Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-11-12, 01:08 PM   #101
藍澤千影
Guest

手上1500P
1000P買13水+100P買2水
剩400P抽一次SUPER試試~ULTRA死也不再抽

忘了公司的電腦連買水也買不到

此篇文章於 04-11-12 01:11 PM 被 藍澤千影 編輯。
  回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 01:12 PM   #102
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Edward29 查看文章
咁不如抽一o野Ultra啦, 話唔定有驚喜呢!
800p中左p+亞一三杉同星史

舊 04-11-12, 01:12 PM   #103
Kosugi
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2012
其實 ... 運營也可以考慮推出一些決賽周初賽出局的隊伍的 ACE , 以無隊伍身份出場

例如 黑色閃電 雷文贊度拿

或可以再出新版本強化的 車仁天 , 李龍雲 , 奧衛蘭 , 伏爾甘

Kosugi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 01:17 PM   #104
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Kosugi 查看文章
其實 ... 運營也可以考慮推出一些決賽周初賽出局的隊伍的 ACE , 以無隊伍身份出場

或可以再出新版本強化的 車仁天 , 李龍雲 , 奧衛蘭 , 伏爾甘

以佢屈水性格點會吾出

舊 04-11-12, 01:19 PM   #105
藍澤千影
Guest

引用:
作者: macgyver 查看文章
以佢屈水性格點會吾出
數一數
美國:頭巾男
哥倫比亞:華達拉馬頭
喀麥隆:黑色閃電
加納:?
夠出一次杯賽了
  回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 01:19 PM   #106
gsw
God of Gamer
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: Kosugi 查看文章

車仁天傷左應該冇得加強版吧
奧衛蘭 伏爾甘都仲話有可能

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 01:20 PM   #107
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: gsw 查看文章
車仁天傷左應該冇得加強版吧
奧衛蘭 伏爾甘都仲話有可能
戰損版

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 01:45 PM   #108
Edward29
Crazy Gamer

Y記30000G+券: P全日石崎......
Y最大收鑊係3G同3S WY贊,
仲有2張G券同1粒G進化波派, 完......
Edward29 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 01:56 PM   #109
藍澤千影
Guest

看見黑名單心想:金劵中尖也第5名,銀劵中尖+到底該第幾名呢......
  回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 02:06 PM   #110
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
引用:
作者: Edward29 查看文章
連我愛隊都嬴到佢, 真係估唔到佢今季可以咁差......
唔知柏達臣最後花落誰家呢?
柏達臣呢兩季都跌左watt, 反而凱列特可能走左布連母會都一分錢都分唔到

布連母會領隊係極品

後防前隊長冇心踢, 季中前隊長同前前隊長走佬, 淨返嘅又係英冠貨色

GK羅賓遜依家仲差過足小果個, 係全英超撲救成功率最低

咁搞想唔降仲難過足小event攞全server第一

引用:
作者: 藍澤千影 查看文章
看見黑名單心想:金劵中尖也第5名,銀劵中尖+到底該第幾名呢......
你都要計返佢未中之前嘅抽卡運架
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 02:12 PM   #111
gsw
らんらんる

N副 金+卷...
亞一邊神

Y 銀卷
全日石崎 星次藤 星笠臣 WY贊 星次藤 中學次藤 星格魯巴 中學石崎 亞一邊 全日次藤 布連 高校石崎
如果夜D張金+都係咁就真係全滅

此篇文章於 04-11-12 02:16 PM 被 gsw 編輯。
舊 04-11-12, 02:14 PM   #112
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
引用:
作者: spikekit 查看文章
你都要計返佢未中之前嘅抽卡運架
唔入LIST又好似唔合理
最低限度都2-3位
唔係好難平息民憤
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 02:18 PM   #113
spikekit
敗家仔

引用:
作者: okabe 查看文章
唔入LIST又好似唔合理
最低限度都2-3位
唔係好難平息民憤
我信陸奧係好人

另外由於係體育區講布記會俾人當呃post, 我唯有係度借布連講布記
舊 04-11-12, 02:19 PM   #114
藍澤千影
Guest

引用:
我信陸奧係好人

另外由於係體育區講布記會俾人當呃post, 我唯有係度借布連講布記
布記昨晚最有可能搶分結果都......
如果降班,耶古保一定有人買走
  回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 02:24 PM   #115
spikekit
敗家仔

引用:
布記呢兩年新班主入主之後對英超唯一貢獻

就係令古保復活

開季失分太多, 依家又四連敗, 最尾一場作客對車

就快上35000, 不過兩個排名都已經跌左落500以下

得8支水爆哂+rush都唔知拎唔拎到金進化波
舊 04-11-12, 02:30 PM   #116
藍澤千影
Guest

引用:
布記呢兩年新班主入主之後對英超唯一貢獻

就係令古保復活

開季失分太多, 依家又四連敗, 最尾一場作客對車

就快上35000, 不過兩個排名都已經跌左落500以下

得8支水爆哂+rush都唔知拎唔拎到金進化波
如果35000都沒進化波,那我不抽卡拼40000好了
糟了原來沒500P6支水賣...

此篇文章於 04-11-12 02:32 PM 被 藍澤千影 編輯。
  回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 02:36 PM   #117
Edward29
Crazy Gamer

宜家Y 排1390/1381;
Keep住打唔會跌出 2500/2000位吧,
但SP要衝1300內應該唔易了.
舊 04-11-12, 02:54 PM   #118
Edward29
Crazy Gamer

引用:
柏達臣呢兩季都跌左watt, 反而凱列特可能走左布連母會都一分錢都分唔到

布連母會領隊係極品

後防前隊長冇心踢, 季中前隊長同前前隊長走佬, 淨返嘅又係英冠貨色

GK羅賓遜依家仲差過足小果個, 係全英超撲救成功率最低

咁搞想唔降仲難過足小event攞全server第一
如果唔係有耶古保同凱列特真係晨早降得班......
條後防完全係英冠級, 大部份人高峰期已過,
隊波比印度佬買完都冇好過咁滯,
落到英冠都唔知點算......
舊 04-11-12, 02:59 PM   #119
Edward29
Crazy Gamer

引用:
耶古保開頭o係拖肥都好地地, 點知愈踢愈衰.
但最估唔到係落完英冠後仲返到生, 如果收收身可以返拖肥頂沙夏, 或者去找卡數組返個黑色三連星.
舊 04-11-12, 03:05 PM   #120
gsw
らんらんる

1個鐘肥花

舊 04-11-12, 03:27 PM   #121
okabe

Y 35000 白金星羅拔臣
舊 04-11-12, 03:29 PM   #122
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: okabe 查看文章
Y 35000 白金星羅拔臣

1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
舊 04-11-12, 03:31 PM   #123
藍澤千影
Guest

引用:
作者: zzzdx 查看文章
白金卡中白金很正常吧......
  回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 03:37 PM   #124
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

引用:
白金卡中白金很正常吧......
佢中最強白金star DF,我中最弱白金star DF

舊 04-11-12, 03:42 PM   #125
okabe

引用:
作者: zzzdx 查看文章
佢中最強白金star DF,我中最弱白金star DF
Y果邊只係中左金WY贊,同布連之後
比較好就係尼張 其餘唔係格魯巴就係次藤...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #37 DF杯,金贊大平賣!!!XD Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 04-11-12 08:39 AM
新年快樂XD 今年eason條拜年片都仲係咁過癮XD Mrpey Neo Music UNIVERSE 0 01-20-12 11:28 AM
[TVB] 香港小姐 又來了XD (選完先黎玩投票, 選你心目中既冠亞季XD) SANG2003 Neo Entertainment TREND 332 07-30-07 01:56 PM
[CG]新手上路XD 貼張圖XD 飛燕 Cosplay同人MIX討論區 44 12-17-04 01:51 AM
劉華牙醫XD XD... ★☆無 敵☆★ 照相館 15 03-07-03 02:05 PM

現在的時間是 01:04 PM

手機版 | APP版