Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-12, 05:49 PM   #701
NetNetBoy
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy
下... 咁我要快 d reg.... 原來有先例....

thx

引用:
作者: LemonCoke 查看文章
我估佢意思只係佢點都會係隻game 推出後六個月以上.
如果真係冇人玩, 佢點都要捱六個月先可以 close.
不過, 佢幾時先終止服務, 就要睇下會唔會仲有大班用戶使用佢地嘅服務.
如果佢地決定終止, 先會在終止前30日出通知.
好似 haro o個D, 一路都有人玩, 就幾年後先關閉服務........

舊 03-26-12, 10:39 PM   #702
clothoest
Crazy Gamer
初心部員

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDclothoest

真係好輕同細舊

舊 03-26-12, 11:06 PM   #703
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: clothoest 查看文章

真係好輕同細舊
可以影張厚度嗎

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 11:12 PM   #704
clothoest
Crazy Gamer
初心部員

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDclothoest
引用:
作者: pet3 查看文章
可以影張厚度嗎

舊 03-27-12, 02:54 AM   #705
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
原裝電, SSP 最平$330....

本來打算買.....點知比以下的吸引住...買左她....

可以邊叉邊玩, 個頭送埋, 1 線可以多叉...正, 不枉我跳槽!!!...

原價$598, 但是唔知點解通街都是420-490左右, 星際1/F 就特價中, $398, 大家可以考慮下..
我今日都買左呢個...點知個IPHONE ADAPTOR係錯體版....聽日睇下要去邊換...

舊 03-27-12, 07:45 AM   #706
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: clothoest 查看文章
這個真的和8000果個細粒好多
出機戰時買先

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 09:15 AM   #707
ricky828
Senior Gamer
三眼

註冊日期: Jan 2011
PSN  IDricky82828
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
原裝電, SSP 最平$330....

本來打算買.....點知比以下的吸引住...買左她....

可以邊叉邊玩, 個頭送埋, 1 線可以多叉...正, 不枉我跳槽!!!...

原價$598, 但是唔知點解通街都是420-490左右, 星際1/F 就特價中, $398, 大家可以考慮下..
點解我琴日去星際一樓唔見您講果間賣398既?
ricky828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 09:31 AM   #708
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ricky828 查看文章
早兩日行過至少有兩間都係呢個價。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 09:34 AM   #709
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: 忍者 查看文章
我今日都買左呢個...點知個IPHONE ADAPTOR係錯體版....聽日睇下要去邊換...
個個是 加甩事 tab 插來的...
iphone 好似冇.....我都搵左好耐....

引用:
作者: ricky828 查看文章
1/F 僮左好多記憶卡 隔隔離個間...
啡色地板個間...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 03:47 PM   #710
cfl1107
Junior Member

註冊日期: Sep 2009
有冇ching 玩過隻MJ 呀? 感覺如何?
搵唔到有post 講過呢隻game....
cfl1107 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 04:08 PM   #711
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
官方尿袋其實係唔係可以等佢跌過300 呢,荃豐320
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 09:19 PM   #712
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
我部Vita發左神經 ?
個touchscreen神左冇反應

此篇文章於 03-27-12 09:28 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 09:51 PM   #713
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
我部3ds如果係psv附近開住
vita個touch都會無反應

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 10:00 PM   #714
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 代官 查看文章
我部3ds如果係psv附近開住
vita個touch都會無反應
咁神奇?

而家我個touchscreen叉電就冇反應
唔叉電雖然有反應, 但好遲鈍同唔準
例如好難unlock部機, 好難轉上下頁, click A icon會開左 B icon 個app
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 10:12 PM   #715
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Red face

引用:
作者: cfl1107 查看文章
有冇ching 玩過隻MJ 呀? 感覺如何?
搵唔到有post 講過呢隻game....
對於少接觸音樂遊戲玩起來算係難

歌唔算多,不過在vita冇乜音樂遊戲的情況可以一試。

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 09:12 AM   #716
taotao1984

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtaotao1984
請問個官方尿袋可唔可以差埋電話???
taotao1984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 11:03 AM   #717
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
唔知今日會唔會有望見到@field 或者公主7勇者 呢-0-...

唸緊出唔出灣仔行個轉好 -0-
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 11:32 AM   #718
cPak

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: taotao1984 查看文章
請問個官方尿袋可唔可以差埋電話???
Yes, 我買佢主力其實都係叉電話
cPak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 11:37 AM   #719
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: cPak 查看文章
Yes, 我買佢主力其實都係叉電話
iPad, HTC果類機都得?

thx~~

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 01:57 PM   #720
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
iPad, HTC果類機都得?

thx~~
電話絕對冇問題, 不過唔建議叉iPad...電壓低怕整壞粒電

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 02:31 PM   #721
knob

註冊日期: Nov 2008
Nintendo Switch IDSW-5440-9442-2919
PSN  IDKnob_SW
XBox Live Gamertag4k blu-ray only
知唔知黎緊隻王樣物語有冇行貨?
knob 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 02:45 PM   #722
fhdelibird
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
DREAM C CLUB ZERO PORTABLE製品版
香港SEN上架, $416

(汗
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 03:48 PM   #723
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
釣魚300
王樣495
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 03:57 PM   #724
teealpha

3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
電話絕對冇問題, 不過唔建議叉iPad...電壓低怕整壞粒電
我冇ipad,不過ipad好似都係5V喎…
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 03:59 PM   #725
teealpha

3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: fhdelibird 查看文章
DREAM C CLUB ZERO PORTABLE製品版
香港SEN上架, $416

(汗
好神奇呀…
咁香港PSN有冇佢d DLC???
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 04:08 PM

手機版 | APP版