Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 285 335 375 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 395 435 485  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 09:53 AM 09-14-17
綠色果隻積塵? 而家封塵了 XD
J+1 02:01 PM 09-14-17
Fighter nono....嗯......用來比拳/射食???
由手機版發出
ShinDou 02:07 PM 09-14-17
下期特效出紫nono? 定大器黎架?
ShinDou 03:11 PM 09-14-17
射埋d飛中左mark6,原來係紫白指黎, 送2盾珠好正喎, 招必都好似好堅,不過易死
J+1 03:34 PM 09-14-17
介紹鬥滅mode

http://dengekionline.com/elem/000/001/590/1590980/
由手機版發出
ShinDou 04:58 PM 09-14-17
原來鬥滅係鬥雞咁打,咁正好多喎,仲以為好似之前擊退raid咁無聊
ShinDou 03:18 PM 09-15-17
今次特效好廢,1石算
J+1 03:29 PM 09-15-17
頂,盾god食唔到拳

不過好彩抽到v2
由手機版發出
ryvius123 03:42 PM 09-15-17
111石炒....除佐拳麻麻其實射同盾唔算廢, 當然同閣下無得比
J+1 03:44 PM 09-15-17
所以中了牛蛙都唔知突唔突佢好

而家諗緊第一目標打爆隻盾god定v2先.....
由手機版發出
ryvius123 03:46 PM 09-15-17
盾GOD呢個時點沒咩用, 沒行動力得分身生存力唔算高, 除非第時出盾安琪救佢
J+1 03:48 PM 09-15-17
重點係佢5珠直線破甲/罩/分身 食唔到燒應該冇咁快死掛
由手機版發出
ZeroChow 03:49 PM 09-15-17
隻god 係新定舊野?
J+1 03:51 PM 09-15-17
你當佢係new comer就好...
由手機版發出
ryvius123 03:54 PM 09-15-17
作者: J+1:
重點係佢5珠直線破甲/罩/分身 食唔到燒應該冇咁快死掛
由手機版發出
用V2/網球妹一下就拍得死啦, 邊有機會出5珠必
ZeroChow 03:55 PM 09-15-17
作者: J+1:
你當佢係new comer就好...
由手機版發出
諗住舊野唔使食突肥。

不過5珠出唔出到必殺架? 好似未出已瓜左咁
J+1 04:08 PM 09-15-17
咁唔係拎去防嘛, 你有冇見過防陣有落v2?
由手機版發出
ShinDou 04:09 PM 09-15-17
我中左隻射,叫做有射白buff有少少用,但應該唔會俾限凸佢食住,要凸都凸爆左盾閣下先

隻盾應該最勁,行好快狂補血,但冇罩特殊甲既盾真係好易俾人秒左

我見過人直接落v2 5珠開場陣守架,不過冇試打佢,驚唔夠快俾佢秒
ShinDou 06:05 PM 09-15-17
仲諗緊盾閣下食唔食左射好, 又驚食完轉擺盾閣下會俾v2陣洗,而家少人洗應該因為有射閣下? 但進攻真係廢過盾好多
LordofNightmare 06:09 PM 09-15-17
作者: ShinDou:
仲諗緊盾閣下食唔食左射好, 又驚食完轉擺盾閣下會俾v2陣洗,而家少人洗應該因為有射閣下? 但進攻真係廢過盾好多
兩隻都唔同用法, 盾可以用網球嬌娃秒, 但係射唔得, 重有可能一下反炒返
ShinDou 06:17 PM 09-15-17
我d拳cri隊唔齊,連凸2盾閣下都秒唔到,仲通常俾佢先手3珠殺番,所以唔打, 但如果齊cri隊應該好易秒到盾, 射閣下真係純用黎守
dragonar226 06:22 PM 09-15-17
射閣下進攻有咩咁廢,我進攻照用

如果計打盾閣下KS又真係麻麻既
但要打呢2部,我都唔會出盾閣下互磨
ShinDou 06:39 PM 09-15-17
我都有用射閣下攻既係幾好用,但cri率太低,唔同盾閣下招必加50%cri,本身又cri buff, 必又少2珠差唔多行親都開得

就係打唔到果堆屈機盾,要靠拳健1 1個打,1唔小心爆左就輸得

我進攻而家得拳健1同閣下咋

原來而家1678已經排101
ShinDou 11:26 PM 09-15-17
清完珠1711排80 @@ 不過真係刷好耐先有D陣可以打下,好彩都係差唔多分

進擊飛STEP8中左射白卡,不過冇用了,而且本身都係0凸,要等佢出盾大器先有用 @@
sears 06:24 AM 09-16-17
請問ss 晶片要賣那些ssr機才有?
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 285 335 375 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 395 435 485  ... 最後

返回主題版面