Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-17, 06:27 PM   #301
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 赤武神 查看文章
行版即是日版加中文貼紙
軟件方面孖車應該係統一世界版

手痕買埋個軚....挑戰難度XD
咁我睇下邊隻平買邊隻
唔該
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 06:46 PM   #302
ゆり
God of Gamer

如果有中文貼先係行 咁我隻449應該係日版

舊 04-26-17, 06:53 PM   #303
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
SSP 420 後面有中文貼
由手機版發出
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:01 PM   #304
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
頭先去188攞game, 個個都係買MK, 要排隊。

有唔少人同時出機,我見到有人一次過出6部機
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:01 PM   #305
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
Mariokart 8 Deluxe|

game $400(訂) 軚 walkin $120

Sent from my iPhone using Gaforum
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:04 PM   #306
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: Leong 查看文章
頭先去188攞game, 個個都係買MK, 要排隊。

有唔少人同時出機,我見到有人一次過出6部機
6 部機....痴線
8 打game 威力大過MH....

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:14 PM   #307
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
成功又水轉做行,平咗

話說有人試咗online開未?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:15 PM   #308
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
AMAZON 岩岩EMAIL CONFIRM 扣數了
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:22 PM   #309
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 貓太部 查看文章
諗返起以前N64第一日出送手掣賣$1500
我拎住$1000上好景竟然唔夠錢買,空手而回,
之後過咗5-6日喺黃金買,好似$12xx
嗰次任天堂送手掣反而害咗香港玩家...
諗返起以前物價同而家比,$1500真係痴線~
反而現在原裝game定價仲係6000-8000yen,點解好似冇乜加過價.....
嘩, 集體回憶,
好記得當年我都係$1500呢個價入, (銅鑼灣糖街肥佬)
當年隻GAME 9800yen的. 果陣無話咩網購, 日本產品好難求,
啲價set到高一高都有人接
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:24 PM   #310
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
主機都話丫,無替代品要捱炒。
game 可以買DL,係都要益炒家。。。

Sent from my iPhone using Gaforum

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:27 PM   #311
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: initial 查看文章
主機都話丫,無替代品要捱炒。
game 可以買DL,係都要益炒家。。。

我係第個科林話轉買DL版
個個笑我傻仔
又話無得賣返出去, 無得借game俾人, 又厘又盛
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:30 PM   #312
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Leong 查看文章
我之前訂咗行版, 剛剛收到電話, 今晚6點後可以攞game
我都係收到同樣的電話!(我係188訂)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:37 PM   #313
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
謎已解:
之前有資料顯示話online 2P唔比用雙joycon
剛開game confirm online 2P係可以pro掣配雙joycon
只係無線對打mode一機兩人唔比用雙joycon

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 04-26-17 07:41 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 07:54 PM   #314
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

今次真係早買早享受,遲買 ......

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 04-26-17 07:59 PM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 08:12 PM   #315
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
有冇人試埋雙機8P LAG吾LAG?

舊 04-26-17, 08:14 PM   #316
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
引用:
作者: sgouki 查看文章
應該冇雙機8P,雙機係4P
每部機最多2人

-------
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
舊 04-26-17, 08:21 PM   #317
ゆり

引用:
作者: sgouki 查看文章
冇得4VS4一部機

舊 04-26-17, 08:21 PM   #318
thomthomchan
Junior Member

註冊日期: Aug 2012
引用:
作者: MO 查看文章
嘩, 集體回憶,
好記得當年我都係$1500呢個價入, (銅鑼灣糖街肥佬)
當年隻GAME 9800yen的. 果陣無話咩網購, 日本產品好難求,
啲價set到高一高都有人接
買N64果時我唔識野, 喺188出機果陣俾個店員昆左用$300買左張大容量非原廠記憶卡, 之後發覺果張記憶卡喺其他鋪頭只係賣$60
thomthomchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 08:30 PM   #319
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: 八仙果 查看文章
今次真係早買早享受,遲買 ......
如果到正日全部做400樓下
訂左o個班人......
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 08:30 PM   #320
野良猫
肥倫

終於明白個防飛街系統嘅作用

有啲賽道可以唔用加速都行到嘅捷徑,依家咁就防止咗
舊 04-26-17, 08:33 PM   #321
青頭仔
Senior Gamer
小可愛

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: X&Y 查看文章
我係第個科林話轉買DL版
個個笑我傻仔
又話無得賣返出去, 無得借game俾人, 又厘又盛
隻game有排玩,到玩完,放都唔值錢
但我地就賺左方便,不用成日帶住,隨時可同人玩

我都係dl版,有玩wiiu,一啲都唔急,咪比啲冇玩過wiiu的fd(全部都冇wiiu)操下車先

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 08:34 PM   #322
青頭仔
Senior Gamer
小可愛

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
終於明白個防飛街系統嘅作用

有啲賽道可以唔用加速都行到嘅捷徑,依家咁就防止咗
即係唔比行捷徑?

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 08:36 PM   #323
野良猫
肥倫

引用:
作者: 青頭仔 查看文章
即係唔比行捷徑?
正常捷徑可以用加速行過

我指嘅話係非官方授權嘅捷徑,即係玩家自行發掘嘅捷徑
頭先試過用加速都唔俾行
舊 04-26-17, 08:36 PM   #324
赤武神
The One
多多指教!

引用:
作者: 青頭仔 查看文章
即係唔比行捷徑?
防飛街系統預設係閧,熄左佢就okay

-------
舊 04-26-17, 08:40 PM   #325
野良猫
肥倫

引用:
作者: 赤武神 查看文章
防飛街系統預設係閧,熄左佢就okay
邊度熄

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放] 全新SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 1 05-08-16 10:46 PM
[For Sale] 全新絕版SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 0 03-09-15 10:01 PM
[音樂碟] Taylor Swift ~ Speak Now (CD/Deluxe Edition) W!LL Neo Music UNIVERSE 40 02-22-11 07:42 PM
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe 底板 ★星人44★ 手機資訊/電腦軟硬討論 22 09-18-06 02:42 PM
Asus P4C800E DELUXE同P5P800?? wai 手機資訊/電腦軟硬討論 2 10-14-04 09:47 AM

現在的時間是 12:58 PM

手機版 | APP版