Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
JMi 03:58 PM 09-20-15
2499石
已經唔敢拎石出來...
每日50多謝晒

搞掂第3首master了 返去開下歌先
axe1292 04:12 PM 09-20-15
作者: ~蛙蛙~:
後場唔係自動編成淨計能力?
睇twitter都見過全SSR後場
由手機版發出
唔好意思,
我想問咩係後場?
CENTER外果4個?
JMi 04:13 PM 09-20-15
作者: axe1292:
唔好意思,
我想問咩係後場?
CENTER外果4個?
選完隊入場前個畫面 右上有個位按左會睇到10個idol
果班就係support即是後場
anyone 04:18 PM 09-20-15
後排auto幫你搵10張數值最高ge無得你揀
axe1292 06:37 PM 09-20-15
謝謝, 下次看看先,
不過SR都先得幾張.......
~小鬼~ 07:04 PM 09-20-15
作者: axe1292:
謝謝, 下次看看先,
不過SR都先得幾張.......
有sr 就練晒佢
始終冇咁多SSR
anyone 07:12 PM 09-20-15
拎得ge友情都拎晒
有一大堆sr慢慢升
~小鬼~ 07:13 PM 09-20-15
紅藍正選都進晒,差黃色
anyone 07:16 PM 09-20-15
得黃色數字上爆得到master過條bar
DigIKo 09:25 PM 09-20-15
作者: anyone:
得黃色數字上爆得到master過條bar
+1 加埋加埋D雜色SR岩岩好夠一team, 得一隻ssr做center, 冇課好難推分

蘭子第2隻solo好易打, pro難度初見fc 隻歌個beat同d node好夾
~蛙蛙~ 09:33 PM 09-20-15
第2隻?
-LEGNE- 仇なす剣 光の旋律?
華蕾夢ミル狂詩曲~魂ノ導~?

華蕾夢ミル狂詩曲~魂ノ導~ 係第1隻黎
DigIKo 09:34 PM 09-20-15
作者: ~蛙蛙~:
第2隻?
-LEGNE- 仇なす剣 光の旋律?
華蕾夢ミル狂詩曲~魂ノ導~?

華蕾夢ミル狂詩曲~魂ノ導~ 係第1隻黎
冇追開cg d歌 我指game入面開放既第2隻
Cowlex 10:09 PM 09-20-15
message master初見炒左
anyone 10:46 PM 09-20-15
正常都係開仇劍先嘛
nerver say never master果d掃易處理過仇劍pro
Cowlex 10:49 PM 09-20-15
仇劍pro最尾果堆左右掃我都仲未搞得掂
anyone 10:50 PM 09-20-15
目前開到d歌pro差佢all fc
尼路 11:57 PM 09-20-15
隻喵進化左都未見藍皇冠……
hyakki 11:59 PM 09-20-15
作者: 尼路:
隻喵進化左都未見藍皇冠……
我成個禮拜將個櫃升度出冠能力lv3,然後卯月solo master打度就黎100次...
都未出過紅冠啦
JMi 12:08 AM 09-21-15
作者: hyakki:
我成個禮拜將個櫃升度出冠能力lv3,然後卯月solo master打度就黎100次...
都未出過紅冠啦
櫃LV個UP同打歌DROP有關係咁神奇的嗎...

根本個機率太低 無鬼巨個真人強運技能係難搞D架啦
hyakki 12:22 AM 09-21-15
作者: JMi:
櫃LV個UP同打歌DROP有關係咁神奇的嗎...

根本個機率太低 無鬼巨個真人強運技能係難搞D架啦
不,就係升完個櫃,個櫃都唔出冠姐...

之出lv2果陣反而三隻色都出過一個比我
KUTAR# 12:37 AM 09-21-15
有賭未為輸,突然手痕去十抽
就中SSRみくにゃん
Cowlex 12:48 AM 09-21-15
我都差一個黃冠進本田
一張紅ssr都冇但係拎住6個紅冠

見到手上有2800石好手痕..
快d出17歳比我解脫啦
JMi 08:51 AM 09-21-15
smiling搞掂... 無晒易full歌了

2499石 等月尾 XD
~小鬼~ 09:09 AM 09-21-15
每隻色的皇冠好似有兩個備用
JMi 09:17 AM 09-21-15
我得藍冠 今朝又一個

其實錢咁無用 開比人10萬買裙50萬買冠得唔得...
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81 131  ... 最後

返回主題版面