Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
鈴蘭 02:48 PM 02-27-16
出順左天狐無盡ex天狐 勝率堅高左
由手機版發出
newb 06:37 PM 02-27-16

【麥斯】 10:56 PM 02-27-16
個server咁唔穩定,
隻game想唔大爆死都唔得啦
ヨコ男 11:06 PM 02-27-16
作者: 【麥斯】:
今日搞乜

有無人教到我點Ken 起攻
Hit 確太難
-vin- 11:19 PM 02-27-16
打rank win左冇分加, 轉去刷衫, 打到最後兩版斷線.
[KIT] 12:45 AM 02-28-16
作者: ヨコ男:
今日搞乜

有無人教到我點Ken 起攻
Hit 確太難
依隻hit確game 打local vs 好d
赤兵尉SETH 03:57 PM 02-28-16
格神隻Ken打得好冷靜,又係局住好緊張既地上戰
我其實唔識點應付你進攻,但你多數等我過黎

之前rank撞到好多十幾win人,但一打贏佢就斷線
ヨコ男 04:18 PM 02-28-16
作者: 赤兵尉SETH:
格神隻Ken打得好冷靜,又係局住好緊張既地上戰
我其實唔識點應付你進攻,但你多數等我過黎

之前rank撞到好多十幾win人,但一打贏佢就斷線
SF係地上戰, 今集漫畫先講

KIT話我唔夠進取....KEN唔係咁用
我自己用落+BBS部分意見都係話, 因為手腳短又無3F拳補位, 平時真係得2MP可以FING
但係2MP214LK(1HIT)又得63DAM辛苦晒
到最後就係睇對手MISS唔MISS再入抽勁既....

同你打MIKA對策又試到D野, 下次再打過
newb 10:18 PM 02-28-16
我覺得你用ken等我走黎打再反擊勁d wor
ヨコ男 10:24 PM 02-28-16
你錯過唔少機會遮

Nash214mk中距離可以用5mk反
錯過晒
newb 10:28 PM 02-28-16
你錯過唔少機會遮

Nash214mk中距離可以用5mk反
錯過晒
求教miss左d乜
[KIT] 10:48 PM 02-28-16
SF係地上戰, 今集漫畫先講

KIT話我唔夠進取....KEN唔係咁用
我自己用落+BBS部分意見都係話, 因為手腳短又無3F拳補位, 平時真係得2MP可以FING
但係2MP214LK(1HIT)又得63DAM辛苦晒
到最後就係睇對手MISS唔MISS再入抽勁既....

同你打MIKA對策又試到D野, 下次再打過
用多D 前後dash, 同埋dive kick
打之前plan 定點做確認扣多d
【麥斯】 11:30 PM 02-28-16
完全係精神力既勝負,
邊個冇出錯野就贏
ヨコ男 11:33 PM 02-28-16
作者: newb:
求教miss左d乜
214k確反
1下lp就214lk,一定得

已經有郁
問題係無得了
難得high到2mp位
2mp短跑對面有反應既話好難打
Dive kick 埋左去,比ryu block
ヨコ男 11:39 PM 02-28-16
完全係精神力既勝負,
邊個冇出錯野就贏
你套5mp5mp214kk太平
5mp,5mphphk 都得啦
留氣補超必我更加唔駛出波
如果唔係唔駛咁辛苦
【麥斯】 12:18 AM 02-29-16
你套5mp5mp214kk太平
5mp,5mphphk 都得啦
留氣補超必我更加唔駛出波
如果唔係唔駛咁辛苦
除左blocking基本上都當係sf4隻ryu咁用, 求其試個傷害好似唔太差就用

http://www.nicovideo.jp/watch/sm28320870

金デヴ隻fang玩得幾勁下
ヨコ男 01:26 AM 02-29-16
嘛又係輸
同埋佢咁唔叫打得好, 只係自己做自己野
28LP623KKJHK嘛, 擋晒佢嘛得
endand 09:08 AM 02-29-16
請問ryu打旋風男有咩對策
俾佢打到還唔到手
唔通要鳩升?
RS 200 12:17 PM 02-29-16
作者: endand:
俾佢打到還唔到手
唔通要鳩升?
6ppp爆開佢
鈴蘭 01:38 AM 03-01-16
輕轉-2 對面唔爆昇既理論上你篤輕拳應該會嬴
問題係中東佬輕轉完既擇係昇同唔昇:o)
[KIT] 08:52 AM 03-01-16
作者: endand:
俾佢打到還唔到手
唔通要鳩升?
錄條片黎睇下
endand 01:01 AM 03-02-16
作者: [KIT]:
錄條片黎睇下
Ps4 share上youtube分享完成
點解好似冇料到,搵唔到段片
剛買ps4唔識搞
小昭Teddy 02:52 AM 03-02-16
練左一個星期Cammy, 今集好難用插個位要好準先落地連到....輕腳打背又冇4咁好用.
2lp 2lp ->236k慢少少都會甩, 好煩....
要認真研究下套路先得
ecxrena 10:25 AM 03-02-16
我睇片見司令214P>28K 可以DOWN 攻擊, 但我出唔到,其實點先得?我只可以EX-MODE 46K>EX214P>EX28K, 但我見片普通214P>28K,冇EX MODE
heyman774 03:30 PM 03-02-16
作者: ecxrena:
我睇片見司令214P>28K 可以DOWN 攻擊, 但我出唔到,其實點先得?我只可以EX-MODE 46K>EX214P>EX28K, 但我見片普通214P>28K,冇EX MODE
V左先可以28k追,有無片睇下
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65  ... 最後

返回主題版面