Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56 106  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
gingq7 01:02 AM 05-09-14
作者: 比卡SP:
上次救橙打黑提時勝負已分啦,咪係傲蕉廿六集以來既初勝利囉
初勝利都係要靠偷襲
Suda 07:36 AM 05-09-14
作者: gingq7:
初勝利都係要靠偷襲
戒斗哥次次都贏得唔光彩架喇(上次夠抽都call Inves一齊圍人)
gingq7 03:21 PM 05-09-14
唔計條腰帶級數, 最抽得應該係 大哥 > 榴槤=橙 > 桃 >>>> 其他人
Suda 07:40 AM 05-11-14
王:人類總要重複同樣的錯誤

大佬已絕望
魔璃 10:19 AM 05-11-14
下集系special
pierrekwok 03:20 PM 05-11-14
作者: Suda:
王:人類總要重複同樣的錯誤

大佬已絕望
咁下集係操真睛人出場時候了。
the fool 02:49 AM 05-12-14
小舞人妻mode發動,黑提羨慕妒嫉恨
戒斗好明顯咁暗示黑提係反骨仔,橙兄都feel唔到有問題,黑提面青果下好正
橙兄見到斬月.偽果陣,唔係應該擔心黑提架咩?佢到底為乜趕過去的?

作者: B..:
呀哥無死可喜可賀
睇完今集都係唔明黑實既目的係咩?單純係想鏟除橙哥?咁之後呢
佢好似三隊人(博士,呀哥原本果套,橙)既理念都唔buy
一開始佢攞完腰帶,起始之女警告佢果陣,佢個答案好明顯係為溝女law
IntelligentGene 09:01 AM 05-12-14
兩隊拉打同overlord三方互片唔知點解好喜感www
B.. 11:11 AM 05-12-14
個overlord之王我覺得似係dj
黑提你想點...橙用番梳打都打到你趴係度你竟然挑人機... 人地不殺都至少唔會比你殺到啦

臨尾overlord亂入果到我覺得佢地似跳緊舞多d
J+1 11:22 AM 05-12-14
作者: IntelligentGene:
兩隊拉打同overlord三方互片唔知點解好喜感www
最重要因為當中有隻煩橙,其他幾個都目標明確的打..
由手機版發出
leungky1 01:25 PM 05-12-14
阿哥無聲出……
咁佢仲有無鬥志番去算賬?

巴隆做到呢步都算係咁
只能怪橙開竅真係由始至終都異常地慢

好了,最後那個真的直接扔進本篇裡

黑實本來應該係想同朋友生存落去
同橙反目後應該仲想保護舞
不過都慢慢俾仇恨支配,借行動去宣洩

另外看了劇場版……
結論係虛淵快D寫番套同本篇有多D關係嘅故事好過~
Suda 02:43 PM 05-12-14
虛淵專心搞掂本篇先喇,東映呢排插堆crossover入來好鬼礙眼
ase 03:15 PM 05-12-14
作者: B..:
個overlord之王我覺得似係dj
黑提你想點...橙用番梳打都打到你趴係度你竟然挑人機... 人地不殺都至少唔會比你殺到啦

臨尾overlord亂入果到我覺得佢地似跳緊舞多d
憑兩點我覺得佢唔係dj
1. overlord對王係有敬意,但對dj就叫佢該死的蛇,有鄙視dj既態度
2. 王唔識戰極driver係咩黎叫貴虎用俾佢睇,但dj一定知driver點用仲識造鎖

所以我覺得dj應該係同overlord有關但又另一種異類既存在

蛇同禁果...dj應該係引誘人去搵禁果既第三方角色都未定(分分鐘王都係俾dj誘導去搵禁果先攪到今日既田地,所以overlord咁唔中意dj)
凍檸茶 04:37 PM 05-12-14
DJ 好明顯係食花生O個D
細路翔 04:38 PM 05-12-14
一直想睇榴槤同密瓜係對等條件下單挑

感覺應該係55波(?
魔璃 04:50 PM 05-12-14
某人唔變身絕對好打過戰極drive
細路翔 05:04 PM 05-12-14
榴槤根本出場到依家都當同細路玩無真正出過力打
leungky1 07:51 PM 05-12-14
榴槤由始至終都只係輸唔識規則同武器
佢知嘅早就喺上次攞到梳打機
細路翔 08:42 AM 05-13-14
我記得橙個外掛梳打機出力廢過正牌梳打機

所以黑提有密瓜神裝都比人打到隻狗咁真心垃圾(?
fortel 10:18 AM 05-13-14
作者: 細路翔:
我記得橙個外掛梳打機出力廢過正牌梳打機

所以黑提有密瓜神裝都比人打到隻狗咁真心垃圾(?
黑提可能純粹覺自己用斬月已經動搖左橙既戰意,hea打都贏掛 唔知人地無啦啦認真系列打到自己七一個皮
kakajit 10:20 AM 05-13-14
作者: fortel:
黑提可能純粹覺自己用斬月已經動搖左橙既戰意,hea打都贏掛 唔知人地無啦啦認真系列打到自己七一個皮
既然真係要反面ko佢 , 我覺得佢用真身提子去打反而橙唔會反撃
其實以為用斬月真o既形象去打橙 , 就算真係以為佢唔會還拖 , 但都唔會真係比自己打死呀
細路翔 10:35 AM 05-13-14
但實際傻橙今集都係無認真同佢打

提子應該同眼鏡仔差唔多廢
fortel 10:35 AM 05-13-14
作者: kakajit:
既然真係要反面ko佢 , 我覺得佢用真身提子去打反而橙唔會反撃
其實以為用斬月真o既形象去打橙 , 就算真係以為佢唔會還拖 , 但都唔會真係比自己打死呀
佢有咁聰明橙一埋左單好耐,講真黑提要落手殺橙根本大把機會

呢套野塑造出黎既黑提就係一個唔成氣候、小孩氣十足既角色
細路翔 10:39 AM 05-13-14
作者: fortel:
呢套野塑造出黎既黑提就係一個唔成氣候、小孩氣十足既角色
其實唔明除左為溝女佢有咩同橙反面既必要
fortel 10:41 AM 05-13-14
作者: 細路翔:
其實唔明除左為溝女佢有咩同橙反面既必要
有名你叫,葡萄拉打
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56 106  ... 最後

返回主題版面