Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
養雞場之旦那 11:41 AM 04-29-14
https://www.facebook.com/GVA.Creativ...type=1&theater

唔知應唔應該post係度,原來小明(笑)黎過香港
尼路 06:34 PM 04-29-14
大哥支死旗好堅實
凍檸茶 08:14 PM 04-29-14
作者: 養雞場之旦那:
https://www.facebook.com/GVA.Creativ...type=1&theater

香港, 路過了的KAMEN RIDER
exiazero 01:04 AM 04-30-14
作者: 養雞場之旦那:

專登上返高登追返原POST
小明真係好NICE
基本上睇完POST大約了解小明係點的人
小明仲要同個POST主解釋左DECADE原結局係點
轉貼小小圖啦

"DCD劍個世界毀滅咗
除咗DCD入面嘅拉打世界,連另外真正果幾個都融合緊
圖中個天道KABUTO如無意外係水島果隻嚟
其實DECADE個9個世界,都係屬於DCD世界,為表世界
正牌個D係個圈外面 "

但其他之後都無講到
不過真係好有緣的見面
好羨慕都好欣賞小明的態度
綾小路雷太 01:57 AM 04-30-14
27 完食
擺明DJ相良真正身份呼之欲出啦,把聲咁明顯sosad
北条加蓮 11:21 AM 04-30-14
一直好想貴虎同紘太聯手
兩個有相同目標嘅人
exiazero 11:53 AM 04-30-14
作者: Noi Aruto:
一直好想貴虎同紘太聯手
兩個有相同目標嘅人
現在其實都算係聯左手
佢地共同目前都係拯救世界
只係哥哥未找到方法只有用拯救少數人的方法
而紘太就覺得應該有方法拯救所有人
現在兩者都終於知道OVERLOAD的存在
拯救所有人的方法其實有可能存在
只係真心世界樹太多奸人....
下集貴虎應該出事, 同埋都唔知自己弟弟D衰野
kakajit 12:17 PM 04-30-14
一般日本人介紹自己係唔係唔會連姓都講埋?
如果貴虎講全名咪知道佢係提子個大佬
Irwin 12:33 PM 04-30-14
作者: kakajit:
紘汰一直叫光實做ミッチ而唔係みつざね
我諗佢地未知光實個真正姓名?
gingq7 12:44 PM 04-30-14
作者: kakajit:
(講笑)貴虎剩係講個名比人橙知, 即係暗示橙以後剩係叫佢個名?

實際原因應該係貴虎知提子去做卧底但又唔知佢有用假名, 所以費事講自己個姓黎穿提子的卧底身份
Suda 07:32 AM 05-04-14
凌馬開頭咁得戚圍大佬,最後被打臉嗰吓睇得特別爽
比卡SP 03:13 PM 05-04-14
今集應得咁快,貴虎支死旗拔下了吧,隨時還有得強化
魔璃 03:53 PM 05-04-14
鎖佬支旗好高
亍 ◣ 06:04 PM 05-04-14
bug??...香蕉part A o個幕係舊變身器...?
GN00508771 07:07 PM 05-04-14
蕉爺:

「もう!お前の仲間が裏切ったと言ってんのに!どうして分からないのよ!葛葉のバカ!」

萌えキャラか!
尼路 09:23 PM 05-04-14
變黑,黑吃黑。鎖佬支旗真係高到……
leungky1 01:10 AM 05-05-14
急轉直下

Sid智商真係……

阿實無可能暪到幾耐
咁樣黑到亂嚟,真係驚劇情駕馭唔到
the fool 02:53 AM 05-05-14
今集好好睇!
話說貴虎真係幾低能下,係俾人圍果陣見到自己細佬,
佢無諗過件事可能係細佬策劃?
就算無,見佢唔出o黎救自己都會奇怪掛?仲要咁大聲叫佢走,唔驚佢走唔甩?

作者: leungky1:
睇到下集預告
就係驚第1集個斬月唔係宜家個斬月
睇完今集,唔通果個真係黑提?咁佢隔離果個又係乜水?(自稱策略家o既偽娘?)
作者: 比卡SP:
今集應得咁快,貴虎支死旗拔下了吧,隨時還有得強化
[妄想Mode]唔通貴虎會變Overlord?[妄想Mode終了]

作者: leungky1:
急轉直下

Sid智商真係……

阿實無可能暪到幾耐
咁樣黑到亂嚟,真係驚劇情駕馭唔到
雖然換轉係我我都會即刻做野,但唔會咁明顯lo
佢似乎忘記左電單車都可以去到森林
尼路 08:24 AM 05-05-14
講起來電單車好似世界樹班人係無的(好似無見佢地用過),dj先有?
滅龍士 08:42 AM 05-05-14
咪唔記得虎虎仲有條戰極腰帶+蜜瓜鎖變斬月
魔璃 08:43 AM 05-05-14
作者: 尼路:
講起來電單車好似世界樹班人係無的(好似無見佢地用過),dj先有?
唔系, lock vehicle都系佢地做架嘛
exiazero 09:55 AM 05-05-14
作者: 滅龍士:
咪唔記得虎虎仲有條戰極腰帶+蜜瓜鎖變斬月
可能隨身只有一條腰帶
我估佢會用返之前OVERLOAD搶回來果條變身
另外我估香蕉part A o個幕係舊變身器係用來食野用
而且對人渣實果陣都唔使用新DRIVER
pet3 11:40 AM 05-05-14
作者: exiazero:
可能隨身只有一條腰帶
我估佢會用返之前OVERLOAD搶回來果條變身
另外我估香蕉part A o個幕係舊變身器係用來食野用
而且對人渣實果陣都唔使用新DRIVER
拾果條無刀仔比佢斬水果變身
尼路 11:54 AM 05-05-14
作者: 魔璃:
唔系, lock vehicle都系佢地做架嘛
呀,係喎,鎖佬自己俾人的……
B.. 12:14 PM 05-05-14
呀哥無死可喜可賀
睇完今集都係唔明黑實既目的係咩?單純係想鏟除橙哥?咁之後呢
佢好似三隊人(博士,呀哥原本果套,橙)既理念都唔buy
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104  ... 最後

返回主題版面