Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-12-19, 08:13 PM   #3301
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
真係好Persona……

舊 02-13-19, 02:56 AM   #3302
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
我依家剩係想知龍騎篇係唔係有下文,隻龍騎錶仲未攞

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-19, 04:34 AM   #3303
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: casio 查看文章

偽龍騎都搞惦左,唔洗攞啦。玩具未播之前都出左街吧。
係P-Bandai個兩隻要谷。

反而似乎Decade條線未完,因為玩具見到一部紅色既Time Machine+Diend

此篇文章於 02-13-19 06:37 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-19, 08:25 AM   #3304
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
偽龍騎都搞惦左,唔洗攞啦。玩具未播之前都出左街吧。
係P-Bandai個兩隻要谷。

反而似乎Decade條線未完,因為玩具見到一部紅色既Time Machine+Diend
DCD當然唔好咁快講氣勢佢有力做last boss架(雖然睇落都喺逢魔似啲)
神主牌對時王final form

又想起卡米娜大哥:對方比我地多一個頭,咁合體啦
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 11:08 AM   #3305
ComeLOLoh

平成Forever, 3月14日香港上畫!

舊 02-14-19, 11:13 AM   #3306
鐵之侍

還好在機戰t出之前上畫,會看

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 10:19 PM   #3307
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
三個未來拉打人間體都是演過戰隊的,星忍、特命紅、冰佬

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
我は影、真なる我
下集隻Kikai , 人間體件衫完全係次郎
仲要係找回新版電腦奇俠的次郎演
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 01:02 PM   #3308
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
來自未來既人係咪較容易人格分裂

月讀態度變到有d唔自然⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 02-17-19 01:31 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 07:10 PM   #3309
casio

引用:
作者: GN00508771 查看文章

月讀變黑唔緊要,某人洗白就得
其實逢魔時王之後世界會荒廢,係咪因為太笨

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 08:03 PM   #3310
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
三個未來拉打人間體都是演過戰隊的,星忍、特命紅、冰佬

仲要係找回新版電腦奇俠的次郎演
冰佬???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 08:51 PM   #3311
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: HONDA 查看文章
冰佬???
快盜VS警察的Gangler幹部-冰之怪人札米戈・迪魯瑪
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 10:16 PM   #3312
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章

應該係見到時王用逢魔之力,
同埋時王接受左自己黑暗面既事實,
令佢害怕又行番佢地個歷史? (仲要當有白WOZ個未來可以比佢地選擇)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 11:25 PM   #3313
津上翔一
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: casio 查看文章
龍騎篇一早講左有下文
3月有

高達使者~
津上翔一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 11:33 PM   #3314
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
月讀見到時王愈來愈接近魔王先下決心反面
相反基子同莊吾關係比之前更好先唔自然...

引用:
作者: 津上翔一 查看文章
龍騎篇一早講左有下文
3月有
見到井上敏樹劇本仲敢睇?

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 02-17-19 11:37 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-19, 08:01 AM   #3315
iu fu pig
塵埃...

成套野除了呀叔(傳聞嘅真魔王),同黑沃子外,個個都人格分裂架啦
基子我當佢同時王出生入死咗好多次,信任值爆錶,反而月讀真係好難理解
嗌咗二十集信任主角,當主角有能力,即刻反面
(接受咗有dark side先唔會做魔王,係正面影響,無能力點同逢魔對抗)

今集劫時者終於有返啲作用(推動劇情上)
舊 02-18-19, 08:25 AM   #3316
鐵之侍

引用:

見到井上敏樹劇本仲敢睇?
如果有心又只得一回應該沒問題(吧)

說來今次機械騎士招式真有當初kuga和agito那份硬朗味道

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-19, 08:31 AM   #3317
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
如果有心又只得一回應該沒問題(吧)

說來今次機械騎士招式真有當初kuga和agito那份硬朗味道
未來拉打我最愛忍者>機械>OX
今集拉打小有嘅踢爆人類(雖然喺機械)
由手機版發出
舊 02-18-19, 08:49 AM   #3318
ComeLOLoh

進擊的機械…(居然咁抄法)
月讀應該知道左d野,覺得越黎越唔對路。
Or比白woz本天書玩左,變得根左白woz。
下集又新能力,會唔會咁快又賣下一個玩具。Zi-O II 我都未買…

舊 02-18-19, 08:55 AM   #3319
iu fu pig
塵埃...

引用:
進擊的機械…(居然咁抄法)
月讀應該知道左d野,覺得越黎越唔對路。
Or比白woz本天書玩左,變得根左白woz。
下集又新能力,會唔會咁快又賣下一個玩具。Zi-O II 我都未買…
起圍牆保護人類,都未算喺進擊獨有,反而喺啲病毒/喪屍片比較多(留意返佢地啲動作,其實都好喪屍下)
都似比白沃子下手了,如果唔喺呢個劇本仲慘過學生作品
無視設定邏輯都算,人物關係跳到摸唔到路
基子無強化form........又成日用二手/A貨錶
由手機版發出
舊 02-18-19, 10:47 AM   #3320
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
今集時王同基子已經心靈相通嘅意思
女主一直都係行行企企,所以係最合理果個
店長終於有錶整唔到,果然佢都係適合整電器多啲
黑沃子仲有幾多武器收埋咗架⋯⋯⋯
呀基子一直都唔知自己想點,呢家比白沃子控制咗仲好⋯⋯⋯
今集首op原來可以咁有feel,問騎滿滿向W致敬嘅感覺,所以出W錶
問騎問問題...
睇見佢兩個既反應...

近日先追晒22集...有時d劇情搞到睇唔明...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-19, 10:55 AM   #3321
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
未來拉打我最愛忍者>機械>OX
今集拉打小有嘅踢爆人類(雖然喺機械)
由手機版發出
忍者真心型啊!
唔知會唔會係將來有得做第2X位拉打主角呢?

舊 02-18-19, 11:54 AM   #3322
ComeLOLoh

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
忍者真心型啊!
唔知會唔會係將來有得做第2X位拉打主角呢?

我估唔會。
你睇d未來Rider全部用番Zi-O條腰帶,上個新色,前面加個牌當新就算。好Hea囉。
睇下P-Bandai敢唔敢出…

舊 02-18-19, 12:18 PM   #3323
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
我估唔會。
你睇d未來Rider全部用番Zi-O條腰帶,上個新色,前面加個牌當新就算。好Hea囉。
睇下P-Bandai敢唔敢出…
問騎個腰帶插牌真係超hea

舊 02-18-19, 12:35 PM   #3324
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
Kikai差電個衛星比人發現用壽屋模型組件

引用:

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-19, 12:48 PM   #3325
iu fu pig
塵埃...

引用:
Kikai差電個衛星比人發現用壽屋模型組件
笨大無出呢啲模型,
道具組應該唔會在意邊間公司,有素材岩就得(Btw,喺砌得幾靚⋯)
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 11:56 PM

手機版 | APP版