Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-23-18, 03:47 PM   #12776
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
下個活動派筆頭,不過派既應該唔方勁得去邊啦,應該聖誕先出射筆?唔知會唔會omg埋?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 09:02 AM   #12777
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
才才毛!
Cc依然係獻頭機...

睇黎仲有野蠻人...
http://dengekionline.com/elem/000/001/731/1731898/

話時話老馬修II有冇講幾時上畫?好似都仲未見有講...
由手機版發出

此篇文章於 05-24-18 09:07 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 09:13 AM   #12778
ShinDou

隻大朱雀睇落會係神機,差唔多1定開到geass,除左俾多段招秒

舊 05-24-18, 09:21 AM   #12779
ShinDou

不過就出new comer會唔會仲神?得107石,生放送唔見佢話派石,派先夠150

舊 05-24-18, 09:42 AM   #12780
J+1
望過黎呀!!!!!!

朱雀開掛有300迴...唔知冇buff過嘅新古仲打唔打得中....

台灣6月1上...香港呢...

《CODE GEASS 反叛的魯路修 II 叛道》劇情大幅更動 6 月 1 日在台上映https://gnn.gamer.com.tw/7/162967.html
由手機版發出

此篇文章於 05-24-18 09:45 AM 被 J+1 編輯。
舊 05-24-18, 02:29 PM   #12781
ShinDou

冇buff新古普攻200%,縮退300%,不過朱雀好似冇貫?

舊 05-24-18, 03:49 PM   #12782
ShinDou

黎緊update好似好正喎鬥雞有得睇log,睇下自己d陣點死再執

舊 05-24-18, 04:49 PM   #12783
ShinDou

原來鬥雞仲有得分攻守編成好正喎,唔駛唔記得轉精神

仲有新出限凸碎,好似又派多粒限凸

舊 05-25-18, 03:59 PM   #12784
J+1
望過黎呀!!!!!!

6條9

由手機版發出
舊 05-25-18, 11:04 PM   #12785
ShinDou

點解今日D人好似棄晒鬥雞咁﹖起身後全日得4條友打/反過我 @@

而家1728排第6,前面4個陣見到已經知冇得打費事送分 @@
舊 05-26-18, 08:12 AM   #12786
ShinDou

竟然守贏烏冬喎,佢而家1624分,佢擺UC3連星威龍號,打下佢先 XD

而家D人好似個個都係半夜訓晒先起身打人咁 @@ 起身1653排106
舊 05-26-18, 09:31 AM   #12787
J+1
望過黎呀!!!!!!

差幾萬就lv up... 不過要忍到星期二打遊擊鬥滅先lv up....玩埋下個禮拜隨時冇得咁玩...
由手機版發出
舊 05-26-18, 03:30 PM   #12788
J+1
望過黎呀!!!!!!

隻nc美少年真係諗唔到有咩優點....必殺得150%仲要打唔到分身...係得絕對先手...不過又要配多隻兩珠機..
由手機版發出
舊 05-26-18, 03:32 PM   #12789
ShinDou

今次NEW COMER盾美少年好似好廢咁﹖1開波3千5行動但要4盾珠先出到必,好難1開波有4珠喎除非有最近果D新機 @@

命中又低得100%又冇直感感應果D應該打唔中人 @@

第1次廢到咁﹖真係慳番唔駛射 @@ 又唔係普精29通行證
舊 05-26-18, 08:46 PM   #12790
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
下游終於見到獻頭朱雀陣....死兩隻buff落去新古普攻果然係0%....不過必殺加多100%....即係都做唔到必閃....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-18, 09:00 PM   #12791
ShinDou

未見過難打既朱雀陣,盾美少年都係,呢兩隻就咁睇D技係勁,但好似好難組到難打既隊

300%回係高,但而家好多機命中都可以推到好高,指揮,直感感應呢D,除非推命中果D死左先會打唔中

此篇文章於 05-26-18 09:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-26-18, 09:10 PM   #12792
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

要感應一隻destroy已經夠

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-26-18, 09:16 PM   #12793
ShinDou

冇DESTROY,不過對面可能有3妹加150%回,1隻感應可能唔夠,同埋DESTROY太慢同太易死,係而家呢個環境應該UC12妹COMBO就秒,都好似幾個月冇見過DESTROY,好似係自從出左UC3連星之後 XD

呢排俾個千6分叫日文"TE"既打,仲以為係你黎 XD 仲未開始打上去﹖

此篇文章於 05-26-18 09:19 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-26-18, 10:49 PM   #12794
ShinDou

清完珠1782排第5 @@ 今日多左幾個人打

頭4名個複製陣完全冇得打 XD
舊 05-26-18, 11:14 PM   #12795
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

1500分

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-27-18, 02:59 PM   #12796
ShinDou

已經爆晒D水冇得刷了,而家先殺左1427隻,仲爭成千隻

上次進擊如果唔係爆埋上百萬既話應該緊緊夠用既,不過如果要爆就1定唔夠

得30支水換咁少,S CHIP 1個月已經打番千幾,佢出得大器飛個個都唔會換SP等佢放大器飛架啦,D S CHIP都係留黎擺

咁改法真係好咩﹖冇AP咪最多等自然回先打,唔係應該要人KEEP住刷隻GAME等人冇時間打其他GAME先岩架咩﹖點解好似太多人打趕緊人走咁﹖
舊 05-27-18, 03:53 PM   #12797
J+1
望過黎呀!!!!!!

每月30 水應該日本嗰邊都嘈緊?睇下之後會點..
由手機版發出
舊 05-27-18, 05:15 PM   #12798
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
柯痴話會諗<除咗無限換水>之外嘅方法去改善喎
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-18, 05:57 PM   #12799
J+1
望過黎呀!!!!!!

活動將+10水變成+滿水,或者鬥雞場都加一堆可換水.. 咁....?

不過等佢up左系統再講....

不過比起ap水....想佢加mp水多d...
由手機版發出
舊 05-27-18, 06:13 PM   #12800
ShinDou

實際D加鬥滅掉寶率好過啦 XD 咁低機率俾你爆水打都係晒你時間

起碼SSR率要同石抽POOL 1樣1%先爆得過黎打,驚太易中既可以放成堆垃圾SSR機同SUPPORT落去好似擊退咁抽獎都得姐

此篇文章於 05-27-18 06:15 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:06 PM

手機版 | APP版