家樂爆門拋句“嘈醒我訓教...請問有乜貴幹果幕”
點知全集有驚喜~
武打場面真係有研究過... 同埋想問吓吳家樂個角色係唔係太監?
Busconcamp 03:32 PM 08-04-16
作者: pierrekwok:
武打場面真係有研究過... 同埋想問吓吳家樂個角色係唔係太監?
做黄業做到陰陰沉沉外女内男d姐

今晩就睇爆衫+睇公仔書話過...+泰拳vs真武男
Dangerous-boy 04:12 PM 08-04-16
第一集有咩問題?老豆被屈、被殺的老土劇情?

覺得第一集已打得精彩!尤其監獄一打三那場

記得第一次認識八極拳係睇日漫「拳兒 」
大破人間 04:21 PM 08-04-16
唔理真相係點先.

拳佬咁豁達完全無表現出憎恨段家既情緒?

就算禍不及安兒, 至少應該都打聽同刮段家個阿叔出來祭旗掛?

老爸唔知俾邊個打到重傷而死都算, 但老母完完全全係段家個阿叔同班徒弟殺既
Dangerous-boy 04:44 PM 08-04-16
唔理真相係點先.

老爸唔知俾邊個打到重傷而死都算, 但老母完完全全係段家個阿叔同班徒弟殺既
因為連拳佬都唔信自己老豆,懷疑係佢殺了人;覺得頭家散係因為自己老豆弄成
Busconcamp 05:20 PM 08-04-16
唔理真相係點先.

兩家二代都未知真相囉
賠命...目前正常係都段二代憎恨朝家喇
martinnitram 08:40 PM 08-04-16
點知全集有驚喜~
又吳家樂打得幾似樣
Busconcamp 09:55 PM 08-04-16
以為會唉出聲

小智咁都唔死得
pokemon保祐乎
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面