Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-18, 07:53 PM   #3476
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
雙頭龍點樣超安定﹖@@ 好多反擊招喎
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 12:42 AM   #3477
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: ShinDou 查看文章
雙頭龍點樣超安定﹖@@ 好多反擊招喎
https://youtu.be/UgWkB-q6rrE

見完條片之後照出佢條team打就發現估唔到咁易打.....

而且試左轉走Rikku入白蓮會仲輕鬆......

用魔法殺既就將物攻轉魔攻就ok...

舊 03-26-18, 07:30 PM   #3478
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
原來我真係超多野未打...
召喚打得2隻3星,12武未打過,降臨打到機神....
但係已家剩係清RAID同PVP已經好忙,體力長期滿既....
故事都有好多未打,等我快D R埋D石31號有好野抽啦掛? 已家2萬幾到時應該有3萬啦掛.
唔該出D勁既同埋有感情D既....
FF1,2,3,5,6,9,10都好耐冇EVENT啦...
6真係要UPDATE下,咁多人出過一次TRANSTINA就算,D男角仲係4星.....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 07:43 PM   #3479
ShinDou

冇射性蛋羅沙利亞,抄唔到條片打雙頭龍,唔理住了 XD

我平時都係唔清體,不過1早R晒石了,除左有D探索煩得濟冇打,如果打晒唔知有冇5千石 XD

RAID好快姐,你入到去1條友出1招就秒既,我都費事連CHAIN,就咁REPEAT1條友打算

鬥雞唔駛理啦,平時得垃圾,係第3星期先好少少,但個個爆石既,打完排萬幾都係得個吉,基本上第3星期入唔到2千等於冇打過咁濟,以後都係HEA保3萬位算

最HEA係FF1喎,光豬4星,加難度3星,1隻5星都冇,其他集集最少都有隻5星 XD

原來我都有1堆SHORT STORY未清,清下先,而家要出隻垃圾BONUS人打鬥雞搞到得4個打好煩,升晒D STOP人屈STOP先

此篇文章於 03-26-18 08:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-27-18, 12:36 PM   #3480
GP03D

要保3萬都唔係hea...上星期我都清得好密都係得3萬幾。。。

FF1人少冇辦法,不過都係時候比返隻5星佢地,光豬都風光過一段時間架
其實ff1可以好似其他ff game咁同d外傳一齊當一個series囉

舊 03-27-18, 12:39 PM   #3481
ShinDou

上星期個個衝先係咁姐,我而家每日都係打完5場就等見跌出左3萬先1次清5珠

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 03-27-18, 03:40 PM   #3482
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: GP03D 查看文章
要保3萬都唔係hea...上星期我都清得好密都係得3萬幾。。。

FF1人少冇辦法,不過都係時候比返隻5星佢地,光豬都風光過一段時間架
其實ff1可以好似其他ff game咁同d外傳一齊當一個series囉
其實佢地可以用DFF既主角們咁既狀態出就可以出到7星

舊 03-27-18, 04:13 PM   #3483
ShinDou

Dff果d又好似太屈,可能要出晒現有果d正傳7星晒先出dff版啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 03-27-18, 06:36 PM   #3484
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

唔會太屈……睇佢點設定架啫

舊 03-27-18, 10:57 PM   #3485
GP03D

DFF有冇原創人?點解會太屈?

舊 03-27-18, 11:02 PM   #3486
ShinDou

DFF整到D人個個感覺上都好打得 XD

應該要等同DFFOO合作搞活動先出啦
舊 03-28-18, 09:02 PM   #3487
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

又3代故事.....

舊 03-28-18, 09:08 PM   #3488
ShinDou

感覺上兩隻新7星都唔勁,又可以留石留飛
舊 03-28-18, 11:52 PM   #3489
GP03D

睇落真係好似幾一般下個2個新5星...不過都會射飛射到一隊BONUS人既...

石要用嚟抽保低,同買個3000石PACKAGE

舊 03-30-18, 08:02 PM   #3490
ShinDou

3千個PACK幾正喎,有5星飛,6張3星飛,不過張5星飛唔會咁蝕用黎射FF3啦,希望到時唔會禁錯 XD FF3應該都係是但抽4隻BONUS人就算
舊 03-30-18, 09:38 PM   #3491
ShinDou

SERVER好似凸然間死左﹖LOAD極LOAD唔到,又唔俾返標題,唔清體住了 @@
舊 03-30-18, 11:32 PM   #3492
ShinDou

而家又入得番了,鬥雞51連勝得萬2分都排到2萬9,大家都好HEA XD 上星期好似打到3萬幾分贏左百幾場先排萬幾
舊 04-01-18, 08:50 AM   #3493
ShinDou

點解鬥雞有條友橙色格仔﹖佢排萬5 @@
舊 04-01-18, 11:07 AM   #3494
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

https://youtu.be/VqXrFGQa7Cc

如果係咁玩就正好多囉…

舊 04-01-18, 07:21 PM   #3495
ShinDou

今次魔人係咪易左﹖就咁1隻難D50MP火召力REPEAT就秒晒 @@

有地圖跌喎 @@

此篇文章於 04-01-18 07:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-02-18, 09:42 PM   #3496
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

無啦啦去試打詛咒公仔....

過左

舊 04-06-18, 04:35 AM   #3497
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

用back step大法磨左390 turn磨死隻omega

舊 04-07-18, 01:04 AM   #3498
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

下次Story Event講水華,所以7星角亦都係水巫女水華

舊 04-07-18, 09:34 AM   #3499
ShinDou

7星水華似係回MP特化奶﹖

嘩,XENOGEARS合作喎竟然 @@
舊 04-07-18, 09:23 PM   #3500
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: ShinDou 查看文章
7星水華似係回MP特化奶﹖

嘩,XENOGEARS合作喎竟然 @@
水華係支援奶但冇任何防異常能力

技能反而有得防異常+MP回連帶buff,仲要可以2連技能...

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 12:09 AM

手機版 | APP版