Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 83 123 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 143 183  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
尼路 08:13 PM 02-12-19
真係好Persona……
casio 02:56 AM 02-13-19
我依家剩係想知龍騎篇係唔係有下文,隻龍騎錶仲未攞
ComeLOLoh 04:34 AM 02-13-19
作者: casio:

偽龍騎都搞惦左,唔洗攞啦。玩具未播之前都出左街吧。
係P-Bandai個兩隻要谷。

反而似乎Decade條線未完,因為玩具見到一部紅色既Time Machine+Diend
iu fu pig 08:25 AM 02-13-19
作者: ComeLOLoh:
偽龍騎都搞惦左,唔洗攞啦。玩具未播之前都出左街吧。
係P-Bandai個兩隻要谷。

反而似乎Decade條線未完,因為玩具見到一部紅色既Time Machine+Diend
DCD當然唔好咁快講氣勢佢有力做last boss架(雖然睇落都喺逢魔似啲)
神主牌對時王final form

又想起卡米娜大哥:對方比我地多一個頭,咁合體啦
由手機版發出
ComeLOLoh 11:08 AM 02-14-19
平成Forever, 3月14日香港上畫!
鐵之侍 11:13 AM 02-14-19
還好在機戰t出之前上畫,會看
Dangerous-boy 10:19 PM 02-14-19
三個未來拉打人間體都是演過戰隊的,星忍、特命紅、冰佬

作者: 赤兵尉SETH:
我は影、真なる我
下集隻Kikai , 人間體件衫完全係次郎
仲要係找回新版電腦奇俠的次郎演
GN00508771 01:02 PM 02-17-19
來自未來既人係咪較容易人格分裂

月讀態度變到有d唔自然⋯⋯
casio 07:10 PM 02-17-19
作者: GN00508771:

月讀變黑唔緊要,某人洗白就得
其實逢魔時王之後世界會荒廢,係咪因為太笨
ALEX CHOW 08:03 PM 02-17-19
作者: Dangerous-boy:
三個未來拉打人間體都是演過戰隊的,星忍、特命紅、冰佬

仲要係找回新版電腦奇俠的次郎演
冰佬???
Dangerous-boy 08:51 PM 02-17-19
作者: HONDA:
冰佬???
快盜VS警察的Gangler幹部-冰之怪人札米戈・迪魯瑪
axe1292 10:16 PM 02-17-19
作者: GN00508771:

應該係見到時王用逢魔之力,
同埋時王接受左自己黑暗面既事實,
令佢害怕又行番佢地個歷史? (仲要當有白WOZ個未來可以比佢地選擇)
津上翔一 11:25 PM 02-17-19
作者: casio:
龍騎篇一早講左有下文
3月有
赤兵尉SETH 11:33 PM 02-17-19
月讀見到時王愈來愈接近魔王先下決心反面
相反基子同莊吾關係比之前更好先唔自然...

作者: 津上翔一:
龍騎篇一早講左有下文
3月有
見到井上敏樹劇本仲敢睇?
iu fu pig 08:01 AM 02-18-19
成套野除了呀叔(傳聞嘅真魔王),同黑沃子外,個個都人格分裂架啦
基子我當佢同時王出生入死咗好多次,信任值爆錶,反而月讀真係好難理解
嗌咗二十集信任主角,當主角有能力,即刻反面
(接受咗有dark side先唔會做魔王,係正面影響,無能力點同逢魔對抗)

今集劫時者終於有返啲作用(推動劇情上)
鐵之侍 08:25 AM 02-18-19

見到井上敏樹劇本仲敢睇?
如果有心又只得一回應該沒問題(吧)

說來今次機械騎士招式真有當初kuga和agito那份硬朗味道
iu fu pig 08:31 AM 02-18-19
作者: 鐵之侍:
如果有心又只得一回應該沒問題(吧)

說來今次機械騎士招式真有當初kuga和agito那份硬朗味道
未來拉打我最愛忍者>機械>OX
今集拉打小有嘅踢爆人類(雖然喺機械)
由手機版發出
ComeLOLoh 08:49 AM 02-18-19
進擊的機械…(居然咁抄法)
月讀應該知道左d野,覺得越黎越唔對路。
Or比白woz本天書玩左,變得根左白woz。
下集又新能力,會唔會咁快又賣下一個玩具。Zi-O II 我都未買…
iu fu pig 08:55 AM 02-18-19
進擊的機械…(居然咁抄法)
月讀應該知道左d野,覺得越黎越唔對路。
Or比白woz本天書玩左,變得根左白woz。
下集又新能力,會唔會咁快又賣下一個玩具。Zi-O II 我都未買…
起圍牆保護人類,都未算喺進擊獨有,反而喺啲病毒/喪屍片比較多(留意返佢地啲動作,其實都好喪屍下)
都似比白沃子下手了,如果唔喺呢個劇本仲慘過學生作品
無視設定邏輯都算,人物關係跳到摸唔到路
基子無強化form........又成日用二手/A貨錶
由手機版發出
Busconcamp 10:47 AM 02-18-19
作者: iu fu pig:
今集時王同基子已經心靈相通嘅意思
女主一直都係行行企企,所以係最合理果個
店長終於有錶整唔到,果然佢都係適合整電器多啲
黑沃子仲有幾多武器收埋咗架⋯⋯⋯
呀基子一直都唔知自己想點,呢家比白沃子控制咗仲好⋯⋯⋯
今集首op原來可以咁有feel,問騎滿滿向W致敬嘅感覺,所以出W錶
問騎問問題...
睇見佢兩個既反應...

近日先追晒22集...有時d劇情搞到睇唔明...
Busconcamp 10:55 AM 02-18-19
作者: iu fu pig:
未來拉打我最愛忍者>機械>OX
今集拉打小有嘅踢爆人類(雖然喺機械)
由手機版發出
忍者真心型啊!
唔知會唔會係將來有得做第2X位拉打主角呢?
ComeLOLoh 11:54 AM 02-18-19
作者: Busconcamp:
忍者真心型啊!
唔知會唔會係將來有得做第2X位拉打主角呢?

我估唔會。
你睇d未來Rider全部用番Zi-O條腰帶,上個新色,前面加個牌當新就算。好Hea囉。
睇下P-Bandai敢唔敢出…
Busconcamp 12:18 PM 02-18-19
我估唔會。
你睇d未來Rider全部用番Zi-O條腰帶,上個新色,前面加個牌當新就算。好Hea囉。
睇下P-Bandai敢唔敢出…
問騎個腰帶插牌真係超hea
赤兵尉SETH 12:35 PM 02-18-19
Kikai差電個衛星比人發現用壽屋模型組件

作者: :

iu fu pig 12:48 PM 02-18-19
Kikai差電個衛星比人發現用壽屋模型組件
笨大無出呢啲模型,
道具組應該唔會在意邊間公司,有素材岩就得(Btw,喺砌得幾靚⋯)
由手機版發出
第一 ... 33 83 123 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 143 183  ... 最後

返回主題版面