Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 90 130 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 150  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
ShinDou 07:53 PM 03-25-18
雙頭龍點樣超安定﹖@@ 好多反擊招喎
Orage 12:42 AM 03-26-18
作者: ShinDou:
雙頭龍點樣超安定﹖@@ 好多反擊招喎
https://youtu.be/UgWkB-q6rrE

見完條片之後照出佢條team打就發現估唔到咁易打.....

而且試左轉走Rikku入白蓮會仲輕鬆......

用魔法殺既就將物攻轉魔攻就ok...
GP03D 07:30 PM 03-26-18
原來我真係超多野未打...
召喚打得2隻3星,12武未打過,降臨打到機神....
但係已家剩係清RAID同PVP已經好忙,體力長期滿既....
故事都有好多未打,等我快D R埋D石31號有好野抽啦掛? 已家2萬幾到時應該有3萬啦掛.
唔該出D勁既同埋有感情D既....
FF1,2,3,5,6,9,10都好耐冇EVENT啦...
6真係要UPDATE下,咁多人出過一次TRANSTINA就算,D男角仲係4星.....
ShinDou 07:43 PM 03-26-18
冇射性蛋羅沙利亞,抄唔到條片打雙頭龍,唔理住了 XD

我平時都係唔清體,不過1早R晒石了,除左有D探索煩得濟冇打,如果打晒唔知有冇5千石 XD

RAID好快姐,你入到去1條友出1招就秒既,我都費事連CHAIN,就咁REPEAT1條友打算

鬥雞唔駛理啦,平時得垃圾,係第3星期先好少少,但個個爆石既,打完排萬幾都係得個吉,基本上第3星期入唔到2千等於冇打過咁濟,以後都係HEA保3萬位算

最HEA係FF1喎,光豬4星,加難度3星,1隻5星都冇,其他集集最少都有隻5星 XD

原來我都有1堆SHORT STORY未清,清下先,而家要出隻垃圾BONUS人打鬥雞搞到得4個打好煩,升晒D STOP人屈STOP先
GP03D 12:36 PM 03-27-18
要保3萬都唔係hea...上星期我都清得好密都係得3萬幾。。。

FF1人少冇辦法,不過都係時候比返隻5星佢地,光豬都風光過一段時間架
其實ff1可以好似其他ff game咁同d外傳一齊當一個series囉
ShinDou 12:39 PM 03-27-18
上星期個個衝先係咁姐,我而家每日都係打完5場就等見跌出左3萬先1次清5珠

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
Orage 03:40 PM 03-27-18
作者: GP03D:
要保3萬都唔係hea...上星期我都清得好密都係得3萬幾。。。

FF1人少冇辦法,不過都係時候比返隻5星佢地,光豬都風光過一段時間架
其實ff1可以好似其他ff game咁同d外傳一齊當一個series囉
其實佢地可以用DFF既主角們咁既狀態出就可以出到7星
ShinDou 04:13 PM 03-27-18
Dff果d又好似太屈,可能要出晒現有果d正傳7星晒先出dff版啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
Orage 06:36 PM 03-27-18
唔會太屈……睇佢點設定架啫
GP03D 10:57 PM 03-27-18
DFF有冇原創人?點解會太屈?
ShinDou 11:02 PM 03-27-18
DFF整到D人個個感覺上都好打得 XD

應該要等同DFFOO合作搞活動先出啦
Orage 09:02 PM 03-28-18
又3代故事.....
ShinDou 09:08 PM 03-28-18
感覺上兩隻新7星都唔勁,又可以留石留飛
GP03D 11:52 PM 03-28-18
睇落真係好似幾一般下個2個新5星...不過都會射飛射到一隊BONUS人既...

石要用嚟抽保低,同買個3000石PACKAGE
ShinDou 08:02 PM 03-30-18
3千個PACK幾正喎,有5星飛,6張3星飛,不過張5星飛唔會咁蝕用黎射FF3啦,希望到時唔會禁錯 XD FF3應該都係是但抽4隻BONUS人就算
ShinDou 09:38 PM 03-30-18
SERVER好似凸然間死左﹖LOAD極LOAD唔到,又唔俾返標題,唔清體住了 @@
ShinDou 11:32 PM 03-30-18
而家又入得番了,鬥雞51連勝得萬2分都排到2萬9,大家都好HEA XD 上星期好似打到3萬幾分贏左百幾場先排萬幾
ShinDou 08:50 AM 04-01-18
點解鬥雞有條友橙色格仔﹖佢排萬5 @@
Orage 11:07 AM 04-01-18
https://youtu.be/VqXrFGQa7Cc

如果係咁玩就正好多囉…
ShinDou 07:21 PM 04-01-18
今次魔人係咪易左﹖就咁1隻難D50MP火召力REPEAT就秒晒 @@

有地圖跌喎 @@
Orage 09:42 PM 04-02-18
無啦啦去試打詛咒公仔....

過左
Orage 04:35 AM 04-06-18
用back step大法磨左390 turn磨死隻omega
Orage 01:04 AM 04-07-18
下次Story Event講水華,所以7星角亦都係水巫女水華
ShinDou 09:34 AM 04-07-18
7星水華似係回MP特化奶﹖

嘩,XENOGEARS合作喎竟然 @@
Orage 09:23 PM 04-07-18
作者: ShinDou:
7星水華似係回MP特化奶﹖

嘩,XENOGEARS合作喎竟然 @@
水華係支援奶但冇任何防異常能力

技能反而有得防異常+MP回連帶buff,仲要可以2連技能...
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 40 90 130 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 150  ... 最後

返回主題版面