Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-04-12, 12:32 PM   #876
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
唔識用....XD
出文link多張圖

e.g
https://twitter.com/#!/jisjajj/statu...32312735576065

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-04-12 12:35 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 02:38 PM   #877
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
出左 1.66
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 05:08 PM   #878
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
等半日先好了
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 07:04 PM   #879
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
1.66 fix左ad-hoc
但用game內影相功能會hang
等1.67...
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 07:04 PM   #880
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

點呀

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 07:08 PM   #881
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
暫時已知Dream C Club實hang
無雙未試...
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 07:23 PM   #882
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
未搞掂既野好心佢就唔好放上去啦
聽日仲要上日STORE DOWN野嫁嗎

舊 04-04-12, 07:23 PM   #883
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
PSVitaのファームウェアアップデートv1.66が配信開始!しかしアップデート後一部ゲームで不具合発生報告も?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 07:29 PM   #884
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
次次都出事
唔up又玩唔到toro

舊 04-04-12, 08:26 PM   #885
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
次次都有事叫人點有信心UP......
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-12, 09:04 PM   #886
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
封印部野一個星期先囉

舊 04-04-12, 10:13 PM   #887
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
見你地話更新會有問題, 但唔更新又入唔到 PS Store

舊 04-04-12, 11:37 PM   #888
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
我的小V現在除了update>>>bug發見>>>debug>>>loop外, 也沒有拿起玩遊戲=.=

舊 04-04-12, 11:58 PM   #889
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
引用:
作者: Orphan 查看文章
暫時已知Dream C Club實hang
無雙未試...
應該要講"好彩未up" 定係講粗口鬧sony呢......

閣下
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 01:28 AM   #890
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: 騎蘿蘿 查看文章
應該要講"好彩未up" 定係講粗口鬧sony呢......

我up左
但未試有冇咩game玩唔到

我仲諗佢1.65有事
今日係咪fix左先出1.66呢....
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 02:31 AM   #891
aquarius
Game Master

update後畫要會玩玩吓變暗好似sleep mode咁 >.>
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 02:46 AM   #892
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
Up 完,又死過,我想用黎玩機戰ga.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 03:54 AM   #893
Darby
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
咁仲up唔update好呀...
聽日仲要買機戰....

舊 04-05-12, 03:58 AM   #894
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
尋日買機,試機時無咩事
番到來,係咁hang 機
用佢條專用線插住ps3係安全模式話更新又話連接唔到ps3
插落電腦更新又話連線唔到

開機按幾按已經係咁hang

想問有咩方法有效自救?唔通聽日諗住打機戰仲要拎番去整?

----------------
最新情況
轉番去hkpsn.反而話連到Ps3..而家update緊1.66

此篇文章於 04-05-12 04:01 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 04:18 AM   #895
Darby

引用:
作者: 雷火武 查看文章
尋日買機,試機時無咩事
番到來,係咁hang 機
用佢條專用線插住ps3係安全模式話更新又話連接唔到ps3
插落電腦更新又話連線唔到

開機按幾按已經係咁hang

想問有咩方法有效自救?唔通聽日諗住打機戰仲要拎番去整?

----------------
最新情況
轉番去hkpsn.反而話連到Ps3..而家update緊1.66
update到1.66有冇咩問題??

舊 04-05-12, 04:20 AM   #896
雷火武
ワールド・エンド

update完後,一開機幾秒,都未設定好時間又自動黑畫面>關機
舊 04-05-12, 04:26 AM   #897
Darby

引用:
作者: 雷火武 查看文章
update完後,一開機幾秒,都未設定好時間又自動黑畫面>關機

咁大鑊??

舊 04-05-12, 04:28 AM   #898
雷火武
ワールド・エンド

開左機,入左主畫面唔夠30秒就自動關機
已經試過幾次..我諗我一直開機落去只會愈來愈多次自動關機
係咪要拎去換..
舊 04-05-12, 04:34 AM   #899
Darby

有冇方法可以唔update, 但dl到機戰玩??
用ps3 dl完再過落去psv到得唔得??

舊 04-05-12, 07:46 AM   #900
kyo353
Game Master

PSN  IDkyo353
引用:
作者: Darby 查看文章
有冇方法可以唔update, 但dl到機戰玩??
用ps3 dl完再過落去psv到得唔得??
等佢再收返個update既時候衝上去dl

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 04:02 PM

手機版 | APP版