Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29
日本動漫畫討論版>牙狼-GARO- 集中討論區(News:"白夜の魔獣" 前編 12月15日放送)
C.Ryo 09:12 AM 01-07-19
應該都係流牙喇,Gold storm 同上年劇場版神ノ牙中佢已經被流牙KO兩次,呢季TV應該係上身復活,JINGA實在太受日本歡迎成為咗牙狼arch enemy, 日本仲剛開始咗舞台劇添
T.K. 06:05 PM 01-13-19
我由神牙先睇
話御影神牙係轉生有咩意義?
感覺神牙整個人生都無價值
axe1292 11:34 PM 01-13-19
作者: T.K.:
我由神牙先睇
話御影神牙係轉生有咩意義?
感覺神牙整個人生都無價值
神牙本身係之前其中一套TV的最後大佬,
所以一開始都預左佢最後係黑,
呢家睇下最後果度金光會唔會係解救神牙既希望
C.Ryo 12:52 PM 01-14-19
個人估神牙意識仲保留住,好大機會之後成為真正消滅魔頭Jinga嘅勝利之鍵
supermanlady 09:39 PM 01-18-19
映画『薄墨桜-GARO-』のBD&DVDの発売が2019年3月20日に決定!
初回限定版には桂正和先生書き下ろしのイラストスリーブが付属のほか、
新録したクロスオーバードラマCDの第四話を封入。
詳細は後日公式HP、Twitterにて告知いたします!
作者: :

C.Ryo 04:58 PM 04-04-20
舊元祖三代牙狼似乎用劇場版月虹之旅人完結咗,睇住三代爺孫輪住著牙狼甲圍揪京本正樹⋯ 都算係好好完成咗個系列啦

完全新世代TV Garo VR 又剛播咗第一集,完全唔同世界觀,變咗SAO咁上下嘅 immersive VR世界,世界100人入game玩battle royal,有horror又要人鬥人,最後生還者可以得到Garo? 未知個VR世界同現實世界有冇關連,估係選擇適格者做現實Garo?
C.Ryo 10:24 AM 04-10-20
VR第二回
繼續打爛仔交,kill夠五十人招喚牙狼出黎出絶招清場內horror之後save game強制全員登出,很微妙的設定.…
Monitor者似乎係要揾陰我力強的人? 件新牙狼係吸gamer啲陰我力量嘅?
macgyver 05:04 PM 04-24-20
今次呢部比較有一點龍騎feel
C.Ryo 02:46 PM 04-25-20
三+四集玩包乞食feel, 繼續慢慢描寫唔同角色陰暗面,推進得幾慢,似乎要到尾先會見到勝利者變身牙狼了~
macgyver 12:28 PM 05-26-20
第七集都重未有改變
macgyver 09:33 AM 06-29-20
終於完了,有下一季嗎?
C.Ryo 09:47 AM 07-01-20
VR 當係掛名外傳算了,個個主要角色都寫得唔錯,係得主角描寫到唔知想點
武藤遊戲 03:30 PM 10-10-23

萬代賣周邊
井上正大頹人懶得去演做了社長忙
武藤遊戲 10:58 AM 10-11-23

我寧願做多次幪面超人RX
武藤遊戲 10:27 PM 11-16-23

武藤遊戲 07:15 AM 11-24-23

武藤遊戲 05:26 AM 12-16-23

J+1 05:35 PM 02-14-24

由手機版發出
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29

返回主題版面