Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 670 1170 1570 1620 1660 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1680 1720 1770  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
gingq7 12:49 AM 06-03-18
作者: Sar8:
600幾個
800幾

今日勾玉明明都好缺,但那個掉落率真係趕客
the fool 02:19 AM 06-03-18
我要毒針同貝殼
作者: GN00508771:
我要塵同鎖呀

不過今個月登入有鎖 應該冇機會⋯
塵同鎖+1
明明塵之前仲有200以上,而家得返30...到底用左去邊
作者: gingq7:
今日勾玉明明都好缺,但那個掉落率真係趕客
勾玉得返25...但升完千代女之後完全諗唔起有乜人要用
Sar8 09:05 AM 06-03-18
塵呢D野射兩三下都冇左100啦

200好少架昨
T.K. 12:53 PM 06-03-18
尾門釘加心臟吧
the fool 02:29 AM 06-04-18
雖然有毒針可以農,但點解又要混職
最灰係我得一張寶石翁,快極都要5-6T先過到orz
尾門我估係雙晶同無用o既黑獸脂,無理由無殺職掛(雖然齒車都有可能,但我覺得運營無咁好人)
gingq7 09:17 AM 06-04-18
一張寶石翁唔係問題喎,就算無寶石翁都可以3T
只要拉隻突滿寶石翁小莫大腿就可以

孔明+殺式(相樸或萬聖太太)+小莫大腿 即可3T
digiharuka 05:19 PM 06-04-18
就係估你唔信

全殺職 齒輪(全9隻)
GN00508771 05:28 PM 06-04-18
非常好刷~
鈴蘭 05:48 PM 06-04-18
文西開唔中技1就炸唔死w2 哭哭
大破人間 05:57 PM 06-04-18
又無貝殼
連續N個活動無貝殼換

開水著池竟然都無得打
GN00508771 06:14 PM 06-04-18
作者: 鈴蘭:
文西開唔中技1就炸唔死w2 哭哭
ニトクリス或者ジーク君咪得
T.K. 07:14 PM 06-04-18
垃圾尾門:0(
gingq7 08:25 PM 06-04-18
hunting quest傳統: 越後越垃圾

無釘,無貝殼,無心,無毛,無書頁
要乜無乜
細路翔 08:45 PM 06-04-18
點解要咁麻煩,直接黑聖杯TENGA連射兩炮咪搞掂晒W2同3
GN00508771 09:01 PM 06-04-18
作者: 細路翔:
點解要咁麻煩,直接黑聖杯TENGA連射兩炮咪搞掂晒W2同3
我咁
ニトクリス
ジーク
水着ネロ

3TURN
細路翔 09:03 PM 06-04-18
我無咁多多餘物資用黎升齊傲天d skill
gingq7 09:34 PM 06-04-18
齊格睇落有寶具3連發的潛力,
技1加NP率,技2又加NP率(藍魔放),技3又係NP充能,再配以多hit藍寶具
不過都係等人開發吓先決定升唔升技,
so far我好似未見過有人討論佢性能
gingq7 09:36 PM 06-04-18
費事用換人禮裝,又唔想用孔梅,
剛好見倒個好友list竟然有2-3隻寶5水著尼祿

咁就唯有 水著尼祿+齊格+大腿尼祿 hea射3T

(其實我有海倫娜寶5應該比齊格更大力更多buff, 不過佢差少少絆10, 唔太捨得用)
Sar8 11:16 PM 06-04-18
中田讓治都抽到孔明了
三田
GN00508771 12:13 AM 06-05-18
作者: 細路翔:
我無咁多多餘物資用黎升齊傲天d skill
我都係111咋
係LV80左咁解w
the fool 01:55 AM 06-05-18
一張寶石翁唔係問題喎,就算無寶石翁都可以3T
只要拉隻突滿寶石翁小莫大腿就可以

孔明+殺式(相樸或萬聖太太)+小莫大腿 即可3T
基本上我除左打event同QP之外Support都係用午餐,雖然都明白時間上打多兩場同用左午餐升o既絆值應該差唔多(可能仲少d),但性格問題就係貪小便宜(至少感覺上打一場多d先)
作者: digiharuka:
就係估你唔信

全殺職 齒輪(全9隻)
真係估佢唔到
不過齒車唔係太缺,當打種火升刑部姬算
細路翔 08:19 AM 06-05-18
so far我好似未見過有人討論佢性能
有突滿黑聖杯就OK,無的話就算罷啦

太細力

我比佢老哥藍卡射三炮磨既時間夠我直接用TENGA收左對面皮

藍卡隊不嬲都係課到一定程度以上先玩得起

雖然依度d師兄個個都已經課到失去理智唔需要為左無黑聖杯用而煩腦
fami~yan 06:36 PM 06-06-18
新event發表倒數中
細路翔 06:50 PM 06-06-18
荷包放血倒數中
digiharuka 07:53 PM 06-06-18
植田上來是打牌的 wwwwww
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 670 1170 1570 1620 1660 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1680 1720 1770  ... 最後

返回主題版面