Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-03-18, 07:38 PM   #41476
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
天草alter

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-18, 02:32 AM   #41477
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
仲有而家個公告完全無提有高難關

即係實有後半活動既公告
師兄唔講我都無留意到無提過高難度關tim
引用:
作者: gingq7 查看文章
咁後半肯定有既, 無理由天草和貞德無得出場,
而且幕後黑手應該唔會又係天草掛?
睇故事我覺得係ジーク攪出o黎,雖然佢話無ruler,但我都覺得無理由天草同貞德無得出場,唔通兩個人有新職?!

舊 05-04-18, 11:17 AM   #41478
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
凱隆先生是火藥

要轉用aoe 了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-18, 02:15 PM   #41479
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
大吉大利 今晚吃雞(冇去錯版

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-18, 03:06 PM   #41480
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
火藥都冇用⋯夾埋阿塔兩抽一@@
嘛 雖然都會刷

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-18, 05:04 PM   #41481
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

アキレウス確認!ドロップは氷....!!!!

舊 05-04-18, 08:33 PM   #41482
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
非洲人抽唔到皇女,冰唔關我事

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-18, 01:37 AM   #41483
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
甚麼狗屎素材率?想大家不打遣返齊格?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-18, 02:22 AM   #41484
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 細路翔 查看文章
非洲人抽唔到皇女,冰唔關我事
冰其實係雷帝⋯

舊 05-06-18, 06:01 PM   #41485
T.K.
很黃很暴力

last了

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 05-06-18, 08:09 PM   #41486
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

完了。
一係FREE一係番去打種火

高難度
特攻禮+金時 適當地劈下

此篇文章於 05-06-18 08:58 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-06-18, 09:15 PM   #41487
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
QP大贈送咁就完左

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-18, 09:31 PM   #41488
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
金蘋存貨跌穿400

正常回體回收蘋果, 然後鐵杭FQ 回收率高麼?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-18, 10:11 PM   #41489
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我D蘋果由170變到就變兩位數

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 05-06-18, 10:37 PM   #41490
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

點解你地可以咁多⋯

我已經得番30個

舊 05-06-18, 11:36 PM   #41491
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: digiharuka 查看文章
金蘋存貨跌穿400

正常回體回收蘋果, 然後鐵杭FQ 回收率高麼?
飛釘大公試過一場三釘
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-18, 02:02 AM   #41492
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

返工返學做功課無得洗 再加埋洗得多會悶
用到70幾粒我覺得算好多

ペルソナ5

隨時更新
舊 05-07-18, 02:04 AM   #41493
gingq7

註冊日期: May 2008
完了, 剩下果堆關卡收完蘋果真係唔想打,
只能hea打當清體算了,
反正QP又9億幾,所有人都滿級,出去打QP/種火都無用
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-18, 11:34 PM   #41494
gingq7

將一個兩星期的活動,壓縮成一星期,然後第二個星期長草,
營運真係奇奇怪怪
舊 05-08-18, 12:35 AM   #41495
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
營運真係奇奇怪怪
咁之前D活動全部都係咁
一個星期就主線完
兩個星期預玩家自然回體同食少少果就可以完走。
而家只係好多玩家頭一星期狂爆果衝完活動而已
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 01:15 AM   #41496
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

停下好呀
需要升番今次既新鯖同儲番d種火準備下一次出新鯖用

舊 05-08-18, 01:16 AM   #41497
T.K.
很黃很暴力

以前係有一、兩版有價值俾你刷,而家係留個廢土俾大家
我有個早期賬號想刷神酒黎靈基,十幾果都只出3

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-08-18, 01:37 AM   #41498
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

比較搞笑既係其實呢個Event個故事hea到出汁
希望係東出/香菇將D心機擺左落去下個Event/第二位A Team(笑)度

ペルソナ5

隨時更新
舊 05-08-18, 02:03 AM   #41499
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今日得閒就清埋d Free Quset同高難度,高難度睇攻略wiki用狂蘭+雙孔明寶具>爆擊>令咒寶具>再爆擊打淨聖喬治,之後黑貞補刀完場
之後慢慢打多2000銅素材就收工
引用:
作者: GN00508771 查看文章
點解你地可以咁多⋯

我已經得番30個
仲有150個今次用左20個左右,QP打得億半...如果唔係要返工成日打唔到擊退戰,應該會用多d
引用:
營運真係奇奇怪怪
如果唔係素材掉落率同QP多,我諗大家都唔會前半狂衝,所以先會覺得今次活動後半無野做
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
希望係東出/香菇將D心機擺左落去下個Event/第二位A Team(笑)度
咁我覺得又未算好差,最起碼串刺公可以做返個英雄唔洗變吸血鬼俾天草秒掉

舊 05-08-18, 07:02 AM   #41500
gingq7

引用:
作者: T.K. 查看文章
以前係有一、兩版有價值俾你刷,而家係留個廢土俾大家
我有個早期賬號想刷神酒黎靈基,十幾果都只出3
你講了我想講的,
之前活動主線係可能一個星期完,但起碼之後有關卡可農,
但今次呢個廢土,我仲有少少紅藍技石未換晒都已唔想打

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
主線hea,但個別對話幾好笑,
對比起泳裝挖地道果堆,今次故事起碼唔係負分,算係咁架啦

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:27 PM

手機版 | APP版