Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-03-11, 09:41 PM   #101
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
我反而想搵人試下 2.2.0-4J Friend invite 既新功能, 可惜我無買 Tetris Axis (同 Mario Kart 7 一樣有 Friend List Tag 功能)...

此篇文章於 11-03-11 09:58 PM 被 enishi 編輯。
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 09:48 PM   #102
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: enishi 查看文章
我反而想搵人試下 2.2.0-4J Friend invite 既新功能, 可惜我無買 Tertis Axis (同 Mario Kart 7 一樣有 Friend List Tag 功能)...
原來隻俄羅斯已經有?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 10:10 PM   #103
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
點解頭先行咗轉信和都係唔見有白機既...?
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 10:31 PM   #104
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
我想請教下咁多位大大
我個nintendo club 而家有100分
但我無日本地址, 咁我可以用黎做d咩?

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 10:32 PM   #105
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
比左人

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 11:02 PM   #106
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
比左人
無得係3DS ONLINE SHOP 到用??

爆裂吧! 肝臟!!
舊 11-03-11, 11:07 PM   #107
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
我想請教下咁多位大大
到出年1月15日都唔買GAME?
入兩隻Game都可以免費DL隻3D光神話喎

大乱闘X
舊 11-03-11, 11:09 PM   #108
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
我想請教下咁多位大大
你無TENSO地址嗎??

如果可以換野可以寄去TENSO再寄返黎HK
(不過視付你換既野值唔值比D運費啦).....100POINT應該冇咩用

引用:
作者: irismong 查看文章
唔WORK~ HAHA
O~D人放流料做咩
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 11:18 PM   #109
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: W!LL 查看文章
到出年1月15日都唔買GAME?
入兩隻Game都可以免費DL隻3D光神話喎
我有4隻game...不過主機張分紙吾見左....

引用:
作者: cknjoshua 查看文章
你無TENSO地址嗎??

如果可以換野可以寄去TENSO再寄返黎HK
(不過視付你換既野值唔值比D運費啦).....100POINT應該冇咩用

O~D人放流料做咩
TENSO寄返黎HK 貴吾貴??

爆裂吧! 肝臟!!
舊 11-03-11, 11:24 PM   #110
CCemi
God of Gamer

引用:

我都想搭單問下...可以用呢個方法申請n club?

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 11:30 PM   #111
草薙さん
The One

check this out
http://www.tenso.com/cht/

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 11:32 PM   #112
井上美羽
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2010
有冇CHING知 邊到仲有白機賣?
井上美羽 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-11, 11:34 PM   #113
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: KeaneYip 查看文章
申請後求其入一個有效的分紙就可以開通了

爆裂吧! 肝臟!!
舊 11-03-11, 11:50 PM   #114
cknjoshua
Crazy Gamer

引用:

EMS最平900YEN...加埋TENSO手續費490YEN就1390YEN
樓上有POST官網了....詳情可以再睇

BTW~原來主機有分紙架-0-我已經唔記得了

引用:
作者: KeaneYip 查看文章
YES....不過係N CLUB寄野我就未試過了
舊 11-04-11, 12:15 AM   #115
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
經大家一講,我就試下自己去申請NINTENDO CLUB

OK左~~入哂分紙~~仲應募埋MARIO 3DS 510分

遲d可以DL 光之神話?

PS.勁多分紙過期貼牆紙 問埋FD 比D分紙我先

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 11-04-11 12:23 AM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 12:21 AM   #116
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

其實早排zelda時之笛呢度已經多版友都申請左, 仲免費換埋隻OST

大乱闘X
舊 11-04-11, 01:05 AM   #117
cknjoshua
Crazy Gamer

引用:
作者: 赤武神 查看文章
經大家一講,我就試下自己去申請NINTENDO CLUB

OK左~~入哂分紙~~仲應募埋MARIO 3DS 510分

遲d可以DL 光之神話?

PS.勁多分紙過期貼牆紙 問埋FD 比D分紙我先
OO
睇完你個cm

我拎返d nds game出黎先知原來有分紙=.=
舊 11-04-11, 10:32 AM   #118
romrom2004
Game Master

註冊日期: Feb 2004
N3DS白機開箱影片

† you've never seen biohazard this before ( 今までとは違う )
romrom2004 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 10:55 AM   #119
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
好吊癮呀.......
有無人知白機係真係咁好賣定好多舖未返貨???
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 11:02 AM   #120
romrom2004
Game Master

《閃亂神樂》飛鳥主題周邊亮相
2011年11月2日
來源:4GAMER

HOBBY STOCK於近日開了3DS遊戲《閃亂神樂:少女們的真影》周邊「閃亂神樂 飛鳥 軟軟鼠標墊」和「閃亂
神樂 飛鳥 抱枕」的預約販售工作。這兩款周邊是以人氣話題作《閃亂神樂:少女們的真影》裡的充滿元氣的女主角
飛鳥為主題製作的。

「閃亂神樂 飛鳥 軟軟鼠標墊」墊上飛鳥害羞的表情以及大膽地將忍者服掀開的圖像是由本作人設「八重樫南」
繪製的。為了展現角色豐滿的胸部,鼠標墊的尺寸採取了L大小。「閃亂神樂 飛鳥 抱枕」同樣是八重樫南擔當繪製
。正面是身著制服的飛鳥,背面則是大膽耀眼的比基尼造型。此外,在HOBBY STOCK網上商店購買的話,還可以
得到特典哦。鼠標墊售價為3675日元,抱枕12000日元。

點擊進入購買地址
http://www.hobbystock.co.jp/goods/20...use/index.html
http://www.hobbystock.co.jp/goods/20...hug/index.html

† you've never seen biohazard this before ( 今までとは違う )
舊 11-04-11, 11:07 AM   #121
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
呢一年都係打 手提電話game & ipad game, 擒日拎番部NDS出黎發覺好唔慣. 畫面細, 暗, 要用筆touch

3DS係咪可以玩番NDS game? 有無區碼問題 (NDS無分區, 我有D美版game, 有D日版game)?

同埋見而家要加配件先有第二粒冬菇. 有無消息話會出孖的版新機?

此篇文章於 11-04-11 12:33 PM 被 ahleung 編輯。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 11:15 AM   #122
蒼之星雲
Insane Gamer
黑暗領域

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: ahleung 查看文章
呢一年都係打 手提game & ipad game, 擒日拎番部NDS出黎發覺好唔慣. 畫面細, 暗, 要用筆touch

3DS係咪可以玩番NDS game? 有無區碼問題 (NDS無分區, 我有D美版game, 有D日版game)?

同埋見而家要加配件先有第二粒冬菇. 有無消息話會出孖的版新機?
1. 3DS可以玩NDS game, 無分區碼問題
2. 未有新機消息

舊 11-04-11, 11:24 AM   #123
romrom2004
Game Master

舊 11-04-11, 12:33 PM   #124
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 蒼之星雲 查看文章
1. 3DS可以玩NDS game, 無分區碼問題
2. 未有新機消息
thanks!
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 01:36 PM   #125
romrom2004
Game Master

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 06:19 PM

手機版 | APP版